ECKTIV Anmeldelser 834

TrustScore 4.5 av 5

4,3

Se hva andre synes

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Helaas klopte de informatie niet helemaal. Grootste deel van de route loop over asfalt en verharde wegen. Op beiden rijden ook auto’s en landbouwvoertuigen. Het percentage echt wandelpaden is onder... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Turoperatør
  2. Reisebyrå

Skrevet av virksomheten

ECKTIV verkoopt wandelvakanties en fietsvakanties over de mooiste routes in Europa. Van avontuurlijke individuele huttentochten tot comfortabele georganiseerde fietsbusreizen. Onze reizen gaan allemaal van plek naar plek. Bij de reizen van hotel naar hotel is het bagagevervoer standaard inbegrepen. We werken voor onze reizen samen met de beste lokale specialisten en zijn aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Zo ga je goed geregeld op avontuur.

Goed geregeld op avontuur over de mooiste routes van Europa

Skrevet av virksomheten

Het is ons doel dat onze klanten zorgeloos kunnen genieten van een wandel- of fietsvakantie. Dat doen we samen met de allerbeste lokale specialisten. Want wie kennen beter dan zijn de mooiste routes en beste plekken om te overnachten? Geniet van het comfort dat alles voor je geregeld is. Ga goed geregeld op avontuur over de mooiste routes van Europa.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 21 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Mooie wandeltocht in een prachtige…

Mooie wandeltocht in een prachtige omgeving en prima hotels. De informatie vooraf was nogal puzzelen en had wat uitgebreider en vooral overzichtelijker gekund. Zo was niet duidelijk dat je niet langs het jachtslot zou komen als je vanuit Sellin naar Putbus liep. Dit was te ondervangen door met de trein vanuit Sellin-Baabe naar het jachtslot te gaan en van daaruit dan naar Putbus te wandelen, maar dit stond niet in de bijgeleverde informatie.
Desalniettemin: prachtige omgeving, vriendelijke mensen en een mooie ervaring!

Anmeldelse skrevet uten oppfordring

TransArdenaisse

Wij hebben eind april een gedeelte van de TransArdenaisse gelopen. Prachtige wandelingen, duidelijk aangegeven route, heerlijk rustig, fijne overnachtingen. We hebben de laatste dag de wandeling naar Mirwart erbij "geplakt" en ook dat was prima geregeld. Enige tip zou zijn iets meer duidelijkheid over de inbegrepen avondmaaltijden.

27. april 2026

Prima, Mullerthal is een aanrader

Het was allemaal goed geregeld. Toch; alle mooie plekken zaten in de tweede dag. De laatste dag was heel kort.
Larochette was een prima hostel maar het eten was vergeleken met de andere twee hostels echt niet lekker.
Ook vond ik het raar dat ik aan het einde toch nog 35 euro moest betalen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Alles tot in de puntjes geregeld

Toen bleek dat er tijdens onze wandelvakantie geen hotel beschikbaar was in een etappeplaats hebben ze een hotel geregeld in een andere plaats en hebben ze gezorgd dat er een taxi klaar stond voor ons.
Verder verliep alles op rolletjes omdat alles goed geregeld was en we duidelijke info van tevoren gekregen hadden.
Voor herhaling vatbaar!!

Wij liepen 4 dagen in Sauerland

Wij liepen 4 dagen in Sauerland, erg mooi daar. Op hun aanraden hadden we een gpx gedownload wat wel raadzaam is omdat de routes ter plaatse soms erg onduidelijk zijn. De gekozen accommodaties waren redelijk tot goed.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Informatie klopt niet of te weinig

Helaas klopte de informatie niet helemaal. Grootste deel van de route loop over asfalt en verharde wegen. Op beiden rijden ook auto’s en landbouwvoertuigen. Het percentage echt wandelpaden is onder de 5%.
Daarmaast ontbreekt in de informatie dat er onderweg geen gelegenheid is om eten of drinken te kopen. Je moet alles van te voren regelen of als er geen supermarkt is een lunch kunnen kopen bij de accomodatie. Daarnaast is op zondag ook echt alles dicht in de dorpjes. Dan kun je dus niets gaan eten of drinken. Het regelen van mee kunnen gaan met de koffers als je een dag niet loopt is ingewikkelder dan het lijkt.
Spanje is prachtige en de accomodaties meer dan geweldig!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

We hebben een heerlijke reis gehad

We hebben een heerlijke reis gehad. De informatie op de website was duidelijk en ook de ontvangen informatie was helder. Fijn dat onze bagage werd vervoerd naar de volgende accommodatie zodat wij alleen maar hoefden te wandelen. De wandelingen zijn met de gps-bestanden prima te volgen en allemaal erg mooi en afwisselend.
De hotels/pensions waren prima maar de eerste wel erg basic.

Transardennaise-Nord

We hebben van 4 tot 8 mei 2026 de Transardennaise-Nord gelopen. Afgezien van het feit dat het weer niet top was, en België bij nader inzien niet echt ons land, hebben we een topweek gehad. Vervoer werd prima geregeld, de locaties waar we verbleven waren heel wisselend, maar altijd leuk. De wandelingen prima te doen qua zwaarte en lengte. De documentatie die we ontvingen was helder en passend.

4. mai 2026
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Teleurgesteld over deze fiets rondreis rond de Bodensee

De ronde aan de Bodensee viel ons in totaal tegen. Prijs Kwaliteit verhouding zijn niet oke. De Hotels lagen veelal uit het centrum zelf op een ongezellig industrieterrein. Deze waren, op het B&B in Konstanz na, zeer verouderd maar wel schoon. Hotel HIrschen in Gailingen kan echt niet meer. Dit wil niets zeggen over de Mensen, die waren allemaal zeer vriendelijk. Wij hebben per nacht 350euro betaald met ontbijt en bagagevervoer. Hier mag je toch echt meer van verwachten. De Hotels hadden te weinig oplaadpunten. Bij een hotel moesten wij nog 400 meter lopen om onze fiets in een stoffig hok te plaatsen zonder oplaadpunt.
De fietsroute ging regelmatig langs het spoor en drukke wegen ipv de Bodensee.
Deze informatie kregen we pas bij aankomst in het hotel.
Ondanks dat wij niet zo geweldig weer hadden (steenkoud) was het wel een mooi omgeving. De stadjes en dorpjes waren idyllisch en goed onderhouden.

10. mai 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Helemaal prima

Het boeken, de betalingen, de instructies, de route, de hotels: alles was goed geregeld.
Het was een mooie reis en ik was zeer tevreden met Ecktiv.

Eigenlijk zou ik 4,5 ster willen geven, maar dat kan niet

Eigenlijk zou ik 4,5 ster willen geven, maar we hebben een hele mooie week gehad op Sardinië.
Routes waren heel duidelijk en prima te lopen op gps. De accommodaties"Hotel La Rosa del Venti: enorm gastvrij / Agriturismo Majori: heel fijn en fantastisch eten/ Hotel Don Pedro: wat armoedig maar aardige gastheer/ B&B II Sentiero : prachtige B & B.
Punt van aandacht; De Bus stop Portixeddu konden we niet vinden (we hebben taxi genomen). Alles met transport is prima verlopen. We hebben een hele mooie week gehad

8. mai 2026

Mooie route, goed geregeld

Prachtige wandelingen, prima accomodaties. Fijn dat zo veel bij de reis inbegrepen was.
Ik liep de route ‘achterstevoren’ in verband met beschikbaarheid in de hostels, dat maakte het navigeren soms iets lastiger want er was geen alternatieve routebeschrijving.

24. april 2026

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv