Attractie- & Vakantiepark Slagharen Anmeldelser 409

TrustScore 2 av 5

1,9

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Wij kwamen met veel plezier naar Attractiepark Slagharen, maar onze ervaring was helaas allesbehalve leuk. Het zwembad was ijskoud en ook de douches waren koud, wat erg onaangenaam was. Onze kind... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Oude materiaal, in het restaurant zijn de bankjes gescheurd en het ergste van allemaal de houding van het personeel, mijn hemel zijn ze allemaal chagrijnig, bij receptie, zwembad niet te verdragen. Zo... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Alles is zo duur, attracties gaan te laat open, personeel spreekt niet eens Nederlands en soms ook geen Engels. het zwembad is oprecht niet te doen personeel van het zwembad is veel te agressief, huis... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

De huisjes zijn vies en achterstallig, ze mogen best voorafgaande aan het seizoen de huisjes met de hoge druk reinigen van buiten. Ook binnen mag zeker met enige regelmaat een grotere reiniging onder... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Hyttelandsby

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Attractiepark Slagharen is an amusement park situated in Slagharen, Netherlands.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Sommige personeel erg onvriendelijk en…

Sommige personeel erg onvriendelijk en de supermarkt erg duur. De koelkast in de wigwam heeft geen vriezer. Mijn zoontje kon ik vanochtend inchecken bij het hek om het park in te gaan en ik in eens niet daar stond mijn zoontje alleen in het park. Drukte ik erop de knop voor hulp kwartier moeten wachten tot er iemand kwam. Vreselijk veel Duitsers en de ouders gedragen zich als stel kleine kinderen gaan stelen tegen de kasten aan slaan van tokens doen erg bijdehand ook. Je wordt ook erg opgelicht in gamehall je wint er niks trap niet in de grijp apparaten ga met je kind naar intertoys koop daar wat leuks is mijn tip. Ik wou vanochtend een kopje koffie halen bij een tentje in het park. Ik kon eigenlijk geen losse koffie daar kopen. Het is alleen bij een ontbijt inbegrepen hoe dan?? Jammer dat het zo achteruit is gegaan. Personeel sommige zijn echt weinig geïnteresseerd in mensen die er in de park lopen. Jammer echt

22. april 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ongeïnteresseerd personeel bij de…

Ongeïnteresseerd personeel bij de attracties. Restaurant op mainstreet waar het personeel ook niet weet wat ze moeten doen na bestellen nog niks na 45 min geen drinken of eten zo slecht. Bij de zweefmolen laatste rondje draaien ze maar met 5 man in de attractie terwijl er nog 10 personen erin wilde zo onlogische tel het aantal zitplaatsen en maak hem vol voor de laatste rondje nee dat kan allemaal niet. Maar de attracties moeten om 10 open maar ook dat gebeurt niet zo komen op hun dooie gemak om 10 aanlopen dan moet alles nog getest worden dus de eertse rit of rondje gebeurd pas om 10.20. Het animatieteam is wel leuk en het ontbijt was ook niks mis mee. Het huisje is oud en niet echt schoon

18. april 2025

VRESELIJK!!

Het wordt tijd om na 36 jaar vaste klant te kijken naar een alternatief, dit doet me veel verdriet ivm met de nostalgie en mooie jeugd herinneringen maar het kan echt niet zo langer. De prijs is zo ontzettend omhoog gegaan en je krijgt steeds minder waar voor je geld en heel veel irritatie en klant onvriendelijkheid van het personeel. De nieuwe lang beloofde attracties blijven uit en er wordt geïnvesteerd in belachelijke strafkamp poortjes. De huisjes zijn zo smerig dat je zelf de eerste dag bij aankomst moet poetsen om niet in het stof om te komen en de prijs maar omhoog blijven gooien terwijl je steeds minder en minder waar voor je geld krijgt. Mooie marketing hoor, elk jaar steeds minder kwaliteit voor steeds meer geld... 🙄 IK BEN ER HELEMAAL KLAAR MEE!!!

15. april 2025

Ronduit walgelijk

Ronduit walgelijk – blijf ver weg van de accommodaties!
Het attractiepark Slagharen is prima voor een dagje uit, maar de accommodaties zijn een regelrechte ramp. Wat wij aantroffen in ons huisje tart elke verbeelding: schimmel in de kasten, schimmel op het servies, etensresten die in de koelkast zaten vastgeplakt, en als klap op de vuurpijl… poep op de muur. Serieus. Poep.

We hebben direct geklaagd en kregen als reactie een schone theepot. Dat was het. Geen andere oplossing, geen excuses. Alsof dat alles goed zou maken.

Wat een schandalige staat van hygiëne. Slagharen zou zich kapot moeten schamen. Het park zelf is oké, maar boek hier nooit een verblijf als je waarde hecht aan een schone, fatsoenlijke plek om te slapen.

4. april 2025

We hebben geboekt voor 4

We hebben geboekt voor 4, 5 en 6 april. Lees je daarna dat het attractiepark op 4 april nog dicht is en het zwembad pas vanaf 15.00 uur open gaat.. Ze bieden alleen omboeken aan voor 55 euro meerprijs en omboekkosten. Ben echt diep teleurgesteld. In mijn boeking staat duidelijk 4, 5 en 6 april inclusief toegang tot het attractiepark, er staat niet, alleen toegang tot het park op 5 en 6 april. Boek je voor een weekend later heb je wel gewoon drie dagen toegang tot het park. Je komt toch niet voor een dicht park naar Slagharen en heb ook gewoon betaald voor INCLUSIEF toegang tot het attractiepark!
Bel je met de klantenservice, dan zeggen ze dat je kan lopen over het dichte park, dus feitelijk wel toegang heb (sorry, laat mij niet lachen). Tevens zeggen ze dat je kan Googelen naar de openingstijden en het op hun website staat. Klopt, maar zeg naar eerlijk, als ik bij een hotel boek ga ik toch ook niet eerst checken die uberhaupt wel open is.
Ook het zwembad gaat pas om 4 april om 15.00 uur open en inchecken kan pas vanaf 16.00 uur. Laat mij raden, de receptie is niet eerder open, omdat het de eerste dag van het seizoen is. Kortom iedereen staat om 16.00 uur bij de balie en wellicht heb ik om 17.00 uur ingecheckt en kan ik op zijn vroegst om 17.30 uur bij het zwembad zijn met twee peuters die dan zo ongeveer richting bed moeten.
Schandalig!

1. april 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Slagharen deelt cadeaubon uit als…

Slagharen deelt cadeaubon uit als verjaardags cadeau deze heb ik ontvangen op 2 februari maar was al op 5 januari verlopen fantastisch na bellen met slagharen zeggen ze alleen dat deze verlopen is maar daarom belde ik ook verder klantvriendelijkheid ver te zoeken

2. februar 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Wij gaan met het gezin al enkele jaren…

Wij gaan met het gezin al enkele jaren achter elkaar naar Slagharen met oud- op nieuw. Dit keer een weekend na oud en nieuw….. wat ook meteen de allerlaatste keer gaat zijn.

- Enorm chaotische check-in zonder uitleg waar het huisje staat.
- Vuil in het huisje
- Verwarming die niet werkt
- Bingo (€5,—) p kaart waarbij de hoofdprijs een lantaarn voor in de tuin is t.w.v. €35,—. Te schandalig. Hele zaal vol waarschijnlijk +3k binnen geharkt. Nooit meer

4. januar 2025

Wat een aanfluiting!!!

Wat een aanfluiting was onze midweek slagharen, we zaten in de yellow stone van 31-12 tot 3-1, van ellende zijn we 1 januari vertrokken, want ja wat heb je er te zoeken als meer dan de helft dicht zit, zowel attracties als horeca? En wat dan open is van de horeca is niet te betalen met een gezin van 4.
Het klim gebeuren heb ik nog nooit open gezien, en niet alleen nu hoor, ook hiervoor toen wij er kwamen.Ik heb beide receptie's aangesproken waarom de helft dicht zit en ze zeggen doodleuk personeels te kort, ik zeg nog steeds? Voor corona draaide attracties al om en om, en nu draait meer als de helft van de attracties niet, zelfs niet om en om!!! WAT GAAT DAAR NIET GOED als je al zoveel jaar personeel te kort hebt?
Dan kun je mee doen aan de Super bingo met grote prijzen!!! In de music hall, nou onder super prijzen versta ik geen rugzakje of lampje, maar goed het is maar wat je er onder verstaat toch? Oh sorry de hoofdprijs was wel een superprijs, nl een jacuzzi.
Dan het lullig aftel moment bij de Gold rush, duurde net 5 min inclusief vuurwerk,
Terwijl wij eerder met oud&nieuw kwamen was er Miracle of Lights, daar was echt moeite ingestoken en ging je ook graag kijken.
De alom bekende shows die kon je ook op 1 hand tellen
Yellowstone mooie huisjes niets op aan te merken, de supermarkt uiteraard wat duurder maar prima broodjes.
Maar om nou een midweek te boeken voor alleen zwemmen en schaatsen is ook niet helemaal de bedoeling, dan had ik wel ergens anders geboekt
Jammer van het geld, ik raad mensen zeer zeker niet aan om te boeken.
Slagharen kan beter investeren in personeel ipv allerlei vernieuwing of nieuwe huisjes.

1. januar 2025

Min puntje...…

Klantenservice is gaat schofterig met mensen om.
Had 2 caravans besteld maar door omstandigheden maar 1 caravan in gebruik genomen. Het geld voor die andere caravan bleef als voucher staan bij hun. Er gaat een tijd overheen door corona. Heb ik contact opgenomen via mail krijg ik het geld niet terug maar kan het ook niet meer gebruiken voor een huisje te huren omdat de tijd verstreken is. Heb lang genoeg de tijd gehad om daarvan gebruik te maken.
Oplichting noem ik dat.
Wij gingen elk jaar toen de kinderen klein waren een huisje huren omdat het een leuk park was.

30. desember 2024

We missen het oude Slagharen

Wij verblijven hier bijna ieder jaar op het park en worden altijd vriendelijk geholpen maar vandaag liep ik tegen meerdere dingen aan.
Ten eerste de snackbar die aan langs het zwembad zit wat een onvriendelijk personeel ze zitten continue op hun telefoon, wij moesten een bestelling via de bestel palen doen hier gaven wij aan dat we het wouden MEENEMEN.

Vervolgens duurde het wat langer door de bamiblokken is niet erg want we willen natuurlijk wel warme snack me vader kreeg 4 bakjes in zijn handen geduwd zonder verpakking?? Is toch raar vervolgens word hij aan gekeken alsof hij iets geks zei maar hier schrik je van!!! Heel onbeschoft.

Dan de beautyshop de eerste keer werden we netjes geholpen. En had ik een leuk gesprek met de dames maar helaas een half uur voor sluitingstijd had mevrouw in eens nergens meer tijd voor? Een hair wrap op een klemmetje zetten duurt 2 sec? Ze had kunnen voor stellen dit nog even te maken na dat ze het meisje had geschminkt want die mocht dus ook niet meer uit gebreid kiezen wat ze wou. Ik vind dit echt super jammer je maakt een meisje der dag helemaal als je die extra 2 seconde nog even de tijd voor der had genomen.

Ik hoop dat hier echt wat mee word gedaan want alles word duurder in het park en zoiets doen we maar 1 keer per jaar we betalen dus verwachten gewoon service.

21. desember 2024

Wat een drama.

Waar te beginnen. Het was een koude dag tegen het vriezen aan. Door de kou konden sommige attracties niet open. Vol goede moed. Attractie getest. Nee brand rood lampje nog een test rondje. Uhm ja jullie mogen er in. Kan zijn dat hij halverwege vast blijft zitten. Geen paniek dan bel ik de t.d. toen we er in zaten poortjes open en dicht. Ja kan zijn dat de poortjes niet meer open kunnen. Uiteindelijk ging de attractie niet draaien. Handschoenen voor kinderen uitverkocht. Warme chocolademelk uitverkocht. Fish and chips van de menukaart. Geen vis meer. Attracties slecht onderhouden. Lengte word niet serieus naar gekeken. Bij de speelhal is het heel normaal om de apparten te schudden. Doen ze niks mee.

28. desember 2024
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Kerst buffet

Wij hebben een abonnement, en komen graag naar het park toe,
Het irriteert ons wel mateloos dat er zoveel rokers door het hele park lopen en hier wordt niets mee gedaan.
Met kerst dachten we een keer te gaan eten all inclusive. Wij waren 285 euro kwijt voor 4 volwassenen en 2 kinderen
Het buffet was zwaar teleurstellend, en lange na het geld niet waard.
Er was zeer beperkte keuze en het buffet was echt heel klein. Soep uit blik, niks is vers alles was opgewarmd
Geen fristi, geen 0.0 drinken , geen chocomel of sprite. Warme dranken apparaat was leeg en werd niet bijgevuld.
Personeel wat geen Nederlands spreekt en zeer onervaren is
Bier en wijn werden geschonken en meegegeven aan zeer jonge kinderen (ongeveer 3 jaar)
Er werd plastic in het eten gevonden
Ijstaart stond bij het begin al klaar op de buffet tafel wat natuurlijk gesmolten is als je er aan toe bent.
Frikandellen hebben we heel even gezien, was direct op en werd niet bijgevuld.
Gevaarlijk drinkglas met scherpe randen, (oude glazen) afgebroken randjes.

Wij gaan hier in ieder geval nooit meer eten.
Het was duurder dan een heel goed all you can eat restaurant, waar wel alles te krijgen is, en je kon er nog een half uur korter eten ook.

26. desember 2024
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Huisje rancho grande gehuurd met de…

Huisje rancho grande gehuurd met de kerst en ook ontbijt erbij genomen. De matrassen waren gewoon uit schandalig dat je daarop moet liggen zo dun evenals de kussens. Het ontbijt voor €16,95 is ook gewoon het geld niet waard. Broodjes keihard en weinig keuze.

Honden toegestaan op het park waardoor je vaak in de stront stapt zonder het in de gaten te hebben.

Heb je avonds service nodig en bel je het service nummer (nood) krijg je niemand aan de lijn en moet je wachten tot de morgen. Wij zaten zonder stroom dus echt ronduit schandalig!!!!

25. desember 2024
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Topweekend voor zowel jong als oud

Met de kinderen en kleinkinderen een weekend Slagharen. We hadden 2 huisjes (Raccoon) naast elkaar geboekt. Deze zagen er prima en schoon uit. De ligging was perfect tov het attractiepark en zwembad. De attracties waren super zowel voor jong als oud. Vriendelijk personeel.

10. november 2024

Overtreft alle verwachtingen

Vandaag 08-11-2024 aangekomen op het park. Wij (gezin 3 kinderen + opa en oma ) hebben de rancho grande geboekt nieuwe chalets. Wat een ruimte en mooie indeling. Zeer schoon en van alle gemakken voorzien. Overtreft alle verwachtingen met de Bluetooth geluidsboxen, 3 tv schermen, lekkere bank, goede sauna en speeltuintje dicht in de buurt. 2 badkamers en 2 toiletten. Nette keuken met Quooker, ruime koelkast en vriezer.

Staan wel veel speelautomaten dat klopt, je houdt er van of niet wij vinden het wel leuk.

Ook ruim recreatieprogramma van alles te doen voor jong en oud. Vandaag met oma naar Aqua Mexicana (zwembad) ook overtreft dit zwembad alle verwachtingen wat een mooie glijbanen. De familieglijbaan is helemaal een aanrader zeker als het buiten donker is. De temperatuur is ook goed zeker van het enorme bubbelbad.

Wel tocht het een beetje waarschijnlijk als de toegangspoort van het zwembad naar de kleedruimte wordt voorzien van een deur o.i.d. Is het opgelost.

Kortom nu al een succes.

8. november 2024

Ist ok

Der Freizeitpark ist schön. Leider kaum Karussells für Kinder unter 110cm. Das ist sehr traurig. Das Häuschen war nicht ganz sauber. Überall Spinnen, die mein Mann entfernen musste. Kaum Geschirr, nur das nötigste. Es gab nicht mal einen Besen und einen Schrubber zum Wischen. Echt schade. Für den Preis von 720€ für 3 Übernachtungen zu teuer. Das schönste war der Halloween Abend. Für kleine Kinder nicht extrem gruselig. Meine Kinder (6&4) hatten keine Angst. Kann man empfehlen.

31. oktober 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zeer slechte hygiene en kwaliteit.

Zeer slechte hygiene en kwaliteit.
Verblijf in een volledig smerige wigwam met een amper werkende heater. Linnenpakket wat niet hoort bij de bedden. Geen warm water aanwezig( ook niet in de douche ). Stinkende douche/wc waar savonds een gigantische rioollucht hing.
Geen wifi aanwezig. Ongebakken patat waar de kinderen ziek van zijn geweest. Welgeteld 14 stukjes patat met een bekertje keiharde speciaalsaus zonder smaak voor bijna 5 euro. Ongeintresseerd en onprofessioneel personeel. Kinderen beneden de 1.20m werden door de ene medewerker toegelaten tot attracties waar de andere medewerker een halt toe liet. Al met al 1 grote bende waar we nooit meer komen. Zelfs niet gratis.

28. oktober 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

We hebben 2 fantastische dagen en…

We hebben 2 fantastische dagen en nachten bij slagharen gehad met halloween. Genoeg te zien en te doen. Naast de 3 walkthrougs (die nog eng genoeg waren voor mijn nuchtere 15 jaar oude zoon) waren er overal eng verklede mensen op het terrein die echt hun best deden je de stuipen op je lijf te jagen. Een goed eng muziekje erbij, mooie aankleding van het terrein en overal rookmachines en de attracties die tot 22:00 uur open bleven. Al met al een top ervaring!

31. oktober 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv