Se hva andre synes
Jag skulle bara vilja beskriva Ourbody.se med ett ord, och de är ”WOW” allt från service till kvalité på allt dem gör är 10/10. Och jag vet nu att jag har hittat dem jag kommer bli stammis hos. Tack O... Vis mer
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Inte fått min vara över två veckor senare
Nu är det över två veckor sedan jag handlade och betalade med kort. Har ännu inte fått någon vara och kundtjänst svarar inte på varken mejl eller i chatten. Vad är detta?!
Varning!!!Katastrof
Varning!!!Katastrof. Fick Mail för några dagar sedan där jag skulle betygsätta min vara, som jag ej kan spåra info i fall den är påväg. Har dock fått en faktura som förfaller om 20 dagar. Deras ”personliga”kundtjänst svarar ej. Har mailat flera ggr utan svar
Beställde 11 dagar sedan inget spårning…
Beställde för 11 dagar sedan, men har fortfarande inte fått någon spårningsinformation. Det går inte att registrera ett konto för att se orderstatus, och jag har dessutom försökt kontakta kundtjänsten utan att få något svar.
Det enda positiva är att de accepterar Klarna. I övrigt är upplevelsen hittills helt värdelös. Jag kan inte rekommendera företaget utifrån min erfarenhet.
Helt värdelöst företag
Helt värdelöst företag, beställde en produkt för 9 dagar sedan och har inte fått någon leverans. Det fungerar inte att kontakta kundtjänst. Jag har skickat meddelanden och provat chatten i fyra dagar utan att få något svar. Handla inte av detta företag!
Bra service
Bra service, och väldigt trevlig personal.
Jätte bra!!
Bra service!
Super nöjd med produkten
Super nöjd med produkten, ärlig och pålitligt företag!!
Perfekt
Riktigt grym upplevelse rakt igenom. Väldigt bra service, produkter av hög kvalitet och ett företag som verkligen känns seriöst och engagerat. Man får en tydlig känsla av att de bryr sig om sina kunder och vill leverera på topp. Allt fungerade smidigt och överträffade mina förväntningar.
Rekommenderar verkligen!
bra kundservice
bra kundservice och extremt bra kvalité, man bemöts väldigt bra av kundservice och produkterna är så bra.
Fantastiskt kundservice älskar…
Fantastiskt kundservice älskar produkterna ska verkligen rekommendera för alla mina vänner och familj.
Jag är jättenöjd med företaget
Jag är jättenöjd med företaget. Allt gick snabbt och effektivt, och servicen var toppen. Rekommenderar dem verkligen till andra!
Utmärkt kvalitet och prisvärt…
Utmärkt kvalitet och prisvärt rekommenderas
Rekommenderar starkt.
Extremt bra kundservice med bra produkter och allmänt ett väldigt bra företag med bra sortiment! Man märkte verkligen att dom var noga med att kunderna är nöjda och att allting gick bra! Över förväntan på många plan.
Rekommenderar starkt!
Allt för fantastiskt med företaget
Produkten är fantastiskt den är i jätte bra skick och är bra att använda
Strålande,säkert och effektivt
Dette er Trustpilot
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.