Wij kwamen met veel plezier naar Attractiepark Slagharen, maar onze ervaring was helaas allesbehalve leuk. Het zwembad was ijskoud en ook de douches waren koud, wat erg onaangenaam was. Onze kind... Vis mer
Se hva andre synes
Oude materiaal, in het restaurant zijn de bankjes gescheurd en het ergste van allemaal de houding van het personeel, mijn hemel zijn ze allemaal chagrijnig, bij receptie, zwembad niet te verdragen. Zo... Vis mer
Alles is zo duur, attracties gaan te laat open, personeel spreekt niet eens Nederlands en soms ook geen Engels. het zwembad is oprecht niet te doen personeel van het zwembad is veel te agressief, huis... Vis mer
De huisjes zijn vies en achterstallig, ze mogen best voorafgaande aan het seizoen de huisjes met de hoge druk reinigen van buiten. Ook binnen mag zeker met enige regelmaat een grotere reiniging onder... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Attractiepark Slagharen is an amusement park situated in Slagharen, Netherlands.
Kontaktopplysninger
Zwarte Dijk 37, 7776 PB, Slagharen, Nederland
- slagharen.com
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Jammer geen min sterren.
Jammer geen min sterren.
Wat een gore bende die huisjes. Als daar controle komt mag het niet meer verhuurd worden.
Schimmel, bruine vlekken, vocht.
Hele dierentuin aan insecten. Bedden van niks, vieze ramen, schimmel in gordijnen, vieze veranda. Niks was goed.
Geef geen geld uit aan slapen daar en hou het vooral op een dagje pretpark want dat is erg leuk.
1 grote winkelstraat
Ik vond het jammer dat er bijna meer betaalde spelletjes en gelegenheden zijn dan 'gratis' attracties. Als je al een flinke toegangsprijs betaalt, wil je niet nog eens overal extra bij betalen. Ik denk dat er vroeger veel leuke activiteiten waren, maar nu zijn dat soort zaken allemaal dicht terwijl er wel flink veel meer winkeltjes en betaalde activiteiten bij zijn gekomen.. je gaat naar zon park ipv kermis omdat het goedkoper en beter is. Maar op deze manier draaien ze dat om.
Dreckig!
Wir sind aktuell hier im Urlaub. Ich muss sagen, dass es zum Glück nur 3 Tage sind. Wir haben uns so sehr auf diesen urlaub gefreut. Und jetzt sitzen wir hier in einem echt verdreckten Ferienhaus. Der dreck kommt sicher von Monaten! Sowas ekliges habe ich noch nie gesehen. Als wir den Schlüssel bekommen haben und eingecheckt haben, waren noch Sachen von den Vormietern hier und das Klo war nicht mal abgespült....
Die fahrgeschäfte sind nicht immer auf. Bei den Kinder fahrgeschäften war teilweise nur eins auf. Verständigung eher schwer. Weder deutsch noch englisch wurde verstanden.
Wir sind als Kinder oft und gerne hier gewesen. So wie früher ist es aber nicht mehr!
Wij zijn wel positief!
Hier toch wel een positieve recensie. Wij verbleven 3 dagen in een Raccoon lodge met onze neefjes van 6 en 9. Enigszins huiverig wat betreft de schoonmaak, maar het viel mij alles mee (misschien hebben we mazzel gehad) het park is inderdaad wat verouderd, maar de kids vonden het super leuk. Ook Aqua Mexicana vonden ze geweldig, zeker de glijbanen etc. Ik vond het personeel allemaal wel vriendelijk en behulpzaam en vond dat de medewerkers goed opletten in het zwembad. Zowel in het park als in het zwembad was het niet superdruk, dus gelukkig geen lange wachtrijen.
Vies
Door technische storing niet het geboekte huisje gekregen. Wat een upgrade naar een ander huisje moest zijn was een echte downgrade geworden.
Vieze wc, vieze koelkast, stof en troepjes in alle hoeken.
Door personeelstekort glijbanen van het zwembad dicht
Weekendje geboekt
Weekendje geboekt. Bij aankomst bijna 2 uur in de rij moeten staan om in te checken. De attracties gingen bijna sluiten en het zwembad mag je niet in zonder inchecken. Dus de eerste dag eigenlijk al vergooid. Eenmaal bij het huisje, troffen we een zeer smerige boel aan. Stof en spinnenwebben van zeker 6 maanden. Voor de mensen met astma/allergieën
niet te doen. Pannen met etensresten erin. Overal doodgemepte muggen en bloedvlekken op de muren. (Tip, neem een elektrische vliegenmepper mee!) Stapelbedden met kapotte lattenbodem... Kijk dat het niet zo schoon is als thuis, prima want daar is de prijs ook naar, maar dit slaat werkelijk alles. Na contact met de klantenservice hierover kregen we als reactie dat ze ons op geen enkele manier konden compenseren. We mochten het nog wel even melden bij de receptie. Het huisje is in elk geval schoner nu dan het was bij aankomst... Gelukkig hoef je er alleen te slapen.
Het zwembad was erg leuk, maar helaas waren zondag alle glijbanen dicht en dan heb je eigenlijk niets te doen. Je mag namelijk niet springen, duiken, binnen of onder water zwemmen...
Voor de laagste prijs kun is het te doen, maar de hoofdprijs zou ik echt zeker niet betalen.
Al ruim 20 jaar komen wij hier met veel…
Al ruim 20 jaar komen wij hier met veel plezier. Dit jaar weer een huisje geboekt,
helaas is het dit keer best tegen gevallen. Medewerkers die geen Nederlands kennen, we zaten in de nieuwste huisjes die waren erg mooi, maar niet of slecht schoongemaakt, slechte WiFi, eerste en laatste dag geen televisie, geen service pakket gekregen, putje in de badkamer overstroomde, veel attracties niet open door te weinig personeel, en de prijzen van de horeca zijn niet te doen. Wat een afknapper! Zwembad was wel leuk! Maar dat mensen met kleding mogen zwemmen niet zo hygiënisch. Erg jammer!
Prima
Leuke aanbieding die hervulbare bekers, uitvoering minder.
Cola zonder prik en automaten stikken van de wespen.
Het was bijna onmogelijk om je beker bij te vullen.
Moest ook eerst vragen om ze om te spoelen want ze waren wel erg vies.
Voor de rest prima park. Leuk om weer de jeugdherinneringen een beetje naar boven te halen.
Leuk pretpark voor de kleintjes onder ons.
Een heel toegankelijk pretpark voor vooral de jonge generatie onder ons. Omdat wij zijn komen lopen naar het pretpark, kan ik geen review geven over de parkeergelegenheid. Bij de kassa was men zeer behulpzaam. Er werd mij verteld dat je het beste een kaartje via social deal kon kopen omdat dat 50% scheelde. Vervolgens kon ik de vouchers vanuit mijn email eenvoudig scannen onder de zelfscan. Honden zijn welkom in het park! In het park is genoeg gelegenheid om te eten en te drinken, maar wel prijzig. Je moet het park niet vergelijken met een Efteling of Euro Disney, maar daar is de prijs dan ook wel naar. Leuk park!
Helaas voor ons een grote afknapper
Het park is helaas niet meer wat het is geweest. Als je er ook wil eten en drinken met de kids ben je nu een godsvermogen kwijt en de bakjes friet waaien zowat van je bord af zo klein. Wat is dit park achteruit gegaan en ook qua inrichting is het er niet gezelliger op geworden. Ook parkeren is heel erg chaotisch en bij het uitrijden is het een grote wanorde van auto's en mensen. Wij gaan er helaas niet meer heen.
Nooit naar slagharen gaan!
Om je tijd te besparen; ga nooit naar het vakantiepark en attractiepark van slagharen! Hele vieze accomodaties. We dachten dat wij alleen pech hadden met een vies huisje vol met mieren en vliegen en bloed op de muren en haren in de gootsteen en doucheputje en vieze wc! Maar na rond te hebben gevraagd hoorden we ook van andere mensen dat hun accomodatie voor was! Het is het geld niet waard terwijl je al veel betaald! We zijn zelfs eerder naar huis gegaan! Wij gaan nooit terug!
net terug van een weekje in "vlieg"haren.
Laten we beginnen dat het een leuk park is voor de kinderen en het huisje was ook luxe met sauna en BBQ.
Leuk entertainment programma voor de kinderen en afgelopen woensdagavond vieze Jack!
Alleen nu de wat minderen zaken van het park:
Helaas merkte we bij het openen van de kast dat er op de borden nog resten zaten van de spaghetti van de vorige bewoners.
Dus eerst schoonmaak spullen kopen om de hele inventaris af te wassen en de tafels schoon te maken.
Vervolgens konden we vliegenmeppers kopen om de zwerm vliegen bij en in het huisje dood te slaan. Deze bleven helaas ook maar terugkomen. Buiten de BBQ gebruiken en buiten eten was zo niet te doen.
Ook toen we in big Jake zaten te lunchen hadden we steeds last van vliegen.
Het gaf ons geen hygiënisch gevoel door steeds de vliegen weg meppen en het huisje eerst te moeten schoonmaken.
Het toilet in het huisje (de gene in de gang) moest je weg springen bij het doortrekken, anders werden je benen nat.
Ook werd er door de koeling van het huisje de vloer in de keuken en badkamer nat.
we hebben dit gemeld bij de receptie en daar hoorde we meer gelijke klachten. Ook het huisje achter ons had de zelfde problemen. Het gaf ons niet het gevoel dat er naar je geluisterd werd en dat de klachten ook daadwerkelijk worden. opgelost.
Helaas daarom voor ons geen 2e keer meer. Het is jammer want als de hygiëne beter was waren we zeker nog een keer terug gekomen.
Slechte service
Slechte service, vieze huisjes, lange wachtrijen, geen wifi, wat een ellende, en dat voor hoogseizoen prijzen. Ga hier nooit heen, zonde van je zuurverdiende centjes….
Gezellig park waar wij jaarlijks met…
Gezellig park waar wij jaarlijks met onze familie huisjes huren. Dit jaar hadden wij verkeerd huisje gekregen maar was meteen opgelost door het management. Horeca relatief duur. Op 5 minuten afstand een Jumbo supermarkt en eetgelegenheden.
Onwijs leuk entertainment.
Onwijs leuk entertainment.. goede prijs.. ook de Red bandits adventure hebben ze nu verbeterd en is leuk.. soms is niet alles open maar dat geeft niet er zijn zat andere dingen te doen.. Ik heb zelf een beetje het idee dat veel mensen ongelooflijk zeuren omdat ze voor een kaartje van tussen de 10 en 20 euro de atracties van disneyland verwachten.. echter is het entertainment op dit park zo ongelooflijk leuk (de atracties trouwens ook echt wel).. ik heb verschillende abonnementen waaronder op de efteling maar het entertainment team in slagharen is echt de betere en zorgt voor een geweldige sfeer.. vorig jaar organiseerden ze halloween voor het eerst. En kan je voor een paar euro extra maar ook gratis gratis door walk troughs alles is super leuk versierd het was verre van een tegenvaller.. ik heb best een hoop respect voor dit park dat ze met zulke betaalbare kaartjes nog zo veel leuks kunnen organiseren.. ik gun het ze en ga er dan ook eten en overnachten. Is leuk voor de kindjes. Overigens altijd super netjes behandeld met sinterklaas sochtjends pieten aan je deur een foto shoot en een voor de kindjes gereserveerd bezoek aan sinterklaas met cadeautje.. tsja... onvergetelijk elke keer weer.. anti rook beleid is nu ook steeds beter. Ik denk wel dat de rook plaatsen iets herkenbaarder gemaakt mogen worden om het nog net een beetje extra te helpen. Dan doe ik daar wel een peukie.. kleine moeite blijft natuurlijk niet een gewoonte die ik mijn kinderen met trots aan leer.
Dit is "echt" niet meer het Slagharen…
Dit is "echt" niet meer het Slagharen dat we eerder gewend waren! Al bij al toch een aangenaam verblijf gehad al is dit toch één van de minste en kunnen veel dingen echt beter!
Bij aankomst troffen we onze Raccoon lodge niet echt proper aan. Vrienden die in het vakantiehuisje naast ons verbleven merkten hetzelfde op. Enkele borden in de kast stonden nog vol met bruine kringen dus eerst al het vuile servies en bestek in de vaatwasser gestoken. De koelkast sloot niet goed en het klepje van het vriesvak was gebroken. De lavabo in de badkamer liep nauwelijks door (na melding geen technieker gezien). Als je de afzuiging in de badkamer aanzette rook de gehele accommodatie naar rioollucht. Alle ramen, kasten en etc. stonden vol met vettige vlekken en strepen. Als je de dampkap aanzette rook je dampkapfilters die volgens mij al jaren niet gereinigd of vervangen zijn. Dan nog maar te zwijgen over de honderden vliegen die we hebben.... Een raam openzetten was onmogelijk, het was bakken of een huisje vol vliegen en muggen. Goed slapen zat er dus niet in. Bij aankomst merkten we al op dat alle muren vol met bruine en rode vlekken stonden, we wisten al gauw hoe dat komt. Ook merkten we tijdens ons eerste ontbijt aan de binnenkant van de lampenkap boven de eettafel vier doodgeklopte vliegen op die niet waren opgeruimd en afgekuist.
Eenmaal in het park was het best gezellig vertoeven en de meeste attracties waren open. Het park lag er netjes bij. Iets bestellen aan een eetkraampje of in één van de restaurants was moeilijk, meer dan de helft van het personeel sprak geen Nederlands laat staan gebrekkig Engels.
Wat we ook misten t.o.v. vroeger was een opvoering in het Circus Theater, achteraan het park lag er compleet verlaten bij. Ook de parade door de Main Street zoals we eerder gewend waren stelde niet veel voor.
Ontbijten in de Big Jake was ook niet top! In het roerei met spek was het spek ver te zoeken en het roerei zelf was koud en droog. Afzonderlijk gebakken spek was niet te verkrijgen. De koffie uit de espressomachine was slap en niet om te drinken. Mijn dochter nam een gekoeld glas water van een tap en daar dreef iets op de bodem. Daar bovenop plakten de tafels langs alle kanten. Dit hebben we dan ook geen tweede keer geriskeerd. De gerechten in de Cartwright's waren dan wel weer top alsook de bediening was zeer goed!
In het vakantiepark was er vroeger in de Saloon "The sitting bull" nog de mogelijkheid gezellig een drankje te nuttigen of iets te eten binnen of buiten op het terras. Daar is nu niets meer van aan. Vroeger was "The sitting bull" opgenomen in het animatieprogramma en werd er van alles georganiseerd. Nu is er na 's avonds in het vakantiepark niets meer te beleven. Ook de Sunny Beach was meer gesloten dan geopend of ging op de warmste dagen veel te vroeg dicht. Ik denk niet (en dit was ons vierde verblijf in het park) dat we ooit nog terugkomen.
Nieuwste luxe huisje super smering 100+…
Nieuwste luxe huisje super smering 100+ vliegen in huisje niet schoongemaakt ook melding gemaakt nu al 2 dagen verder nog steeds niks opgelost!!!!
Dagje naar dit pretpark op zich oke…
Dagje naar dit pretpark op zich oke maar toiletten echt heel vies. Dit in de vroege ochtend al. Wij gingen op tijd naar huis maar hebben meer als een uur in de file gestaan om de parkeerplaats af te komen. Echt heel slecht geregeld en dat voor 10 euro parkeerkosten. Zou het park al met al niet aanbevelen het is het net niet. Zeker niet voor de prijs.
Huisjes vies en vlooien cq bedwantsen…
Huisjes vies en vlooien cq bedwantsen en duur voor cowboy cotage en eten duur voor wat je krijgt kleine porties e.h.b.o.kunnen alleen pleisters plakken geen brandblusser in het huisje dus afgekeurd.
Gnadenlose Enttäuschung!!!
Wir sind leider gnadenlos enttäuscht worden. Die Hygiene,in der Cowboy Cottage, war eine glatte 6. Es hingen tote Tiere an den Wänden, Blutflecken waren an den Wänden. Überall waren Spinnenweben (und definitiv nicht nur von 1 Woche).
An der Dunstabzugshaube hingen tote Mücken, es waren überall Wühlmäuse. Das Kinderzimmer war auch völlig verdreckt und einfach nur ekelhaft. Sogar die 3 Kiddies haben sich extrem geekelt.
Im Aqua Mexicana ist die Hygiene auch sehr fragwürdig, dort gehen Gäste (die zuvor im Freizeitpark waren) mit ihren Straßenklamotten baden!!! Somit konnten wir das Aqua Mexicana nicht nutzen, weil unser Ekel einfach größer war!!!
Die Freundlichkeit dort, war auch furchtbar. Es wurde sich über meine Tochter lustig gemacht, weil sie ein Plaster brauchte, weil sie einen Hautriss hatte, sie aber nicht geblutet hat!!! UNVERSCHÄMT!!!
Wir sind Morgens eingecheckt und benötigten somit nur nich den Schlüssel, den konnten wir ab 16 Uhr abholen. Dafür standen wir 1,5 Std an. Es war komplett chaotisch und unorganisiert.
Wir sind am 2. Tag hin und haben uns über die Hütte beschwert, 10 Minuten später, waren 2 Reinigungskräfte bei uns. Diese kamen lediglich mit einem Staubwedel, einem Lappen und einer Sprühflasche. Mit dem Lappen haben die ALLES gewischt, Toilette, Spülbecken etc. Abartig...
Wir haben versucht uns auf Deutsch und Englisch zu verständigen, leider erfolglos. Über uns lustig haben die sich dann auch noch gemacht, so daß wir dann selbst geputzt haben.
Wir habe eine saftige Beschwerde, per Mail geschickt und eine Aufenthalsentschädigung gefordert. Dies ist jetzt fast 2 Wochen her.
Die Mail habe ich ein 2 tes Mal abgeschickt, leider wird das komplett ignoriert!!!
Wie jeder, arbeitet man hart für sein Geld und das war es definitiv NICHT wert.
Das einzig Positive, war der Freizeitpark.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.