Smartbox Sverige Anmeldelser 350

TrustScore 3 av 5

3,2

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Lovade leverera på 2-5 dagar,det har gått 7 dagar nu,fortfarande inget paket.var menat som femtioårspresent nu blev det inte så,får väl anlita Postnord så får det bli försenad uppvaktning.Tråkigt var... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vill uppmärksamma er medarbetare Yuri på kundservice och ge ett fång rosor. Jag har haft strul med min Smartbox sedan lång tid tillbaka vad gäller att kunna boka upplevelse. Yuri har haft tålamod med... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Gavebutikk
  2. Forhandler av gaveesker
  3. Gaveinnpakningsbutikk

Skrevet av virksomheten

Letar du efter en bra och personlig gåva som mottagaren säkert kommer att älska? 🎁🎁 🎁 Då är en Smartbox vad du behöver! 👍️ Varje Smartbox innehåller ett stort antal handplockade upplevelser som levereras i en vacker och färgglad låda. Det finns 30 teman och mer än 1400 olika upplevelser inom områden som skönhet, gastronomi, kultur och weekendresor. Du kan använda Smartbox vid alla tillfällen - oavsett om det är en present till en värd eller värdinna, en julklapp, en morsdagspresent, till Alla hjärtans dag - eller om du bara vill glädja någon du älskar. 😍 Om du behöver mer hjälp är du välkommen att skicka ett meddelande till oss 📧 på kundservice@smartbox.com. Vi hjälper gärna till 💬. Vår kundtjänst är också redo att hjälpa dig Måndag-Torsdag 9.00-16.30 + Fredag 9.00-16.00 på ☎️ +46 468880139 (Inte öppet på helgdagar!)

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jag har fått en upplevelse via Smartbox…

Jag har fått en upplevelse via Smartbox i present. Helt omöligt att boka något via deras hemsida! Telefonnumret är stäng med en telefonsvarare som hänvisar till öppettiderna, jag har ringt undder öppettiderna.
Kundtjänsten är värdelös, chat-boten kan inte hjälpa till alls.
Skickade mail men kom bara till samma chat-bot som via hemsidan.
Aldrig mer Smartbox!!
Jag rekomenderar ingen att handla av detta företag!!!!!!!

26. mars 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

SÅ OTROLIGT DÅLIGT!!

SÅ OTROLIGT DÅLIGT!!! Har betalat en smartbox men inte fått någon. Det skulle ta mellan 2-5 dagar. Nu har det gått flera veckor och ingen smartbox har kommit. Köpte detta u present, men den födelsedagen har varit för länge sedan. Får inga besked. Känns som ett riktigt dåligt företag. Skulle ALDRIG rekommendera detta till någon!!!

10. mars 2026
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Easy to find a gift and order it

Easy to find a gift and order it. What was not appreciated was an invoice which looked like it needed to be paid even though the gift was already fully paid. The invoice should have said paid in full or instead a receipt for full payment.

24. februar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dåligt med information om leveranstid

Dåligt med information om leveranstid.
Det står att det är leveranstid 2-5 dagar. Efter 5 arbetsdagar har jag inte mottagit någon information om när paketet kommer.
Jag frågar kundtjänst, som är en chattbot, om det finns någon information om mitt paket. Jag får ett spårningsnummer som jag sedan googlar fram, vilken transportör det är, men får ingen träff.

8. mars 2026
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Det gick inte att spåra paketet

Det gick inte att spåra paketet. Jag fick ett spårningsnummer, men ingen hänvisning alls till hur man skulle spåra paketet. Vände mig till kundtjänst, men det fanns bara AI-robot att chatta med som inte var till särskilt stor hjälp. Inget annat sätt fanns att kontakta kundtjänst på.
Paketet kom tillslut, men tog rätt lång tid.

24. januar 2026

Otroligt dålig

Otroligt dålig! Går inte boka och nu brinner min box inne. Sen vill de ha 800 kr extra för att förlänga samma resa.

31. januar 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Snabb leverans och fin smart box .

Snabb leverans och fin smart box .
Det tog ca en vecka att få en fin smartbox med ett manuellt Grattiskort som vi beställde.
Programmet hade varnat för att det var för dålig upplösning men dessa bilder blev helt OKEJ

19. januar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Smartbox är ett koncept som lurar…

Smartbox är ett koncept som lurar kunden. När jag gjort mitt val så fick jag hem en ny box med en ny kod!!! Det val jag gjort kostar nu mer och jag har redan lagt till pengar för det. En present som har gjort mig förbannad och ledsen och vägledning från kundtjänst bekräftar misstanken om lurendrejeri.

15. januar 2026

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv