Se hva andre synes
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Vi købte både flæskestegssovs og…
Vi købte både flæskestegssovs og andestegssovs hos Slagter Maltesen i Birkerød kongevejen 111 og betalte i alt 300 kr. for 2 liter sovs (150 kr. pr. liter). Det er en høj pris, så forventningerne var tilsvarende høje.
Desværre var oplevelsen meget skuffende. Begge sovse var meget søde, i en grad hvor det var svært – næsten umuligt – at smage forskel på flæskestegssovs og andestegssovs. For os smagte de nærmest ens, og sødmen overdøvede fuldstændig den klassiske, salte og kraftige smag, man forventer – især af flæskestegssovs.
Det føltes ærligt talt, som om der var kommet for meget ribsgelé eller sukker i sovsen, enten ved en fejl eller som en bevidst smagsretning. Uanset årsagen lever det slet ikke op til vores forventninger, og slet ikke til prisen.
Vi endte med at være meget skuffede og ville ikke købe sovs herfra igen. Er der andre der har haft samme skuffende oplevelse? Eller er det vores smagsløg?
Lækreste flæskestegssandwich med…
Lækreste flæskestegssandwich med saftigt, mørt kød i generøst tykke skiver, og knasende sprød svær. Bolle af rigtig god kvalitet og god rødkål og surt.
Fantastisk mad!
100% success oplevelse!
100% success oplevelse!
Trods kort tids varsel, og midt i sommerferie perioden, leverede Slagter Maltesen, en super italiensk buffet til 20 gæster.
Kvaliteten af maden var super, anretningen flot og dertil virkelig servicemindet personale, fra bestilling til levering.
Det kan klart anbefales at bestille fest-menuer derfra.
Selv butikken emmer af kvalitet og skønne hjemmelavede produkter, for en hver smag. Priserne er som de skal være, for kvalitet.
Superlækkert wokmad med kok i haven
Slagter Maltesen leverede superlækkert wok mad tilberedt af den dygtige og meget søde kok Malee. Mad og service i top. Og vi skulle som værter bare slappe af. Malee klarede klarede alt ang. maden. Ikke sidste gang vi bestiller hos Maltesen slagter.
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice, men endnu mere vigtigt, formidabel kvalitet!
En ung slagtersvend med den rette sans…
En ung slagtersvend med den rette sans for kundeservice !
Var i forretningen i går og købte smørrebrød og færdigretter, som var rigtig gode, men betjeningen fra denne slagtersvend, var enestående.
Han kan lide sine kunder og betjener dem med smil og overskud - det var en fornøjelse, og når så de faglige kvalifikationer er i orden, så er alt jo tip-tip. Jeg gik tilfreds ud af butikken.
Vi fik den LÆKRESTE grill buffet
Vi fik den LÆKRESTE grill buffet, tilberedt af GRILLMESTER Mark. Delikate salater, mørt og smagfuldt kød samt grillpølser af kvalitet man skal lede længe efter. Med SMIL og GODT humør sørgede Mark for FLOT anretning og PERFEKT tilberedning. Selv da regnen trak op, bevarede han overblik og godt humør.
Vores bedste ANBEFALING, vi vender tilbage. TAK
Vores bedste slagter.
Den bedste slagter vi har i vores nærområde. Alt er hjemmelavet og stor respekt for personalet.
Kan kun anbefales :-)
Fantastisk middag til min fødselsdag!
Tak til Christian og teamet Maltesen for en super lækker 3 retters menu, og Peter som leverede alt til tiden, lige ind i køkkenet. På trods af afstanden og kørslen til Hillerød var alt smukt anrettet og en fryd for øjet og ganen.
Fantastisk laks, sommerbuk med tilbehør og ikke mindst rådhuspandekager, som begejstrede alle, inklusiv børnene.😋
Det er ikke første gang jeg fik leveret maden fra Maltesen og hver gang har det været en kæmpe succes.
Super servicemindet personale, altid med et smil, uanset om man køber et stykke smørrebrød i butikken eller en stor middag til udbringning.
Jeg kan varmt anbefale slagtermester Maltesen til både fest og hverdag.😊
Fantastisk helstegt pattegris
Fantastisk helstegt pattegris med lækkert tilbehør til 18-års fødselsdag. Vi oplevede stor imødekommenhed, da vi bestilte. Slagter Maltesen overholder alle aftaler, hilser når de kommer, smiler til alle - og så var vi meget imponerede over, hvor fint rester blev pakket og lagt i køleskabet, mens vi bare kunne nyde festen. Kan klart anbefales!
Så gjorde de det igen.😜
Så gjorde de det igen.😜
Super lækker mad og vin fra slagtermaltesen, til min datters konfirmation i lørdags.
Gæsterne taler stadig om, maden fra vores sidste konfirmation, som også var leveret fra slagtermaltesen.
Denne gang fik vi lækker tapa’s forret anrettet i små bokse, som vores gæster kunne nyde ude i skoven, mens min datter blev fotograferet.
Der efter lækker grill buffet hjemme, tilberedt af kokken, samt is buffet på tre store pyntet sølvfade og konditter kage som dessert samt vin som passer til hele menuen igennem.
Det hele sammensat ud fra min datters ønsker og slagteren selv.
En super god oplevelse hele vejen igennem.
Kan klart anbefale slagtermaltesen, hvis der skal holdes fest og gæsterne skal forkæles med god mad.😜
Enestående og sublim oplevelse!!!
Enestående og sublim oplevelse!!!
Vi havde konfirmation for vores søn i lørdags og havde bestilt konfirmationsmenu hos Slagter Maltesen, Kongevejen 111, 3460 Birkerød. Vi besøgte butikken sammen med vores søn og aftalte i fællesskab med slagteren en menu. Menuen var helt i top. vi havde en kok ude som grillede forskelligt kød, portionsanrettede forret og dessert. Alt var super lækkert og vi kan på det varmeste anbefale Slagter Maltesen. Vi vender i hvertfald klart tilbage :-)
Bestilte en tapas menu til 25 personer
Bestilte en tapas menu til 25 personer. Det var helt fantastisk, smagte supergodt, alt friskt og lækkert. Super god betjening og vejledning. Kan klart anbefale dem.
Fantastisk mad
Vi fik wok med 3 forskellige slags kød med salat, brød og dressinger.
Det var fantastisk mad og spændende salat.
Maden blev rost af alle gæster.
Kokken var meget behagelig og venlig.
Super oplevelse og kan klart anbefales
Helstegt lam til sommerfesten
Vi havde bestilte helstegt lam til vores fest fra Slagter Maltesen, og maden var meget, meget god. Menu var grillet lam, sommerkartofler og salat - sammen med flutes og smør. Vores gæster skriver nu tilbage til os og takker for den gode maden. Vi havde også bestilt kok med i ordren, og det fungerede så fint. Vi fik den bedste service og hjælp til at holde en rigtigt god fest. Kokken arbejdede selvstændigt - og præsenterede maden. Køkkenet var rent og pænt, når festen var færdig.
Havde bestilt lamme culotter 2 dage…
Havde bestilt lamme culotter 2 dage tidligere. Da jeg kom for og hente dem havde de noteret en bestilling på lamme koteletter - de havde aldrig lamme culotter !. Jeg blev tilbudt at købe en lammeryg i stedet for. Ikke et ord til beklagelse eller undskylde. Følte mig voldsomt provokeret. Blev reddet af Irma i Birkerød.
Nytårsmenu 2020
Nytårsmenu 2020
Bestilling var nem, afhentning den 31/12 var sat
i system så ventetiden var minimal.
Den 4 retters menu var vellavet, god kvalitet og
i rigelig mængde.
En god oplevelse på årets sidste dag
Poul
KATASTROFE
KATASTROFE. Bestilte smørrebrød og sandwiches. Brødet var rimeligt, men kylligesandwiches manglede helt den bacon, der skulle være. Og i øvrigt en kedelig sandwichoplevelse. Tag til byen og få en gourmet sandwich til samme pris.
Maltesen, I er bare ringe!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.