Seriøs og proff kundebehandling.Vare som var bestilt, var utsolgt.Ble både ringt opp, og mailet, dagen etter,av hyggelig ansatt.Ble tilbudt annen vare til samme pris.Kan anbefale butikken på det varme... Vis mer
Jeg må si at jeg er superfornøyd med både service og mottatt vare! Rask og stødig hjelp i forkant av handel og god informasjon ved inngåelse av handel. Jeg kommer gjerne tilbake som kunde og vil sam... Vis mer
Enkel prosess å bestille klær, god service og grei leveringstid. Veldig flott at det lages kort modell for oss som er utenfor standardmålene. Veldig fornøyd med buksa!
Sledshop.no er en norsk nettbutikk av og for scooterfolk. Hos Sledshop.no finner du bekledningen du trenger til vinterens eventyr, fra kjente merkevareleverandører som FXR, Scott, Baffin, Lynx og Ski-Doo.
Arbeidergata 2, 9900, Kirkenes, Norge
- kundeservice@sledshop.no
- sledshop.no
Super kundeservice!
Super service og rask levering!
10 av 10
Seriøs og proff kundebehandling.Vare som var bestilt, var utsolgt.Ble både ringt opp, og mailet, dagen etter,av hyggelig ansatt.Ble tilbudt annen vare til samme pris.Kan anbefale butikken på det varmeste.
Svert fornøyd.
Meget serviceinnstilt!
Meget hyggelig og serviceinnstilt personell. En feil på lagerstatus i nettbutikken resulterte i at de ikke kunne tilby varen vi hadde bestilt, men de var løsningsorientert, og vi ble raskt enig! Fornøyd med handelen!
Står ved kassa og venter på å bli…
Står ved kassa og venter på å bli ekspedert mens 4 ansatte går forbi. Dem ser jeg står der og bruker ikke én kalori på å spørre om jeg som kunde trenger hjelp. Dette er ikke første gangen det her skjer, så denne gangen velger jeg å publisere det her. Dårlig kundeservice!
Rask levering
..raskt levert
Bra utvalg med store størrelser i klær.
Rask levering
Fornøyd med alt👍🏻
Alt gikk raskt og enkelt🙌🏻 meget…
Alt gikk raskt og enkelt🙌🏻 meget fornøyd me handelen.