Sleepmore Anmeldelser

1,5

Blev intresserad av annonsen sleepmore om sömntabletter, för att läsa deras annons ville dom att jag skulle idientfirera mig med personnr. för att läsa annonsen, läste annonsen,stängde den utan a... Vis mer

Vorsicht Abzocke.!!! Mann gerät in eine Abfälle und muss für insgesamt drei Pakete 198€ bezahlen. Hatte mit einen Hans vom Kundenservice geschrieben. Absolut freche Antworten und mit dem Gerichtsv... Vis mer

Alla här är negativa. Nog beroende på att de sover dåligt och inte blev hjälpta av Sleepmore. Själv sover jag alltid bra. Har inget behov av sömntabletter. Men jag har köpt Sleepmore och de brde heta... Vis mer

Dårlig

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

20 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

The pills are ineffective

The pills are ineffective, they don't work at all. The manufacturer chases customers aggressively and tries to get them to sign up for a costly subscription. The price is delusional. The whole enterprise is a scam. Beware.

12. desember 2023

Oneerlijke marketing en stilzwijgende sluwe contracten met monsterboetes als gevolg !

Via Facebook adverteerde Sleepmore met de reclame dat je je eerste sample gratis krijgt toegestuurd.
Na weken, want zij opereren via een kantoor in Duitsland, kreeg je toch je sample. Ik had hier verder niet bij stilgestaan, maar in die brief blijkt achteraf, stond erin dat als je niet opzegt dat je dan toestemt in hun verkoopscontract. Al vrij snel kreeg een tweede en derde pakket met de rekening erbij. Ik nam ze niet meer omdat ze NIET hielpen bij mij. Heb nog 2 volle doosjes van 30 tabletjes liggen en je mag NIKS retourneren (ze aanvaarden geen returns) en daarbij rekenen ze mij nu een fikse erg hoge boete van 138 EURO aan. Ondertussen bestoken ze me met mails, herinneringen en nu ook het dreigement van het incassobureau dat ze inschakelen. Ik weiger te betalen aan deze wanpraktijken en oneerlijke marketing. Ik waarschuw dus iedereen voor het bestellen van tabletten bij Norwegian Lab (het bedrijf) en hun product Sleepmore tabletten. Een gemene constructie en allesbehalve klantvriendelijke manier van werken. Ten stelligste af te raden en wij zijn echt boos dat ze ook geen gehoor geven aan ons probleem. Ze antwoorden gewoon rond je heen en ze blijven je bestoken.

6. desember 2023

Bad ethics - Be aware of hidden prices

Be aware of hidden prices. I read these Trustpilot rewards after signing up for a “pröva” membership. It was exactly as described in the rewards, you will miss the very expensive price of the membership when signing up. If they don’t get more transparent it is really bad ethics.
However I was able to login to my account and cancel my membership immediately, which was also confirmed from Sleepmore right away, - so now I really expect not to receive anything from them.
However, as a customer you’ll never know if the product is working properly and worth the money, because you are scared away by their bad methods of marketing. It I was running that company l would consider another strategy…

22. august 2023

Akta dig

Akta dig! Beställ inte! I och med att man beställer ”prova på” paketet så förbinder du dig till en dyr prenumeration. Nästa försändelse som kommer kostar dig 1596:- Du har ingen möjlighet att returnera paketet. Ingen ångervecka. Jag förstår inte hur detta kan vara lagligt!

21. juli 2023

Se upp!

Se upp!! Riktigt dåligt. Det här är en bluff. Man lockas att prova på. Men om man inte skickar tillbaks prova-på paketet så går det inte att skicka tillbaks efterföljande paket. För det är nämligen ett dyrt abonnemang, vilket man kan utläsa av en enda liten rad längst ner i ett långt marknadsföringskoncept, vilket är lätt att missa. Därefter ingen ångerrätt. Skickar du tillbaks paketet så skickar dem det tillbaks till dig igen + straffbelopp. Se upp. Meningslöst och verkningslöst kosttillskott.

20. juli 2023