Jag saknade ett flertal produkter i min senaste smakbox närmare bestämt 9 olika produkter. Istället fick jag några gamla korvbröd och hamburgerbröd därtill 2 små påsar med pommes. Andra artiklar kom i... Vis mer
Selskapet har svart
Trasig påse på det kalla tillägget. Smet o klet överallt. Fick 55 kronor för besväret!Den frysta påsen var inte med. Skulle komma en vecka senare. Väntade men ingen påse kom. Fick någon timma innan le... Vis mer
Selskapet har svart
Upplevelsen med smakbox är alltid som en överraskning och ger spänning i vardagen. Alla i familjen ser fram emot att se vad som finns i kartongen. Sedan har vi en smakupplevelse tillsammans och ger be... Vis mer
Selskapet har svart
Fantastisk idé! Det frysta var blandat, salt & sött. Det kylda var så fullpackat att jag trodde handtagen skulle gå av, fyllt med mestadels nyheter jag ännu inte hunnit testa eller ens se! Skafferivar... Vis mer
Selskapet har svart
Upplev spännande smaker som tar middagen till nästa nivå och godsaker som gör fredagsmyset extra mumsigt. Smakbox är fylld av härliga produkter som gör vardagen lite mer oväntad. Varannan månad får du hem en box med 15 produkter till det dubbla värdet av vad du betalar! Se fram emot nya pastasorter, goda mellanmål, smakrika såser, sötsaker, krispiga snacks och läskande dryck. Ingen bindningstid, du kan närsomhelst pausa eller avsluta din prenumeration på Smakbox. Du kan också köpa Smakbox som gåva. Smakbox levereras över hela landet!
Hälsingegatan 40, 113 43, Stockholm, Sverige
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 95 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Roligt och kul med smakbox. Detta är en kul grej att testa och kul att prova sånt som man aldrig annars hade tänkt tanken på att köpa.

Svar fra Smakbox
Bra och trevligt innehåll.

Svar fra Smakbox
Så roligt att testa mestadels nya produkter. Det händer att det inte är nåt eller ett par saker man inte gillar alls. Annars är det bra. Känns bara värt priset när det är erbjudande

Svar fra Smakbox
Alltid lika trevligt att få hem smakboxen

Svar fra Smakbox
Kul och spännande att få hem en del nya smaker och prova nya produkter.
Älskar inspirationstidningen man får till
Ps Libababröd pesto och mozzarella på grill har blivit en ny favorit .
Som även våra vänner uppskattat

Svar fra Smakbox
Jättekul box som min dotter älskar att vara med och öppna. Något nytt och något man känner till sedan tidigare. Haft smakbox i flera år nu. 💚/Tess

Svar fra Smakbox
Alltid lika kul när dessa underbara boxar kommer. Jättebra produkter och service ❤️

Svar fra Smakbox
Älskar smakbox . Att få testa på nya produkter varje gång och produkter man kanske inte annars hade testat gör upplevelsen lite extra kul

Svar fra Smakbox
Älskar smakbox! Så prisvärt med tanke på allt man får i boxarna. Alltid mycket nytt och jag har hittat flera nya favoriter genom smakbox

Svar fra Smakbox
Känslan jag fick var att få hem någons veckohandling av basvaror. Jag fick bland annat majs, knäckebröd, pesto, öl och kebabsås. Allt från de största varumärkena och inget var någon nyhet utan en original smak man redan ätit många gånger. Det värsta var dock att peston hade ett tjockt lager mögel. Min känsla är verkligen att dom köper upp lager med varor på utförsäljning pga kort datum. Kan verkligen inte rekommendera.

Svar fra Smakbox
Lite tröttsamt att få smör och öl i stort sett varje låda när det inte är något man äter eller dricker. Var fler nyheter i boxen förr i tiden än vad det är nu, ibland nu får man populära produkter som går att köpa sedan flera år tillbaka.

Svar fra Smakbox
Smakbox i sig är riktigt bra!
Men Gordon som leverantör är katastrof, är 50/50 att dom ens dyker upp, andra gången jag blir utan leverans nu.

Svar fra Smakbox
Trevlig låda jag fick i present via ett upplevelsebolag. Jag trodde först att det skulle komma många produkter i som blir över men efter att ha fått min första box kan jag med glädje säga att varenda produkt har konsumerats förutom ett paket knäckebröd!

Svar fra Smakbox
Spännande smaker och roligt att få testa på nya saker! Bra variation i boxarna.

Svar fra Smakbox
Ett mycket trevligt sätt att prova och upptäcka nya produkter på till förmånligt pris!
Har alltid fått fint bemötande och hjälp med mina behov av kundtjänst.

Svar fra Smakbox
Smakbox är alltid en trevlig överraskning, finns alltid produkter man inte testat innan. Köper oftast Original men byter ibland för ombyte.

Svar fra Smakbox
Stor variation på produkter och bra produkter. Jag är nöjd med upplevelsen. Det är roligt att få testa saker som man kanske aldrig provat annars.

Svar fra Smakbox
Älskar smakbox,rena julafton när jag får mitt paket 😊

Kul grej. Fin överraskning vad som fanns i lådan 😀

Svar fra Smakbox
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.