De wandelreis in Cappadocië was fantastisch georganiseerd door SNP. Alles klopte met de overnachtingen, maaltijden en het vervoer. Het was prachtig wandelen door authentiek Turkije met heel vriendelij... Vis mer

Se hva andre synes
Mijn tweede keer via SNP. Wederom erg persoonlijk en vriendelijk behandeld. Erg fijne reis gehad. Eigenlijk was alles goed verzorgd. Informatie compleet, handige app die je gebruikt. Geen gedoe met ve... Vis mer
Hele fijne wandelvakantie in prachtige omgeving in Andalusië. Reis is erg goed georganiseerd. SNP heeft goede reisleiding en het hotel is top. Iedere dag weer genieten van het prachtige uitzicht en he... Vis mer
Alájar is een mooi rustige locatie midden in de natuur. We zijn heerlijk verwend met een rijkgevulde koelkast en heerlijke maaltijd op de eerste dag. Wandelingen waren mooi en goed te doen. Veel bloe... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Bij SNP Natuurreizen en Trail Markers vind je actieve vakanties met aandacht voor de natuur. We zijn al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in wandelvakanties, fietsvakanties en actieve rondreizen binnen en buiten Europa. Zelfstandig, of in kleine groepen met deskundige reisleiding. Met Trail Markers bieden we daarnaast - speciaal voor de nieuwste generatie avonturiers - gezinsvakanties, gravelfiets- en trailrunreizen aan. Laat je inspireren op onze websites snp.nl en trailmarkers.nl en stel je eigen reis samen met behulp van onze unieke reisaanbod.
Kontaktopplysninger
Hollandiaweg 5C, 6541 BL, Nijmegen, Nederland
- 024-3277000
- info@snp.nl
- snp.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Altijd goed geregeld, makkelijk uitzoeken
Al veel (fiets)reizen met SNP gemaakt, allemaal prachtig en perfect georganiseerd. Uitstekende app die je letterlijk op het juiste pad houdt, transfers en bagagevervoer goed geregeld, fijne accommodaties.
Het bolletjes-systeem maakt het makkelijk om de zwaarte en luxe te vinden die bij ons past. Heerlijk!
Goede stevige wandelingen
We sliepen in een dependance op ruim 7 minuten lopen. Eten was erg zout. Gids was goed.
De wandelingen waren wel veel door bossen, waren deels wel pittig
SNP nam ons mee ...
We hadden een geweldige vakantie in de Peloponnesus in Griekenland. SNP weet je altijd weer naar verrassende plekken te brengen die je zelf niet snel vindt, zo ook deze keer. Indrukwekkende natuur, prachtige wandelingen en gastvrije mensen. We logeerden in uitstekende accomodaties met veel ruimte en hadden geluk met schitterend weer eind oktober.
Heerlijke vakanties met prachtige…
Heerlijke vakanties met prachtige wandelingen en rustige, gastvrije, vaak kleinschalige overnachtingen
Alles klopt gewoon tijdens de reis
Alles klopt gewoon tijdens de reis. De wandelingen zijn fantastisch, alles gaat prima (qua tijden) op schema, de reisleiding is uitstekend. Kortom het was acht dagen genieten en ontspannen.
Super georganiseerd
Super georganiseerd, fijne groep en gids. Veel gezien, geleerd en heerlijk eten en drinken onderweg. Heel leuk
om zo op doorreis te zijn door de bergen en langs de kust.
Goed georganiseerde reis
Goed georganiseerde reis. heldere beschrijvingen en fijne app.
Fietstocht Catalonie.
Ik ben een Vlaming en ga al jaren op reis met SNP.
Ik kan niet zeggen dat ik eenmaal teleurgesteld was.
Steeds mooie en goed verzorgde reizen, goede informatie en alles zoals voorzien in de reisbrochure.
Dit was voor deze reis terug het geval.
Bijzonder Sicilie
Op een flink aantal mooie, bijzondere plekken geweest. Een goed verzorgde reis met hele goede reisleiding.
Mooie afwisselende wandelingen
Mooie wandelingen in prachtig, nog niet door toeristen ontdekt gebied.
Overnachtingsplekken waren verrassend.
Hele fijne reis gehad
Hele fijne reis gehad, prachtige wandelroutes en fijne groep! Alles was goed geregeld!
Heerlijke wandeling langs schitterende natuur
Heerlijke wandeling langs schitterende natuur en schilderachtige dorpjes net over de grens bij Enschede.
Goede pro actieve reisorganisatie met…
Goede pro actieve reisorganisatie met prima service
Prima verzorgd wandelprogramma in Monte…
Prima verzorgd wandelprogramma in Monte Sabini door SNP. Uitstekende app die je goed ondersteunt bij de wandelingen en de verdere organisatie. Een aanrader!
SNP, daar reis je mee! Speciaal voor wandelen en fietsen.
We hebben de reis "wandelen op de flanken van de Mt. Taygetos " als zeer prettig ervaren, zowel de hele afhandeling van het reisplan, als de faciliteiten, welke door de SNP goed waren geregeld.
Actief op Andros
Goed georganiseerd, mooie wandelroutes, goede hotels, prima zeer volledige onmisbare reisapp
Je wordt volledig ontzorgd
Je wordt volledig ontzorgd, zo kun je lekker ontspannen tijdens de vakantie.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.