Bord besteld en netjes betaald ( douche…
Bord besteld en netjes betaald ( douche verplicht €35,-) Echter nooit ontvangen zo ook geen enkele Email van bestelling en faktuur ontvangen. Wel van Mijn rekening geboekt.
Denk aan Oplichting.
Schandalig.
Skyltcentralen hjälper dig med dina skyltbehov. Beställ själv eller få ett prisförslag snabbt från vår kundtjänst. Vi har ett stort utbud & snabb leverans.
Stockholm, Sverige
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Denk aan Oplichting.
Schandalig.
Jag har gjort några köp av Skyltcentralen och får säga att jag blivit helt nöjd kund. Det jag uppskattar mest är att jag fått hjälp med att göra ändringar och skyltar efter egna önskemål, och dessutom har det gått fort. Den som jag haft kontakt med heter Olivia och hon har varit till stor hjälp. Sist blev det en miss med ett par skyltar som inte kom med min beställning, men problemet fick en snabb lösning, och redan dagen efter fick jag dom saknade skyltarna med posten. Det var snabba ryck och bra jobbat!
Jag hittade företaget på nätet och jag ville köpa en skylt med namn och adress, att sätta vid entrén till huset. Hade en fråga om den skylt jag ville beställa, och fick snabbt svar via mail. Skylt beställd och ser nu fram emot leveransen. Mycket bra kompetent service
Vi har handlat ett flertal skyltar och alltid varit nöjd. Snabba leveranser och ett enormt sortiment.
När man ringer skyltcentralen möts man av en person i växeln med tråkig attityd.
Kanske läge för en kurs i kundbemötande

Svar fra Skyltcentralen
Hilarious!
Ordered an medical oxygen can and mask. They delivered a poster to mount on a wall. After spending 50€ or so, they do not even have return postage or invoice enclosed within the parcel. They sent it with DHL which in Sweden by default never deliver at home.
Never buy anything from this company, they are running their company to make as fool of all who orders.

Svar fra Skyltcentralen