Se hva andre synes

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Smykamok sælger enormt fine smykker af en kvalitet, der slår selv de dyre smykkefirmaers udvalg af særligt guldsmykker. Det kirurgiske stål, som smykkerne er lavet af, lever mere end bare op til forve... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Jeg er vild med de smykker jeg lige har købt! Fik også endda et sæt øreringe med gratis. Det eneste dårlige jeg har at sige er, at min ring allerede er mere sølv end guld, efter 3 dages brug:/

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Smykkeforretning

Skrevet av virksomheten

Brug vores smykker hver dag - de kan tåle vand og mister ikke farven ved brug. Du kan bruge vores vandfaste smykker år efter år i alle sæsoner. Alle vores smykker er nikkelfrie og 100% allergivenlige.

Kontaktopplysninger

4,7

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Flotte smykker og god kundeservice

De fineste smykker med nogle smukke vedhæng. Yderst god service! Et vedhæng røg desværre af, og jeg skulle kun skrive en kort mail, så besvarede de den lynhurtigt med, at de ville sende mig et nyt vedhæng. Hurtig levering. Hurtig respons og kundeservice. Alt i alt en god hjemmeside, som jeg bestemt vil handle hos fremover✨

14. april 2026

God kundeservice ❤️

Jeg vil rigtig gerne have givet jer 10 stjerner hvis det er muligt jeg havde købt en MOM ring inde på julemarked hvor der allerede efter 14 dage var der en sten som var faldet af sendte jer en besked og allerede samme dag fik jeg et behageligt svar tilbage fra jer om intet problem i ville sende en ny ring modtog så i dag min nye ringe og en overraskelse lå der en anden pose med et par øreringe det kalder jeg altså god kundeservice ❤️ i for klart min anbefaling herfra og vil helt sikkert give det videre til andre om i er fantastiske og nogle pæne smykker

15. januar 2026
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Ok produkt til prisen

5. desember 2025

Hej Johnny
Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse herinde. Det betyder alverden for et lille familieejet firma som vores.
Godt nytår 🎉

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Rigtig god og sød betjening

Rigtig god og sød betjening. Flotte smykker og god kvalitet !!

19. desember 2025

Hej Andrea
Tak for den flotte anmeldelse herinde❤️
Godt nytår til dig 🎉

meget tilfreds

Har købt både ved julemarked (fysisk) og online. God service og flotte smykker til gode priser. Fik en lille gave med ved online bestilling! Woaw

14. desember 2025

Kære Bjørk
Tak for den flotte anmeldelse❤️

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har købt flere ringe til mig selv…

Jeg har købt flere ringe til mig selv hos Smykamok. Jeg lever et aktivt liv, som passer dårligt til meget dyre smykker, men disse klarer det hele og ligner en million – jeg får masser af komplimenter. Da jeg ville forære min kæreste en ring, som ikke var på shoppen, skaffede Anette den, og han elsker den.

30. september 2025

Hej Ulla

Tak for den fine anmeldelse❤️
Er glad for vi fandt ringen i sølv!

Super søde

Super søde, hurtig levering og elsker produkterne! Fik også en lille gratis gave🫶

5. februar 2025

Hej Ella
Tak for den fine anmeldelse❤️

Fantastiske smykker

Jeg har udelukkende kun købt smykker fra smykamok i 1,5 år nu. De mener det når de siger at smykkerne er vandfaste, vand(bad), saltvand, klorvand, sved, parfume, lotion og solcreme, smykkerne klarer det hele! De første smykker jeg købte og bruger hver dag har holdt deres farve (guld). Jeg kan også bekræfte at smykkerne er nikkelfrie, som nikkelallergiker. Der er altid kort leveringstid og rigtig god og sød kundeservice (som jeg kun har været i kontakt med for at stille spørgsmål).

21. januar 2025

Hej Signe
Tak for den flotte anmeldelse❤️

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super fine smykker til en god pris

Super fine smykker til en god pris og kvaliteten er i top.
Mega sød kundeservice, der hjælper hvis man har spørgsmål.
Kæmpe anbefaling

19. desember 2024

Hej Emma
Hvor er du sød, vi takker mange gange ❤️
Kh Annette / Smykamok

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv