Snoozzz Anmeldelser

TrustScore 3 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 4 av 5 stjerner

De Snoozz aangeschaft omdat onze kleine meid een onrustige slaper is / was. Heel bewegelijk in bed , constant willen draaien en haar beentjes niet stil kunnen houden. Eenmaal de Snoozz binnen metee... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Voor Moederdag een snoooz kussen van mijn vriend gekregen. Helaas was deze al kapot en lagen de balletjes overal. Gemaild met het bedrijf en netjes een nieuwe opgestuurd gekregen. Deze is helaas ontze... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Met 26 weken zwanger moest ik echt een zwangerschapskussen hebben om mee te slapen. Eerlijk gezegd te weinig research gedaan en deze gekocht omdat de reviews op de website lovend waren. Toen ik hem bi... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Snoozzz kussen besteld en in eerste instantie erg blij mee. Na een korte tijd wilde ik de hoes wassen en bij het open ritsen bleek de de vulling eruit te komen. Alle balletjes zaten los wat enorm veel... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Babyutstyrsbutikk
  2. Svangerskapssenter

Skrevet av virksomheten

Snoozzz is een Nederlands familiebedrijf dat zich richt op het ondersteunen van (aanstaande) ouders tijdens de zwangerschap en de eerste periode met hun baby. Vanuit eigen ervaring als ouders weten we hoe belangrijk het is om je veilig, zeker en ondersteund te voelen in deze bijzondere fase. Daarom ontwikkelen wij producten die bijdragen aan comfort, rust en vertrouwen, zoals onze zwangerschapskussens, slaapwikkels en zorgvuldig samengestelde supplementen. Kwaliteit en veiligheid staan bij ons voorop. We werken met hoogwaardige materialen, laten onze producten testen en ontwikkelen deze in samenwerking met specialisten. Ons doel is om praktische oplossingen te bieden waar ouders écht iets aan hebben. We zijn inmiddels actief in meerdere landen, maar blijven werken vanuit dezelfde overtuiging: ouders zo goed mogelijk ondersteunen, met producten waar je op kunt vertrouwen. Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Neem gerust contact met ons op. Ons eigen klantenserviceteam kent onze producten door en door en denkt graag met je mee. We zijn tijdens kantooruren bereikbaar via telefoon en e-mail en helpen je graag verder.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 28 % av de negative anmeldelsene sine

Bruker vanligvis over én måned på å svare

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

25 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Tevreden

Vrij duur, maar we zijn heel tevreden van de kwaliteit. Ons meisje slaapt er super goed op en het ziet er nog eens mooi en schattig uit. De levering was ook snel. En

10. juni 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super goede en snelle service!

Vorig jaar een luiertas gekocht en zo blij mee! De organizer is helemaal perfect! Zo handige luiertas en ik zou geen andere meer willen. De handvat was aan het losraken en na wat contact een nieuwe gekregen! Wat een top service!!!

12. juni 2023
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Geen fijn kussen

Geen fijn kussen , ligt ook niet prettig met deken helaas een miskoop😔

4. juni 2023

Beste Marissa,
Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent. We willen je graag helpen met het adviseren hoe het kussen op verschillende manieren te gebruiken is. Hiervoor kan je ons altijd bellen of mailen.

bestelling nog steeds NIET ontvangen

Ik heb mijn bestelling op donderdag geplaatst. Op de website staat duidelijk: binnen twee dagen verzonden. Het is nu maandag en mijn pakket is enkel aangemeld bij GLS (track nummer heb ik pas ontvangen nadat ik ze heb gemaild) maar nog niks is verzonden? Jammer, lokken met op tijd leveren en dan niet ontvangen.

4. juni 2023

Beste Rizlane,

Wat vervelend! Ik heb het nagekeken en zie dat het pakket inmiddels is geleverd. De woonplaats had je niet ingevuld bij de order, waardoor de vervoerder wat langer moest zoeken. Gelukkig hebben ze het gevonden en is het pakket geleverd. Heel veel plezier met je aankoop.

Tevreden

Heel tevreden van de voedingskussens heb een nieuwe gekocht want na 2 jaar intensief gebruik van mijn voedingskussen (om te slapen wegens rugklachten) was mijn kussen helemaal leeg. Ik had het misschien liever terug gevuld maar de navulling wad uitverkocht.

3. juni 2023

Beste Shannon,

Wat fijn om te lezen dat je al zolang plezier hebt van het Snoozzz voedingskussen.
Je hoeft niet per se zwanger te zijn of een baby te hebben om ermee te slapen. Het slaapt heerlijk!
De vulling was inderdaad eventjes uitverkocht. Hij is inmiddels weer op voorraad.

We wensen je nog heel veel goede nachten toe!

It was perfect

It was perfect, the ordering, process and delivery were all seamless and fast. Love the products too. Thank you!

24. mai 2023

Dear Deshana,

Thanks a lot for your nice review. So nice to hear that you love our products. We wish you much pleasure from your purchases!

Kind regards,

Gekocht voor mijn vrouw,

Gekocht voor mijn vrouw,
Zodat ze beter kan slapen.
Ze is er zo blij mee
beste spontane aankoop tot nu toe

22. mai 2023

Beste Nick,

Wat een leuk cadeau voor jouw vrouw! En wat boft jouw vrouw met zo een attente man.
We wensen jullie samen nog heel veel goede nachten toe!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Product precies zoals op de foto's

Product precies zoals op de foto's, goede kwaliteit en snel geleverd.

21. mai 2023

Beste Ellen,

Super bedankt voor jouw mooie review! Geniet van je aankoop!

Vlotte levering

Vlotte levering. Product zoals omschreven.

14. mai 2023

Beste Aafke,

Bedankt voor jouw 5 sterren review. Geniet van je aankoop!

Snelle levering, prima kussen

13. mai 2023

Beste Iris,

Bedankt voor je review. Heel veel plezier met en van je voedingskussen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Onze kleine meid van 9 maanden rolde…

Onze kleine meid van 9 maanden rolde heel het bed door en stootte zo meermaals haar voorhoofd aan de spijlen en ze lag niet meer onder de dekens. Niet echt gerustellend voor ons. Met deze band slaapt ze veel rustiger en blijft ze veilig onder haar dekens en stoot ze haar hoofdje niet meer. Top product!

15. mai 2023

Beste reviewer,

Wat geweldig om te lezen dat de slaapwikkel ook voor jullie een mooie oplossing is. Het is voor ons heel fijn om deze feed back te krijgen en voor andere ouders om dit te lezen. Wij wensen jullie en jullie dochter heel veel uitgeruste nachten toe!

Top!

De bestelling makkelijk en snel afgehandeld & snel geleverd!

14. mai 2023

Beste Melhia,

Bedankt voor jouw 5 sterren review! Hier worden wij heel blij van. Dank je!

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Veel te duur betaald voor de waarde van…

Veel te duur betaald voor de waarde van het artikel.

13. mai 2023

Beste Evelien,
Ik heb begrepen dat jouw review over de losse vulling gaat en niet over het voedingskussen. In de prijs van de artikelen zitten ook de handlingskosten van het warehouse, de opslagkosten en verpakkingsmateriaal voor verzending. Wanneer het product laag in prijs is zijn deze kosten naar verhouding hoger. Dat verklaart denk ik jouw review.
We wensen je veel plezier met je aankoop.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super product, dochter kan veilig slapen

Het product is super, zo blij mee. Mijn dochter kan nu veilig slapen. Wel qas het fijn geweest als je een bevestiging zou krijgen van de bestelling met een link om te kijken wanneer het product bezorgt zou worden. Maar door een eerdere bestelling bij dit bedrijf wist ik dat het goed zou komen

11. mai 2023

Beste Sharon,

Wat een mooie review, Dank je!
We hadden inderdaad even een probleem met het versturen van de bevestigingsmail, dat was gelukkig van korte duur. Bedankt voor je vertrouwen en heel veel plezier met je aankoop.

Team Snoozzz®

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv