Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg bestilte et smykke som gave, og hele oplevelsen var perfekt fra start til slut. Bestillingen var nem, leveringstiden var hurtig, og smykket ankom smukt indpakket – klar til at blive givet... Vis mer

Selskapet har svart

4,7

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg er virkelig glad for mit smykke fra…

Jeg er virkelig glad for mit smykke fra CHORÉL Jewellery. Designet er så elegant og feminint, og det passer perfekt både til hverdag og når man vil gøre lidt ekstra ud af sig selv. Kvaliteten føles virkelig god, og jeg elsker hvor tidløst det er. Kan klart anbefales!

5. mars 2026

Høj kvalitet

Jeg fik min første ring derfra, lige da webshoppen åbnede, og jeg har haft den på hver dag. Efter så lang tid, ligner den stadig en helt ny ring, utrolig smuk og skinnede, som viser en rigtig høj kvalitet. Kæmpe anbefaling herfra! Man får smykkerne hurtigt og i den smukkeste boks, og jeg glæder mig til at bestille flere!

19. september 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Smukkeste smykker og super service

Chorél leverer de smukkeste kvalitets smykker i elegant design. Hjemmesiden er både flot og brugervenlig, hvilket gør det nemt at finde præcis det, man lige kunne stå og mangle i smykkeskrinet. Jeg er især imponeret over kundeservicen, som er virkelig venlig og hurtig.

3. september 2025

De smukkeste smykker

De smukkeste smykker. Fantastisk service

22. august 2025

Hej Simone

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre at du synes om vores smykker samt service.

Største anbefaling!

Mit nye go-to sted, når jeg skal købe smykker!!
Smukkeste smykker i en fantastisk kvalitet 🤍

12. august 2025

Hej Yasmin

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre at du synes om kvaliteten på vores smykker; vi bestræber os nemlig altid på at holde en høj kvalitet.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

god kundeservice og hurtig levering

Jeg bestilte et armbånd hos Chorél og hold nu op en service! Armbåndet var endnu smukkere end på hjemmesiden og leveringstiden var hurtig. Det er ikke sidste gang jeg køber smykker her!⭐️

11. august 2025

Hej Emma

Tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at du fandt armbåndet smukt samt at leveringstiden var hurtig. Vi ser frem til at have dig som kunde igen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

God kvalitet og hurtig levering!

God kvalitet og hurtig levering!

8. august 2025

Hej Sebastian

Tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at du var tilfreds med kvaliteten og leveringen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Oplevelsen var perfekt fra start til slut.

Bestillingen var nem, leveringstiden var hurtig, og smykket ankom smukt indpakket – klar til at blive givet væk.

Et virkeligt smukt og unikt design.

Jeg fik en rigtig god service - fik hurtige svar og venlig tone hele vejen igennem.
Jeg føler virkelig, at jeg har fået noget særligt for pengene.

Kan varmt anbefales til alle, der leder efter smykker med både kvalitet og sjæl!

11. august 2025

Hej Camilla

Tak for din anmeldelse samt anbefaling!
Vi er glade for at du fandt oplevelsen med at handle hos os positivt, og at smykket - forhåbentlig - kunne glæde modtageren.

Tidløse og elegante smykker

Jeg er fuldstændigt forelsket i mine nye øreringe fra CHORÉL – de er simpelthen så smukke og elegant. Øreringene udstråler en tidløs elegance, præcis som ønsket. Leveringsprocessen var også en fornøjelse - hurtig og problemfri.

Deres webshop fremstår overskuelig og brugervenlig, og det gør det ekstra let at finde præcis dét smykke, man drømmer om.
Jeg glæder mig allerede til næste køb!

8. august 2025

Hej Camilla

Tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at du kan lide dine øreringe fra os, og at du fandt leveringsprocessen tilfredsstillende, hurtig og problemfri.
Vi ser også frem til at have dig som kunde igen.

Kan varmt anbefales!

Kan varmt anbefales!! Smukke og unikke smykker, I virkelig god kvalitet! Det er ikke sidste gang jeg køber fra CHORÉL!

7. august 2025

Hej Laura

Tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre at du fandt smykkerne smukke og i god kvalitet.
Vi ser også frem til at have dig som kunde igen.

Meget flotte øreringe

Meget flotte øreringe, som kom hurtigt og som modtageren virkeligt blev glad for. De levede til fulde op til billederne på hjemmesiden og æsken de blev leveret i er et kapitel for sig.

De bedste anbefalinger herfra!

5. august 2025

Hej Jan

Tak for din anmeldelse samt anbefaling!
Vi er glade for at du syntes at øreringene levede op til billederne, og at modtageren blev glad for dem.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Stilsikkert design i god kvalitet til fornuftig pris

Skulle bruge et par øreringe som gave. Faldt over et par hos Chorel som var flotte til en fornuftig pris. Det var nemt at handle og betale, og varen kom 2 dage efter i et flot smykkeskrin

3. august 2025

Hej Dan

Tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at du syntes at øreringene var flotte, og at du fandt det nemt at handle og betale på vores hjemmeside.

Leonora // CHORÉL

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv