Center Parcs NL Anmeldelser

1 392
TrustScore 1.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ons weekend bij Center Parcs De Vossemeren is volledig mislukt. Onze eerste cottage had een lekkage met een doordringende, muffe geur in de slaapkamer. Na melding kregen we een upgrade naar e... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij hebben een booking staan die wij graag willen omruilen. 2x contact gehad en ging kijken of het mogelijk was deze om te boeken voor 49.50 aan kosten. Helemaal prima voor ons. Vervolgens horen... Vis mer

Informasjon om virksomheten

Skrevet av virksomheten

Al meer dan 50 jaar is Center Parcs dé plek om nieuwe herinneringen te maken met je geliefden. Met compleet ingerichte cottages midden in de natuur, ons zwemparadijs Aqua Mundo, de overdekte tropische Market Dome en een groot scala aan indoor- en outdoor activiteiten is Center Parcs de ideale plek voor een onvergetelijke vakantie. En hoe divers ons aanbod ook is, het staat allemaal in dienst van die ene, universele behoefte: samenzijn. Al onze parken zijn gelegen midden in prachtige natuurgebieden, met cottages in het hart van het bos of aan de rand van het water. Onze parken zijn te vinden in allerlei verschillende natuurgebieden, van oeroude bossen tot strand en wintersportgebieden. Wist je dat onze parken voor 90% bestaan uit bos en water? Natuur en ruimte genoeg! Duurzaamheid ligt aan de basis van alles wat we doen bij Center Parcs. Dat betekent zorgvuldig omgaan met alle flora en fauna, aandacht schenken aan de mensen om ons heen en een fijne leefomgeving achterlaten voor volgende generaties. Dat doen we door middel van talrijke initiatieven en samenwerkingen. Onze missie is om de natuurlijke rijkdom te koesteren en goed te doen voor de mensen om ons heen. Dat zit nu eenmaal in onze natuur. Zodat je met een goed gevoel vakantie viert in onze parken.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 89 % av de negative anmeldelsene sine

Bruker vanligvis over én måned på å svare

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1 392)

186 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Titel: Gezondheidsrisico en viezigheid! €70 compensatie is een belediging

Ons weekend bij Center Parcs De Vossemeren is volledig mislukt.

Onze eerste cottage had een lekkage met een doordringende, muffe geur in de slaapkamer. Na melding kregen we een upgrade naar een VIP-cottage, waardoor we alles weer moesten in- en uitpakken.

Eenmaal daar werd het nog erger: bij het aanzetten van het bubbelbad kwam er zwarte troep uit de jets en de putjes zaten vol haren en slijm. gevaarlijk voor kinderen die dit water binnenkrijgen! Center Parcs scheept ons af met een voucher van €70. Geen goede service en hygiëne! Boekingsnummer: 7084858

Heel erg jammer maar die 70 euro voucher mogen ze ook houden wat ons betreft

5. september 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Update: probleem toch opgelost!

Vervolgens horen wij niks meer. Heel erg vervelend en bijzonder dat dit tegenwoordig kan bij zo'n bedrijf. We komen er al jaren..

-- update-- toch goed geholpen. We konden het verplaatsen. Fijn dat dit toch zo is opgepakt. Daarom verander ik het naar 5 sterren

16. september 2026

Svar fra Center Parcs NL

Kees, bedankt voor je update! Fijn om te lezen dat het uiteindelijk toch gelukt is om de boeking te verplaatsen en dat je hierbij goed bent geholpen.

We waarderen het dat je na de oplossing je beoordeling hebt aangepast. Bedankt voor je vertrouwen, fijn dat je al jaren bij ons komt!

Hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen voor een fijn verblijf.

Onvriendelijk

Ik belde naar de klantenservice voor wat extra info en kreeg iemand aan de lijn die zeer onvriendelijk was en mij eigenlijk niet wilde voort helpen, ik had namelijk de vraag of ik als 18 jarige jonge een mid weekje naar een van hun parken mocht met mijn vriendin dit mocht niet wegens hun regel dat je 21 moet zijn ( ik begrijp dit volledig met grote groepen maar niet voor een jong kopel) deze regel vind ik dus echt niet gepast en vraagde dus of hier een uitzondering voor was ging dit ook met mijn visa betalen zodat alles verzekerd was dus snap het probleem niet echt

15. september 2026

Beste Thibe,

Bedankt dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld. Jammer om te lezen dat u tijdens uw contact met onze klantenservice geen prettige ervaring heeft gehad.

We begrijpen dat het teleurstellend is wanneer u graag met uw vriendin een midweek bij ons wilt verblijven, maar dit vanwege de minimumleeftijd niet mogelijk is. Voor de Belgische parken geldt echter dat u vanaf 18 jaar wel zelf een verblijf kunt boeken. Mogelijk was dit tijdens uw telefoongesprek niet duidelijk uitgelegd.

Jammer dat u zich tijdens het gesprek niet goed geholpen voelde en geen passende uitleg heeft gekregen over de mogelijkheden.

Bedankt dat u dit met ons heeft gedeeld. We nemen uw feedback over de communicatie en uw ervaring met de klantenservice zeker mee.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Wij zijn een week in Centerpacs Erpeheide geweest cottage 820

Wij zijn een week in Centerpacs Erperheide geweest in Peer met 2 jonge kinderen van 2 en 4jaar.

Als eerste het personeel is bijzonder vriendelijk en behulpzaam! Dat zie je niet meer overal.

Het park was zeer kindvriendelijk en goed verzorgd. We hebben meegedaan aan verschillende activiteiten op het park en deze waren echt heel erg leuk!

Vooral de AquaMundo was de favoriet, wat een prachtig en ontzettend leuk bad voor alle leeftijden, als er mensen gingen werden de stoelen meteen af gedaan en recht gezet overal toezicht en er werd ingegrepen waar nodig.

Min punt op het park was dat wel alles erg duur was, voor 4 glazen drinken betaalde je al gauw €18 niet eens alcoholisch. Laat staan de restaurants en de supermarkt..

Andere min punt en dat heeft de score echt laten zakken was het huisje, opzich een prima huisje maar de bedden moesten verschoven worden vanwege dat de kinderen er anders uit zouden vallen. Dode beesten, viezigheid, en stof lagen eronder.

Ook waren de bedden echt aan vervanging toe! Zelfs onze dochter van 2 lag in een kuil. De bedden waren doorgezakt en ik en mijn partner werden iedere ochtend na enkele uren geslapen te hebben wakker met rugpijn omdat je niet comfortabel kon liggen.

En het laatste puntje was dat we speciaal een huisje hadden gekozen met een bad omdat we deze thuis niet hadden. Maar elke keer als we het bad aanzette kwam er een enorme putlucht uit en trok heel het huisje door. Mijn partner heeft toen alle gaten in het bad gevuld met water en er kwam me toch een partij viezigheid uit, en de geur bleef..

Terugkomen naar het park heel graag maar niet voor het overnachten wat erg jammer is...

11. september 2026

Svar fra Center Parcs NL

Ilse, bedankt voor het delen van jullie uitgebreide ervaring. Fijn om te lezen dat jullie zo positief zijn over het personeel, de kindvriendelijkheid van het park, de activiteiten en vooral de Aqua Mundo.

Jammer dat de cottage op verschillende punten niet aan jullie verwachtingen heeft voldaan. De viezigheid en het stof onder de bedden, de staat van de matrassen en de onaangename geur uit het bad zijn duidelijke aandachtspunten. We begrijpen dat dit, zeker met jonge kinderen, invloed heeft op het verblijf. Je kunt dit altijd bij de receptie melden, zodat zij samen met jullie kunnen kijken naar een passende oplossing.

Ook jullie opmerking over de prijzen op het park nemen we mee. Goed om te lezen dat jullie ondanks deze punten graag nog eens naar Erperheide zouden komen, maar dat de accommodatie jullie hierin tegenhoudt.

Bedankt dat jullie deze ervaring zo uitgebreid met ons delen. We nemen jullie feedback zeker mee.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

VIP-huisje met te veel mankementen, maar dankzij de golfkar toch een fijne vakantie

We hebben een week verbleven in VIP-huisje 351 op Het Heijderbos. Vooraf was ons aangeboden om een VIP-huisje te nemen in plaats van een Premium-huisje, en daar hadden we graag gebruik van gemaakt. Helaas bleek het huisje behoorlijk ver van de faciliteiten te liggen, terwijl we met twee personen waren die slecht ter been zijn. Daardoor hebben we alsnog een golfkarretje moeten huren, wat uiteindelijk ongeveer het prijsverschil tussen een Premium- en VIP-huisje kostte.

Achteraf zijn we wel heel blij geweest met de golfkar, want die heeft onze vakantie een stuk aangenamer gemaakt.

Het huisje zelf voldeed helaas niet aan de verwachtingen die je van een VIP-huisje hebt. Meerdere gootstenen waren verstopt, de kapstok in de slaapkamer was afgebroken, een tuinstoel had kromme poten, de JBL-speaker onder de televisie werkte niet en al het glaswerk was nog vies. Ook was het huisje bij aankomst zeker niet echt schoon.

De kleine dingen, zoals een kapstok, zijn op zichzelf niet zo’n probleem. Maar alle kleine mankementen bij elkaar zorgden ervoor dat het VIP-gevoel toch een beetje ontbrak.

Ondanks deze punten hebben we uiteindelijk een fijne vakantie gehad, mede dankzij het golfkarretje. We hopen vooral dat Center Parcs deze aandachtspunten meeneemt, want met wat beter onderhoud en een schonere oplevering zou dit huisje veel beter aansluiten bij wat je van een VIP-verblijf mag verwachten

7. september 2026

Svar fra Center Parcs NL

Danny, bedankt voor het delen van jullie ervaring. Fijn om te lezen dat jullie een fijne vakantie hebben gehad en dat de E-car daarbij goed van pas kwam.

Jammer dat de VIP-cottage niet volledig aan jullie verwachtingen heeft voldaan. De verstopte gootstenen, de afgebroken kapstok, de tuinstoel en de schoonmaak bij aankomst horen niet bij de ervaring die we onze gasten willen bieden.

Je kunt dit altijd bij de receptie aangeven. Zij kunnen dan samen met je bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Bedankt dat jullie deze ervaring met ons delen. We nemen jullie feedback zeker mee en hopen dat we jullie bij een volgend verblijf een betere ervaring kunnen bieden.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Hoe pest je vrienden weg!

Wij gingen al naar CenterParcs voordat het huidige management team geboren was. Nu doe ik een nieuwe boeking voor ruim € 3000,00. Het was inderdaad eerst sporthuis centrum. Ook dat weet ik. En nu na al die jaren kun je geen Early check-in meer krijgen. Moet je geloof ik 3x per jaar gaan. En dat is niet te betalen. Op schriftelijke vragen daarover, krijg je geen reactie.

7. september 2026

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

We begrijpen dat het bijzonder teleurstellend is wanneer u al jarenlang bij Center Parcs komt en merkt dat de voorwaarden rondom Early Check-in zijn veranderd. Zeker wanneer u binnenkort opnieuw een verblijf heeft geboekt, kan het frustrerend zijn dat u niet meer automatisch van dit voordeel gebruik kunt maken.

De nieuwe Friends-voorwaarden zijn ingegaan op 3 december 2025. Bij de overgang naar het nieuwe Friends-programma is gekeken naar de boekingen van de afgelopen drie jaar. Vanaf 7 bevestigde boekingen heeft u vanaf uw 8e boeking recht op Early Check-in. Deze check in blijft u dan behouden ook als u een jaar niet komt(blijft 6 jaar gelden)

We vinden het jammer dat u op uw schriftelijke vragen hierover geen reactie heeft ontvangen. Een duidelijke uitleg en goede bereikbaarheid vinden we belangrijk, zeker voor gasten die al jarenlang bij ons verblijven.

We waarderen uw jarenlange betrokkenheid bij Center Parcs en nemen uw feedback over het Friends-programma, de voorwaarden en de communicatie hierover mee als waardevol aandachtspunt.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Reserverings nr.8282494

Reserverings nr.8282494
Center parc heeft hun friends voordeel gewijzigd, je vroeg in check is nu pas bij 7 boekingen.De afgelopen 2 jaar konden wij dit wel,het zou wel zo netjes zijn om dit temelden .Op deze manier worden klanten niet blij van deze aktie van center parc

9. september 2026

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

We begrijpen dat het teleurstellend is wanneer de voorwaarden van het Friends-programma veranderen en u niet langer gebruik kunt maken van Early Check-in. Vanaf 7 bevestigde boekingen heeft u vanaf uw 8e boeking recht op Early Check-in. Op dit moment heeft u 5 bevestigde boekingen.

We vinden het jammer dat u niet vooraf duidelijk op de hoogte bent geweest van deze wijziging. De nieuwe voorwaarden zijn ingegaan op 3 december 2025. Bij de overgang naar het nieuwe Friends-programma is gekeken naar de boekingen van de afgelopen drie jaar en zijn deze meegenomen in de bepaling van het huidige Friends-level. We begrijpen dat dit voor u extra vervelend is wanneer u eerder wel van dit voordeel gebruik kon maken en u hierdoor andere verwachtingen had bij uw reservering.

Duidelijke informatie over voorwaarden en voordelen vinden we belangrijk, zodat onze gasten weten waar zij aan toe zijn.

Het spijt ons dat deze wijziging uw ervaring met het Friends-programma negatief heeft beïnvloed. We wensen u desondanks een heel fijn verblijf toe!

Dank u voor het delen van uw feedback.

Centerparcs,

Centerparcs,
Een boeking willen plaatsen met de voordelen van het loyaliteits spaarsysteem. Top, korting en gratis voorkeursligging. Betalen.
Unieke code invoeren? Toch maar even de klantenservice bellen, want die kunnen vast wel helpen. ‘Ja mevrouw ik zie dat u alle recht op de voordelen heeft in het systeem’. Kunt u mijn boeking er dan inzetten? Nee ik moet een code hebben. Ja maar wanneer krijg ik die code dan? Geen idee dat doet het systeem? Uh serieus? Ik wil nu een boeking plaatsen en betalen…. Nee ik kan het niet voor u doen systeem dit en dat. Ze kon me op geen enkele manier helpen. Niks nada.

Centerparcs, schaam je! Ik ga toch ook niet met me bonus kaart naar de Albert Heijn en dan met het betalen geen recht hebben op de korting?

Helaas wachten we al 1,5 week op een antwoord vanuit het contact formulier. Inmiddels is de prijs ook met 200.- gestegen…

Ik hoop dat ik alsnog de boeking kan doen met de korting en centerparcs met een passende oplossing komt, maar ik heb er een hard hoofd in.

29. august 2026

Beste Irma,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

We vinden het erg jammer om te lezen dat u problemen heeft ervaren bij het gebruik van uw Friends-voordelen tijdens het boeken. We begrijpen dat het bijzonder frustrerend is wanneer onze klantenservice aangeeft dat u volgens het systeem recht heeft op de voordelen, maar u vervolgens niet kan helpen om de boeking met deze voordelen te maken.

Ook vinden we het vervelend dat u inmiddels al anderhalve week wacht op een reactie via het contactformulier. We begrijpen dat dit de situatie extra teleurstellend maakt. Via deze weg kan ik u helaas niet verder helpen, omdat ik niet over uw gegevens beschik. U kunt daarom het beste nogmaals contact opnemen met onze klantenservice via 010 798 0980, zodat zij samen met u kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Uw opmerkingen over de werking van het Friends-programma, de bereikbaarheid van onze klantenservice en de afhandeling van uw aanvraag nemen we serieus.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik heb eerder al een review geplaatst…

Ik heb eerder al een review geplaatst over mijn klachten en de zeer slechte hygiëne van het huisje. In de reactie wordt verwezen naar de klantenservice, maar helaas doet de klantenservice uiteindelijk niets met mijn klacht.

Wij hebben veel geld betaald voor ons verblijf, maar door de viezigheid en slechte hygiëne hebben wij niet kunnen genieten en zijn wij zelfs eerder naar huis gegaan. Vervolgens wordt geprobeerd de klacht af te handelen met een tegoedbon van €80. Dat voelt absoluut niet als een passende oplossing.

Ik vind het erg teleurstellend hoe Center Parcs met klachten van klanten omgaat. Daarom raad ik Center Parcs niemand aan. Voor ons was dit absoluut geen prettig verblijf en zeker niet wat je verwacht wanneer je veel geld betaalt voor een weekendje weg.

14. august 2026

Svar fra Center Parcs NL

Mila, bedankt voor het delen van je eerlijke ervaring.

Wat ontzettend jammer om te lezen dat jullie verblijf zo teleurstellend is verlopen en dat de hygiëne van de cottage ervoor heeft gezorgd dat jullie eerder naar huis zijn gegaan. We begrijpen dat dit extra vervelend is wanneer je veel geld betaalt voor een weekendje weg en juist wilt kunnen genieten van een zorgeloos verblijf.

Ook vinden we het jammer om te horen dat je het gevoel hebt dat er onvoldoende met je klacht is gedaan en dat de aangeboden tegoedbon van € 80 voor jou niet als een passende oplossing voelt. Als je niet akkoord gaat met de aangeboden vergoeding, kun je hierop reageren via de e-mail die je hierover hebt ontvangen.

Bedankt dat je opnieuw de moeite hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We nemen je feedback over zowel de hygiëne als de afhandeling van je klacht serieus.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Een voucher gekregen met verschillende…

Een voucher gekregen met verschillende voordelen. Tot 30% korting, credit voor activiteiten en een exclusieve gratis voorkeurs ligging.

Nu blijk dat er achteraf (voor het deel dat nog betaald moet worden) wel gewoon 65 euro voor de voorkeurs ligging betaald moet worden. Als je de klantenservice belt zeggen ze er niks aan te kunnen doen (ze hebben de code wel gebrobeerd van de voucher). Dan wordt het verhaal dat je niet aan de voorwaarde voldoet. Ik lees alle voorwaarden op en ik voldoe aan elke voorwaarde. Aan welke voorwaarde ik niet voldoe, krijg ik niet te horen.

Trap niet in de vouchers!!! De kosten rekenen ze gewoon er als nog bij!!!!

5. september 2026

Svar fra Center Parcs NL

Patrick, bedankt voor het delen van je eerlijke ervaring.

Wat jammer om te lezen dat je je door de communicatie rondom de voucher misleid voelt en dat de voorkeursligging uiteindelijk toch als kostenpost naar voren kwam. We begrijpen dat dit erg frustrerend is, zeker wanneer je de voorwaarden hebt nagelezen en ervan uitging dat je aan alle voorwaarden voldeed.

Ook vervelend dat je na contact met onze klantenservice geen duidelijk antwoord hebt gekregen op de vraag aan welke voorwaarde je niet zou voldoen. We begrijpen dat dit de teleurstelling alleen maar groter maakt. Helaas kan ik dit zelf niet nakijken, omdat ik geen gegevens van de boeking heb.

Bedankt dat je dit zo duidelijk met ons deelt. We nemen je feedback over de communicatie rondom de voucher en de afhandeling hiervan serieus.

## ⚠️ WARNING! Sneaky booking practices by CP Europe

## ⚠️ WARNING: Sneaky Booking Practices at Center Parcs Europe ⚠️
Hi everyone, I want to share a serious warning regarding Center Parcs Europe to prevent any of you from falling into the same stressful trap I just experienced.
If you are planning a trip or considering an offer from them, please be extremely vigilant about how they handle telephone inquiries and "temporary offers."
## How the Trap Works:

1. The "Friendly" Call: Center Parcs might call you with a special offer for a cottage. If you tell them you cannot accept it yet because you need to discuss it with your friends or family first, the agent will kindly offer to create a "temporary, 24-hour reservation" or "option" for you.
2. The Sneaky Confirmation: Behind your back, the agent might immediately register this temporary option as a definitive, binding booking in their system. You will receive an automated booking confirmation via email right away, even though you explicitly did not say "yes."
3. The No-Reply Wall: If you try to reply to that confirmation email to correct it, your email will vanish into a digital black hole because they send it from a no-reply address. Meanwhile, Center Parcs will claim they "do not use or accept email for customer service."
4. The Customer Service Loop: If you call them to solve the issue, you might experience dropped lines or be told that "according to the Terms & Conditions, you cannot cancel without paying heavy cancellation fees." They deliberately direct you to dead-end web links to make reaching them digitally almost impossible.

## What to Do If This Happens to You:

* Log Everything: Immediately take screenshots of your phone’s call history showing the dates, times, and duration of all calls with Center Parcs. This is your ultimate proof.
* Do Not Pay: Under European and Dutch law, a contract requires clear mutual consent (wilsovereenstemming). A forced booking confirmation does not change a non-binding offer into a contract. Their Terms & Conditions do not apply to you if no valid agreement exists.
* Bypass the Dead Ends: Do not waste hours on the phone. Go straight to the [Center Parcs Help Center](h...//contactariane.centerparcs. nl/) and look for any open text field (such as a "Privacy / Request Client File" form or a "Post-Stay Complaint" form) to bypass their digital blocks.
* Demand the Voice Log: Formally dispute the invoice and demand that Center Parcs provides the unedited audio recording (voice-log) of the call to prove you ever explicitly agreed to a binding purchase. They won't be able to, and they will back down.
* Be careful when interacting with their sales agents over the phone. Always check your email immediately, and do not let them intimidate you with fake cancellation fees!

3. september 2026

Hygiëne zeer slecht

Afgelopen zondag aangekomen bij centerparcs het heijderbos. Huisje 536. Toen we de deur van het huisje opendeden roken we al een muffe/vieze geur. Wij zijn gewend om onze schoenen binnen uit te doen. Dus dat deden we ook. Dit hadden we beter niet kunnen doen. We plakten letterlijk aan de vloer vast. En niet op 1 plek maar door het hele huis heen. De vloer was zo ontzettend vies dat onze sokken binnen no-time gitzwart waren.

Op de deuren zag je de vingerafdrukken van de vorige huurders nog zitten. De opgedroogde koffiespetters zaten op de plint van de keuken en het gasfornuis was vet en zat nog vol etensresten.

Voor onze zoon van 6 maanden klapte we het kinderbedje uit omdat we deze nu zeker niet op de grond zouden leggen. Echter was dit niet veel beter. Het bed zat onder het stof wat er wel al jaren leek te zitten. Zo’n hoge stofrand en zo vast dat het zat.

Ik besloot zelf het huisje schoon te gaan maken. Waarop ik eerst wilde gaan stofzuigen. Echter zat de stofzuigermond vol lange haren. Ik dacht dan pak ik de bezem maar ook deze zal vol met lange haren. Besloten de stofzuigermond schoon te maken en de stofzuiger te gebruiken. Na het stofzuigen heb ik op mijn hurken de vloer gedweild. Hierbij heb ik gebruik gemaakt van mijn eigen schoonmaak producten. Ik ben hier letterlijk 1,5 uur mee bezig geweest. In deze 1,5 uur heb ik de vloer 4 keer gedweild het bruin bleef van de vloer afkomen. Het rook hierna al een stuk frisser en we plakte niet meer vast aan de vloer.

Gelukkig kon mijn dochter van 2,5 jaar nu wel weer een beetje normaal spelen in een huisje die al iets schoner was.

De kitranden in de douchecabine zaten allemaal los en waren zeker aan vervanging toe.

Op het sierkussen op bed zat een lange zwarte haar.

De eerste nacht werden we opgegeten door de muggen. We hebben meer dan 14 muggen dood moeten maken omdat normaal slapen er niet meer bij was. De nachten die volgden hadden we precies hetzelfde probleem. Je kon je raam of deur eigenlijk nooit openzetten of je werd letterlijk opgegeten door de muggen. Wellicht is een hor voor de ramen en deuren een goed idee zodat je de ruimte wel kan luchten maar niet wordt opgegeten door de muggen.

Neem tegenwoordig naar een grote zak met geld mee. Het verblijf is niet goedkoop en al helemaal niet voor de hygiëne die je staat te wachten. Alles op het park kost geld. En niet zo’n beetje ook. De prijzen zijn absurd. De eerste avond gingen we eten bij het all you can eat concept. We betaalde hier €98,- voor 2 personen. Echter was de keuze zeer maar dan ook zeer beperkt. Het meeste eten was bij aankomst bij je tafel al niet meer warm. De beelden die je vooraf ziet op de tv in de hal is niet te vergelijken met wat je daar kunt eten.

De luieremmers op het park worden zelden tot niet geleegd. Ze zaten tot de nok toe vol. Als je de container opendeed om een luier weg te gooien kwam de stank en vliegen je tegemoet. Het vocht van de condens van de luiers droop letterlijk van de binnenkant van de deksel af.

Helaas was over het bed ook weinig positiefs te zeggen. Mijn man en ik zijn niet overdreven lang lees (173 cm en 184 cm) en onze voeten staken uit het bed. Het matras aan mijn kant was volledig doorgezakt.

We keken ontzettend uit naar onze vakantie met ons gezin maar het verblijf viel ontzettend tegen wat ons heeft doen besluiten 2,5 dag eerder naar huis te gaan.

30. august 2026

Beste Kirsten,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw uitgebreide ervaring met ons te delen.

We vinden het erg jammer om te lezen dat uw verblijf op Het Heijderbos al bij aankomst zo teleurstellend is begonnen. Zeker wanneer u met uw gezin en jonge kinderen op vakantie gaat, mag u een schone en verzorgde accommodatie verwachten.

We vinden het bijzonder vervelend dat u de cottage zo vuil aantrof en dat u zelf anderhalf uur heeft moeten schoonmaken, waarbij u meerdere keren de vloer heeft moeten dweilen en hiervoor zelfs uw eigen schoonmaakmiddelen heeft gebruikt. Ook uw opmerkingen over de vuile deuren, het gasfornuis, het kinderbedje, de kitranden en het haar in de slaapkamer nemen we serieus. U mag dergelijke problemen altijd tijdens uw verblijf melden bij de receptie, zodat zij samen met u naar een passende oplossing kunnen kijken.

Daarnaast begrijpen we dat de vele muggen een grote invloed hebben gehad op uw nachtrust. Uw suggestie om horren bij ramen en deuren te plaatsen nemen we mee als waardevolle feedback. Ook uw opmerkingen over de volle luieremmers, de hygiëne en de staat van de sanitaire voorzieningen op het park nemen we serieus.

Uw ervaring met het bed en het doorgezakte matras nemen we eveneens mee als aandachtspunt. Comfortabele slaapvoorzieningen zijn belangrijk voor een prettig verblijf, zeker wanneer u meerdere dagen op het park verblijft.

Ook begrijpen we dat de hoge prijzen en uw ervaring in het all-you-can-eat restaurant hebben bijgedragen aan uw teleurstelling. Uw opmerkingen over het aanbod, de kwaliteit en de prijs-kwaliteitverhouding nemen we mee als waardevolle feedback.

Het spijt ons dat u zo naar uw gezinsvakantie had uitgekeken, maar door de verschillende problemen uiteindelijk 2,5 dag eerder naar huis bent gegaan. We begrijpen dat dit niet de vakantiebeleving is geweest waarop u had gehoopt. Indien u dit nog verder wilt melden, kunt u hiervoor gebruikmaken van het volgende formulier: https://contactariane.centerparcs.nl/.

Dank u voor het delen van uw ervaring en uw uitgebreide feedback.

Centerparcs Lac D'Ailette

Met heel veel tegenzin plaats ik dit bericht, omdat ik het enorm flauw vind om een bedrijf publiekelijk aan te pakken, maar…..

als een gerenommeerd bedrijf, zoals Centerparcs simpelweg na 6 weken nog niet reageert op een hele duidelijke, onderbouwde en vervelende klacht, wat moet je dan? Blijkbaar vinden ze het niet belangrijk, of hopen ze dat de klacht uit zichtzelf verdwijnt, maar dit kan toch niet het niveau van “klantenservice” zijn? Onze klacht bevat zelfs een risico op legionella, maar ook dat doet bij Centerparcs geen alarmbellen afgaan.

#centerparcs #capdailette #klacht #geenreactie #alles-was-kapot-en-vies #legionella

Afgelopen Juli 2026 zijn we verbleven op Centerparcs Lac d’Ailette en daar ging het helemaal mis. Het is een erg duur verblijf, en dan mag je verwachten dat je krijgt wat je boekt, en dat de prijs-kwaliteitverhouding prima is. Op het park hadden ze geen oplossing, aangezien men volledig volgeboekt was, maar hieronder een kleine opsomming. Natuurlijk is er meer, maar dat heeft Centerparcs reeds allemaal ontvangen.

Advies: Boek hier niet als je waar voor je geld wilt krijgen en verwacht ook zeker niet een nette behandeling van je klacht!

• Premium New Eden geboekt, een nieuw gerenoveerde cottage. Deze bestaat helemaal niet op dit park, dus een “premium” cottage gekregen uit de jaren 70.
• Bubbelbad stonk zeer langdurig naar rotte eieren, dat betekend dat er lang stilstaand water in de leidingen zit en dus is er een risico op legionella! Bad/Douche niet kunnen gebruiken.
• Voordeur: beschadigd en niet onderhouden, hek naast de voordeur afgebroken en ligt gewoon op de grond ernaast (“Welkom in uw Premium Cottage”)
• Douche 2e badkamer: douchekop houder kapot, waardoor deze niet kan hangen boven je hoofd en het douchegordijn was bruin-smerig en vies
• Douche wasbak: kapot, afvoer kan niet open. Hendeltje is kapot.
• Steunpilaren Veranda: allemaal helemaal verrot en afgetakeld. Zover dat het gewoon onduidelijk is of het gevaarlijk aan het worden is. Elke paal is rot!
• Vlonder Veranda: schroeven steken eruit, waardoor je met blote voeten je tenen openhaalt.
• Meubilair Veranda: allemaal onder de vogelpoep, ingebrande (gesmolten) plek in de tafel en daarnaast volledig vies, niet schoongemaakt.
• Buitenruimte niet schoongemaakt: Overal bij veranda en buitendeur liggen nog de sigarettenpeuken.
• Koelkast heeft zoveel ijsvorming dat er een plas water lag.
• Servies en bestek: alle glazen hadden vlekken en lipafdrukken, niet schoongemaakt. Borden waren nog nat en de snijplank zat nog onder de broodkruimels.
• Koffieapparaat: cupje van de vorige bewoner zat er nog in...
• Skatepark: het beloofde skatepark op de website, leuk voor de kinderen: Gesloten en afgezet met rood-wit lint, en geen enkel signaal dat er iets mee ging gebeuren.
• Voetbalveld: het beloofde voetbalveld voor onze voetballende kinderen… bestaat niet meer. Omgebouwd naar een commerciële Pony weide, om mooi tegen flinke betaling een rondje te rijden.

Beste Centerparcs, fouten kunnen gebeuren, maar accepteer die als een fatsoenlijk bedrijf en geef je klanten gewoon netjes en relatief snel een reactie/antwoord. Nu raak je klanten kwijt in plaats van dat je fans wint.

18. juli 2026

Beste Peter,

We vinden het erg jammer om te lezen dat uw verblijf op Le Lac d’Ailette zo teleurstellend is verlopen, zeker gezien de prijs die u voor uw verblijf heeft betaald. We begrijpen dat u bij een Premium-cottage een verzorgde accommodatie en een passend niveau van kwaliteit en comfort verwacht.

Uw opmerkingen over de staat van de cottage, de veranda, de vlonder, het meubilair en de verschillende voorzieningen nemen we zeer serieus. Ook de hygiëne, waaronder het servies, bestek, de koelkast en het koffieapparaat, zijn belangrijke aandachtspunten. De door u beschreven geur van het bubbelbad en uw zorgen over de waterkwaliteit nemen we eveneens serieus.

Daarnaast vinden we het jammer dat verschillende voorzieningen waar u vooraf op rekende, zoals het skatepark en het voetbalveld, niet beschikbaar bleken te zijn. We begrijpen dat dit vooral voor uw kinderen teleurstellend is, zeker wanneer deze voorzieningen vooraf onderdeel waren van de verwachtingen van uw verblijf.

U gaf aan dat u al zes weken wacht op een reactie op uw klacht. Ik heb dit voor u nagekeken en zie dat er op 20 augustus 2026 een e-mail met een reactie op uw klacht naar u is verzonden. We hopen dat u deze inmiddels heeft kunnen ontvangen en dat hiermee meer duidelijkheid is ontstaan.

We vinden het jammer dat deze ervaring uw vertrouwen in Center Parcs heeft geschaad en dat u hierdoor aangeeft anderen niet aan te raden om hier te verblijven. Uw opmerkingen over de accommodatie, de voorzieningen en de afhandeling van uw klacht nemen we mee als belangrijke aandachtspunten.

Dank u voor het delen van uw ervaring en uw uitgebreide feedback.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ontbijtje lijkt op kabouter ontbijt…

Ontbijtje lijkt op kabouter ontbijt 14,95 Euro! Ei erbij 2,35 erbij Onbijt: alles kabouter formaat, kleinste tosti ooit en sap ook. Pod Port Zelande was ok al misten we de tv heel erg (tv Digitenne KPN bij ons, deed het niet door geen signaal vanwege bomen zei receptie). Chinees gehaald in Renesse want prijzen te duur+kabouter formaat (slechte combi). Cocktails kant en klaar van Aldi gaan we voortaan ook zelf meenemen want jullie prijzen jezelf de markt uit... Wakker worden Center Parcs! (komen er al 30 jaar).

29. august 2026

Beste Marius,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

We vinden het jammer om te lezen dat u de prijs en de omvang van het ontbijt op Port Zélande niet in verhouding vond. We begrijpen dat u voor €14,95, en met de extra kosten voor een ei, een uitgebreider ontbijt verwachtte. Uw opmerkingen over de portiegrootte, de tosti en het sap nemen we mee als waardevolle feedback.

Fijn om te lezen dat de accommodatie verder naar wens was. We vinden het jammer dat de televisie niet werkte en dat er volgens de receptie door de bomen geen voldoende signaal was. We begrijpen dat dit tijdens uw verblijf als een gemis kan worden ervaren.

Ook uw opmerkingen over de prijzen en het aanbod van de horeca, waaronder de cocktails, nemen we serieus. Zeker omdat u al ongeveer 30 jaar bij Center Parcs komt, begrijpen we dat u als trouwe gast een bepaalde prijs-kwaliteitverhouding verwacht.

Dank u voor het delen van uw ervaring en uw feedback. We hopen u ondanks deze punten in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Von Mücken zerstochen

Wir wurden von Mücken komplett zerstochen. An den Wänden der Unterkunft waren überall tote Mücken von den Bewohnern davor. Da sah alles ziemlich ekelig aus. Durch den ganzen Center Parc zogen sich künstliche Seen, was ja schön aussehen soll . Überall keine Seen und Teiche zu haben, zieht aber auch Mücken an. Die Fenster hatten keinen Mückenschurz und durch die undichten Wände kamen die Mücken auch durch geschlossene Fenster durch.

27. august 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Vieze huis maar wel duur.

Vieze huis maar wel duur. Raad niemand aan.

14. august 2026

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

We vinden het jammer om te lezen dat u de accommodatie als onvoldoende schoon heeft ervaren. We begrijpen dat een verzorgde en schone accommodatie een belangrijk onderdeel is van een prettig verblijf, zeker gezien de prijs die u voor uw verblijf heeft betaald.

Uw opmerkingen over de hygiëne en de prijs-kwaliteitverhouding nemen we mee als waardevolle feedback.

Het spijt ons dat uw verblijf niet de ervaring heeft geboden waarop u had gehoopt.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Schandalig dat als je al meer als 25…

Schandalig dat als je al meer als 25 keer bent geweest en voor meer als 5K bonnen heb gekocht geen friends meer bent. Echt Schandalig!! En niemand die je ook tegemoet wil komen of kan helpen.

26. august 2026

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

We begrijpen dat het bijzonder teleurstellend is wanneer u na meer dan 25 bezoeken en aanzienlijke uitgaven het gevoel heeft dat uw loyaliteit niet meer wordt gewaardeerd. Zeker wanneer u gewend bent om als Friends-gast bepaalde voordelen te ontvangen, kan het verlies van deze status als erg frustrerend worden ervaren.

We vinden het jammer dat u hierbij geen passende uitleg of ondersteuning heeft ervaren. U mag altijd contact met ons opnemen via het nummer 010 798 0980, zodat we u hierover verder kunnen informeren.

Het spijt ons dat u zich hierdoor niet gehoord en gewaardeerd heeft gevoeld. Uw feedback nemen we mee als waardevol aandachtspunt.

Hele slechte service

Kaartjes voor aquamundo kosten €33, met die prijs mag je wel service verwachten. Wij hadden per ongeluk tickets voor 15:00 gekocht ipv 13:00 maar kwamen hier pas achter bij de balie. Er was geen mogelijkheid om naar binnen te gaan, en we moesten 2 uur lang wachten. Belachelijk dat ze je niet willen helpen en maar gewoon uren laten wachten.

22. august 2026

Beste Luca,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

We vinden het jammer om te lezen dat uw bezoek aan de Aqua Mundo zo is verlopen. We begrijpen dat het bijzonder teleurstellend is wanneer u per ongeluk tickets voor een later tijdstip heeft gereserveerd en u vervolgens bij aankomst te horen krijgt dat u niet eerder naar binnen kunt.

Zeker gezien de prijs van €33 per ticket begrijpen we dat u in deze situatie meer service en ondersteuning had verwacht. Uw opmerkingen over de service en de mogelijkheden bij een vergissing in de reservering nemen we dan ook serieus.

Het spijt ons dat u zich tijdens uw bezoek niet geholpen heeft gevoeld. Uw feedback nemen we mee als waardevol aandachtspunt.

Klantenservicd

So naar Mohammed van de klantenservice, echt een topper

21. august 2026

Svar fra Center Parcs NL

Wat geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over de hulp van onze klantenservice!

Een extra compliment voor Mohammed geven we natuurlijk graag door. Wat fijn dat hij zo’n topper was en je zo goed heeft geholpen!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zeer slechte bereikbaarheid en klantenservice

Zeer slechte bereikbaarheid. Ik heb Center Parcs inmiddels twee keer gebeld en beide keren sta je ongeveer een half uur in de wachtrij, zonder dat er uiteindelijk wordt opgenomen. Dit is echt niet normaal voor een organisatie als Center Parcs.

Als klant wil je gewoon iemand kunnen spreken wanneer je een vraag of probleem hebt. Twee keer lang wachten en niemand aan de lijn krijgen is ronduit waardeloos. Hopelijk wordt hier iets aan gedaan.

18. august 2026

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

We vinden het jammer om te lezen dat u tot twee keer toe contact heeft geprobeerd op te nemen met Center Parcs en beide keren ongeveer een half uur heeft moeten wachten zonder iemand te kunnen spreken. We begrijpen dat dit erg frustrerend is, zeker wanneer u met een vraag of probleem graag geholpen wilt worden.

Een goede bereikbaarheid en persoonlijke ondersteuning zijn belangrijke onderdelen van onze service. Het is dan ook vervelend om te lezen dat u zich hierdoor niet geholpen heeft gevoeld. Uw opmerkingen over de telefonische bereikbaarheid en de lange wachttijden nemen we serieus.

Het spijt ons dat uw contactpogingen zo zijn verlopen. Uw feedback nemen we mee als waardevol aandachtspunt.

Het Center Parcs-team

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv