Tandenborstel werkt niet hij laad niet op Maandenlang contact proberen te zoeken met mails maar ik krijg geen antwoord telefoon nemennze ook niet op maar alsnog wel geld afschrijven en tendenborstel... Vis mer

Ik gebruik de Smilux tandenborstel nu 2 weken en ben zeer tevreden! Had hiervoor een elektrische tandenborstel met een ronde borstelkop maar dit poetst veel fijner.

De electrische tandenborstel voor het leven voor 7,50€ per maand en om de 3 maanden een nieuwe borstelopzet,waar vindt je dat nog,heel tevreden en je kan hem opladen

1. Engrosforhandler av elektronisk tilbehør

Smilux staat met volle trots aan de startblokken van de tandenborstelwereld als een fris en vernieuwend merk, gedreven door onze passie voor innovatie en toegankelijkheid. Maar hey, we zijn niet zomaar een tandenborstelmerk, we zijn een beweging die ernaar streeft om iedereen die stralende glimlach te bezorgen waar ze van dromen.

3,0

Middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

3,0

Alle anmeldelser

3 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Kan je geen bedrijf noemen

Tandenborstel werkt niet hij laad niet op
Maandenlang contact proberen te zoeken met mails maar ik krijg geen antwoord telefoon nemennze ook niet op maar alsnog wel geld afschrijven en tendenborstel kopstukken sturen nog nooit zo iets slechts meegemaakt zelfs chinese klantenservice is zelfs beter

18. februar 2025

Goeie klantenservice

Origineel geen werkende tandenborstel een mailtje gestuurd ze vroegen om bewijs en daarna de volgende dag gelijk een nieuwe tandenborstel jammer dat het fout ging bij het begin maar is gelijk gecorrigeerd

30. august 2024

Ben niet tevreden

Ik ben niet te vreden met het product
Het is het doet niet de week die belooft is
Ik stop er mee

2. august 2024

Svar fra Smilux

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent. We willen u graag helpen om dit op te lossen. Kunt u contact met ons opnemen, zodat we samen naar een oplossing kunnen kijken?

Kan beter dat jullie.kunnen zien …

Kan beter dat jullie.kunnen zoen fat wel iedereen zijn betzlling krijg want heb er 3 gelocht waar.ik maar twee van heb gekregen 1 zwarte 1 wthie maar de.3 de zwarte nooit aan gekregen daar.miet jullie.better in zijn

1. august 2024

Svar fra Smilux

Beste Robby, helaas was een bestelling inderdaad verloren. Wij hebben contact met u opgenomen en aangegeven dat wij het abonnement uiteraard per direct stoppen en u vervolgens een nieuwe bestelling hebben opgestuurd.

Svar fra Smilux

Bedankt voor je bericht en het spijt ons zeer te horen dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. We willen dit graag voor je oplossen, maar helaas kunnen we je bestelling niet identificeren op basis van deze review.

Zou je ons kunnen voorzien van je bestelnummer of andere relevante informatie via info@smilux.nl? Dan kunnen we direct actie ondernemen en ervoor zorgen dat je je bestelling zo snel mogelijk ontvangt.

Onze excuses voor het ongemak en we hopen snel van je te horen, zodat we dit kunnen rechtzetten.