Boutique qui propose des prix très raisonnables, devient mon site préféré de référence. Vendeurs professionnels à l'écoute et réactifs, du contact et de la considération humaine. Un coup de cœur pour... Vis mer
Se hva andre synes
Geweldige webshop met prachtig assortiment! De eigenaresse Sabine is klantvriendelijk, behulpzaam en geen moeite is haar te veel. Inmiddels al drie keer besteld en elke keer snel verzonden,... Vis mer
Goeie service, lagere prijzen dan normaal, snelle verzending. Alles leuk ingepakt, altijd een extraatje erbij. Zeer vriendelijke dame, goed contact wat maakt dat ik bij haar wil bestellen ipv ergens a... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Poppenhuizen, de bewoners, accessoires en meer.
Kontaktopplysninger
Deurningen, Nederland
- info@snipsels.nl
- snipsels.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Vriendelijk contact en snelle verzending, aanrader!
Vriendelijk contact en snelle verzending
Ik kwam per toeval op deze superleuke…
Ik kwam per toeval op deze superleuke site terecht. Heb contact gehad met de eigenaresse. Ze was zeer vriendelijk en behulpzaam. Leuke bedragen voor prachtige items! De bestelling ging direct op de post en ik werd over de voortgang verzending goed op de hoogte gehouden. Alles naar wens, dus super tevreden!
Heel blij met de bestelling en levering…
Heel blij met de bestelling en levering de prijzen zijn ook voordeliger dan bij veel andere webshops.
Ik kom zeker vaker terug winkelen.
Gewoon zo als het hoort
Helemaal blij
Alles zoals in de beschrijving. Netjes ingepakt en snelle verzending. Dochter is helemaal blij.
Leuke spulletjes en met zorg ingepakt
Leuke spulletjes en met zorg ingepakt. Leuk kaartje met attentie
Prachtige producten tegen zeer…
Prachtige producten tegen zeer redelijke prijzen. Alles voor/van Maileg bestel ik hier. Goede klantenservice ook.
Excellent 👍
Snipsels is een top bedrijf!
De producten zijn van top kwaliteit en zijn super snel geleverd. Echt top! Ik kan een ieder Snipsels aanraden.
Snelle levering
Snelle levering, zeer nette verzending en er zat een persoonlijk geschreven kaart en kleine attentie bij. Echt heel leuk!
Heel netjes/ zorgvuldig…
Heel netjes/ zorgvuldig ingepakt...bonus punten voor klein aardigheidje erbij.😊
Altijd een kadootje bij de bestelling
Altijd een kadootje bij de bestelling, zo leuk! Snelle levering en leuke prijzen! Altijd weer fijn wat te bestellen.
Snelle levering en goede service
Snelle levering en goede service
en erg vriendelijk
Très bonne boutique avec des prix au top
Super
Super leuk, zorgvuldig verpakt en mijn dochter gaat hier zeker heel blij mee zijn! En ook fijn dat ze niet de hoofdprijs vragen voor de Maileg spulletjes!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.