Sleepmore Anmeldelser 47

1,5

Alla här är negativa. Nog beroende på att de sover dåligt och inte blev hjälpta av Sleepmore. Själv sover jag alltid bra. Har inget behov av sömntabletter. Men jag har köpt Sleepmore och de brde heta... Vis mer

Blev intresserad av annonsen sleepmore om sömntabletter, för att läsa deras annons ville dom att jag skulle idientfirera mig med personnr. för att läsa annonsen, läste annonsen,stängde den utan a... Vis mer

Vorsicht Abzocke.!!! Mann gerät in eine Abfälle und muss für insgesamt drei Pakete 198€ bezahlen. Hatte mit einen Hans vom Kundenservice geschrieben. Absolut freche Antworten und mit dem Gerichtsv... Vis mer

Se upp!! Riktigt dåligt. Det här är en bluff. Man lockas att prova på. Men om man inte skickar tillbaks prova-på paketet så går det inte att skicka tillbaks efterföljande paket. För det är nämligen et... Vis mer

1,5

Dårlig

Keine Bewertung betrüger

In dem die Menschen betrogen werden bezahlen für eine ware die keine Anzeichen keine Wirkung haben es ist eine Schweinerei das sind Menschen die lachen noch darüber das wieder ein betrogen haben solche Menschen sollte man aus den Verkehr ziehen..

20. september 2025

Hinterlistige ABOS !!!

Abo für SLEEPMORE im Kleingedruckten hinterlistig aufgedrückt..., keinerlei Bereitschaft diese € 198,00 !! zu stornieren.
Tabletten sind zudem wirkungslos.

15. juli 2025

Leider teuer für Fehler bezahlt.

Leider teuer für Fehler bezahlt.
Bei mir unwirksam,in Abofalle getappt.
Absolute Frechheit.Inkassounternehmen meldete sich mit hohen Kosten.Kündigung ging dann sehr schnell.
Verbrecher ,ein anderes Wort gibt es dafür nicht.

12. juli 2025

Jag var väl desperat att få sova

Jag var väl desperat att få sova. Beställde provpaketet och sa samtidigt upp prenumerationen, det har fungerat. Sover med hjälp av Sleep Moore det gör jag däremot inte, så deras reklam lovar mer än de kan hålla. Har i stället köpt Melatonin från Danmark som fungerar bättre.

5. juni 2025

Absolut unwirksame Nahrungsergänzung

Ich möchte hier noch einmal ausdrücklich davor warnen, irgendein Produkt bei dieser norwegischen Firma zu bestellen. Mit einer billigen Probepackung landet man, bei nicht rechtzeitiger Kündigung, in einer Abofalle, die extrem teuer ist für ein wert - und sinnloses Billigprodukt mit zwar harmlosen, aber auch völlig wirkungsfreien Inhaltsstoffen. Ich musste für dieses Zeug 198€ zahlen- Kontakt mit der Firma sinnlos.

28. mars 2025

Bedräglig säljmetod.

att jag skulle idientfirera mig med personnr. för att läsa annonsen, läste annonsen,stängde den utan att beställa
något. Fick senare ett email där dom tackade för min
beställning, jag bestrider genast deras faktura flera gånger utan framgång, har nu kontaktat konsumentverket. Paul

13. mars 2025

Ich habe nur schlechte Erfahrungen…

Ich habe nur schlechte Erfahrungen gemacht!!! So gut wie keine Wirkung (zumindest bei mir) und ich wurde durch das „Superangebot“ in ein Abo gelotst!!! Einmal naiv und gutgläubig gewesen, und schon musste ich statt 7,99 Euro 198 Euro für ein Jahresabo bezahlen!!!!

24. januar 2025

Fraude ?? Quizás

Me huele que es un fraude por su forma de marketing. Y cuanto más sé de ellos menos me gusta hasta tal punto que no voy a seguir tomando sus pastillas por si son malas para la salud. Espero que alguien se la tome la molestia en desenmascararlos. Se aprovechan de la necesidad de los que tienen un mal dormir.
Menos mal que pagué por PayPal y espero que los bloqueen y no me sigan cobrando.

20. januar 2025

Lurendrejeri

Prov paket för 99 kr. Står ingenting i deras annons om att man binder sig till ett abonnemang och att man inom 14 dagar lär säga upp abonnemanget. De skickar ut ett paket till som kostar 2000 kr . Ser ut som att dom satt detta i system för att lura spec äldre personer

17. desember 2024

Provpaket 99 kr utan bindningstid ?

Provpaket 99 kr utan bindningstid ?? Sen kommer en försändelse på 4 paket för dryga 1500 kr pga att jag inte avbokat 14 dagar innan. I marknadsföringen finns ingen upplysning om detta förfarandet. Ett oseriöst företag så med all säkerhet även produkterna.

23. oktober 2024

VARNING för detta företags metoder

Beställde ett provpaketet på piller som enligt reklamen kunde bokas utan någon bindningstid! Men efter en tid kommer ett nytt paket från företaget där det hänvisas till mitt abonnemang med en faktura på 1596kr. Jag kontaktar företaget och ifrågasätter försändelsen och önskar en returblankett! Jag anser att jag inte hade något abonnemang! Hänvisar till att det i reklamen tydligt framgick att det inte innebar någon förbindelse. Fick då besked att det som stod i reklamen inte var giltigt utan det som skrevs i fakturan var det som jag förbundit mig till! Mina protester lyssnade de inte på! Om jag skulle skicka försändelsen i retur skulle det innebära att jag kom att krävas på 1596kr annars skulle det gå till inkasso! Började förstå att detta var ett försök till bedrägeri! De har hänvisat till konsumentköplagen samt att jag ska vända mig till Konsumentverket och deras vägledare om jag vill diskutera saken! Allt detta står skrivet i deras sk reklam! Bara detta stärker mig i övertygelsen om att det är ett blufföretag jag har att göra med. VARNING för detta företag!

1. mars 2024

Å tack för varningen

Å tack för varningen! Nu är julen räddad, läste också om den dyra prenumerationen. Ni som ligger i tvist med dom lycka till! till er. Var så nära att beställa sen läste jag här.

27. desember 2023

The pills are ineffective

The pills are ineffective, they don't work at all. The manufacturer chases customers aggressively and tries to get them to sign up for a costly subscription. The price is delusional. The whole enterprise is a scam. Beware.

12. desember 2023

Oneerlijke marketing en stilzwijgende sluwe contracten met monsterboetes als gevolg !

Via Facebook adverteerde Sleepmore met de reclame dat je je eerste sample gratis krijgt toegestuurd.
Na weken, want zij opereren via een kantoor in Duitsland, kreeg je toch je sample. Ik had hier verder niet bij stilgestaan, maar in die brief blijkt achteraf, stond erin dat als je niet opzegt dat je dan toestemt in hun verkoopscontract. Al vrij snel kreeg een tweede en derde pakket met de rekening erbij. Ik nam ze niet meer omdat ze NIET hielpen bij mij. Heb nog 2 volle doosjes van 30 tabletjes liggen en je mag NIKS retourneren (ze aanvaarden geen returns) en daarbij rekenen ze mij nu een fikse erg hoge boete van 138 EURO aan. Ondertussen bestoken ze me met mails, herinneringen en nu ook het dreigement van het incassobureau dat ze inschakelen. Ik weiger te betalen aan deze wanpraktijken en oneerlijke marketing. Ik waarschuw dus iedereen voor het bestellen van tabletten bij Norwegian Lab (het bedrijf) en hun product Sleepmore tabletten. Een gemene constructie en allesbehalve klantvriendelijke manier van werken. Ten stelligste af te raden en wij zijn echt boos dat ze ook geen gehoor geven aan ons probleem. Ze antwoorden gewoon rond je heen en ze blijven je bestoken.

6. desember 2023