Site.nl Anmeldelser 259

TrustScore 4 av 5

4,2

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Alles verloopt snel en makkelijk. Ik wist niet precies welk pakket het beste was en kon niet goed de verschillen herkennen. Het script wat ik wilde gebruiken had eigenlijk een heel ander pakket nodig.... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij zijn onlangs met meerdere websites overgestapt van Versio naar Site.nl en onze ervaring is zeer positief. De migratie verliep verrassend eenvoudig en alles is zonder enige downtime overgezet.... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Voorafgaand aan een domein, DNS en website verhuizing had ik contact gezocht met de support afdeling (toch 1 van de belangrijkste afdelingen van een hosting provider) Dat ging niet alleen erg soepe... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Edit: intussen is het binnen 24 uur opgelost met de hulp van een medewerker, er hangen nml speciale eisen aan een .it domein. Domein alsnog goed geregistreerd. Ze hebben een zeer goede prijs/kwal... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Webhotell

Skrevet av virksomheten

Site.nl biedt de alles-in-één oplossing voor domeinregistratie en webhosting. Registreer eenvoudig je domeinnaam bij ons of verhuis je bestaande domeinnaam en alle diensten zijn inbegrepen. Met slechts één simpele muisklik activeer je onze webhosting, websitebouwer of e-mailbeheer. Je website is bovendien altijd veilig dankzij de inbegrepen SSL (https) beveiliging. Kies voor Site.nl en profiteer van onze betrouwbare en gebruiksvriendelijke diensten.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 80 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Website en webshop ligt er aantal uren…

Website en webshop ligt er aantal uren eruit. Ik loop hierdoor omzet mis.
Hostingpakket niet bereikbaar omdat site.nl ook eruit ligt.

Graag oplossing

Beste klant,

Onze excuses voor het ongemak. We zijn erg teleurgesteld over de storing die je hebt ervaren. We zullen er alles aan doen om dit in de toekomst te voorkomen.

Meer informatie kun je hier vinden:

We hebben de link naar de statuspagina op zowel X (Twitter), Facebook als LinkedIn gepost.

We zullen binnenkort een lijst met maatregelen aankondigen die we zo snel mogelijk zullen implementeren, hopelijk nog deze maand.

Deze maatregelen zullen niet alleen herhaling voorkomen, maar ook de kwaliteit van onze diensten aanzienlijk verbeteren.

Helaas

Helaas, vandaag is weer mijn website niet bereikbaar !
Binnen 2 maanden 3 keer een goede storing gehad.
Ook site.nl ligt plat !!
Mijn grootste ergernis in deze, is het gebrek aan INFO!!
Sit.nl is totaal niet bereikbaar en laat ook niets van zich horen.
Daar baal ik van en zal mijn contract uitzitten ( augustus 2025) en ga dan maar snel over naar een andere hosting.

Beste Willem,

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zonder enig bericht ligt site.nl eruit

Zonder enig bericht ligt site.nl eruit. Op geen enkele manier kun je contact krijgen met site.nl. Wat is er aan de hand? Is site.nl gehackt, failliet of iets anders? Wie zal het zeggen? Waarom worden we niet geïnformeerd via een alternatief e-mailadres? Waarom is er geen mogelijkheid om te bellen?

Beste Arthur,

Onbereikbaar bij storing

Al de hele dag zijn de servers onbereikbaar. Jammer dat je in dergelijke situaties ook de helpdesk niet kan bereiken. Gooi even een noodnummer online aangezien de overige communicatie mogelijkheden ook offline zijn.

Goedkoop is helaas duurkoop

Beste Steven,

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Op zich goed

Op zich goed.
Wel heel jammer dat je ze niet kan bereiken wanneer de site plat ligt. Je kan nergens een nr vinden of zo. Site ligt al de hele dag plat. Zo kan ik niet verder werken, noch mijn emails beantwoorden en zaken zaken. Heel mijn planning om zeep. Er zou ergens op internet en duidelijk telefoonnr moeten zijn, iets dat je vlug kan zien

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Mijn ervaring, Support oké, techniek niet

Lang getwijfeld om een recensie te schrijven, maar ik wil nu toch graag mijn ervaringen delen.

Sinds vorig jaar gebruik ik deze webhosting voor een website rondom een jaarlijkse schoolactie met WooCommerce.

Eerste jaar – basispakket
Bij de installatie van WordPress liep ik meteen tegen problemen aan: de standaard mailfunctie werkte niet. Een SMTP-plugin installeren was nodig, maar toen bleek ook dat er een limiet van 200 mails per dag geldt. Hierdoor ontvingen veel mensen geen bevestiging van hun bestelling. Dat moest ik handmatig oplossen – erg omslachtig.
De website was bovendien traag, maar daar werd ik goed bij geholpen door Site.nl via de LiteSpeed Cache-plugin.

Tweede jaar – upgrade naar Ultra + Priority Support
Dit jaar koos ik voor een upgrade naar de Ultra-server met "priority support", zodat ik bij problemen sneller hulp zou krijgen. Helaas bleek die belofte niet waargemaakt.
Sommige vragen werden snel beantwoord, maar op een vraag die ik op 13 maart stelde, kreeg ik pas op 4 april een reactie. Dat is geen "priority". De responstijden zijn dus wisselend en niet sneller dan bij het basispakket.

Veel gedoe met Redis en LiteSpeed
Bij de nieuwe actie had ik veel technische problemen met de Redis- en LiteSpeed-plugin. Ik heb er wekenlang in de avonden aan gewerkt. Kerryl van support deed echt haar best, maar uiteindelijk bleek dat de LiteSpeed-server moeite heeft met .htaccess-bestanden. Hierdoor werkten o.a. .htpasswd, beveiligingsinstellingen en optimalisaties niet goed. Dat werd pas laat duidelijk.

DNS-beheer omslachtig
Ook het wijzigen van nameservers – bijvoorbeeld voor Cloudflare – lukte mij niet. Het beheer hiervan is allesbehalve gebruiksvriendelijk.

Conclusie
De supportmedewerkers zijn vriendelijk en doen hun best, maar technisch gezien laat deze hosting veel te wensen over. Zeker als je een betrouwbare WooCommerce-site nodig hebt.

Volgend jaar stap ik over naar een andere partij. De combinatie van tegenvallende support, onduidelijke technische beperkingen en moeizaam beheer maakt dit geen hosting die ik opnieuw zou kiezen.

6. april 2025

Svar fra Site.nl

Goedemorgen. Het spijt me te horen dat je niet tevreden bent met onze diensten. Als je zo vriendelijk zou willen zijn om contact op te nemen met onze helpdesk, dan doen we ons best om je te helpen bij het oplossen van de problemen die je ervaart.

Ik ben ervan overtuigd dat we deze problemen kunnen oplossen. Helaas kan ik op dit moment geen klant met jouw naam of gegevens in onze systemen vinden, waardoor het voor mij lastig is om contact met je op te nemen.

Daarom vraag ik je om contact met ons op te nemen, zodat we kunnen proberen de problemen op te lossen. Voor al deze problemen zijn er namelijk oplossingen en ik help je daar graag bij.

We wachten op je bericht.

Kerryl is top!

Kerryl beantwoord alle vragen en helpt je makkelijk op weg om alle uitdagingen die je tegen komt op te lossen.

3. april 2025
Vurdert til 2 av 5 stjerner

weinig opties …

Er zijn te weinig opties om je pagina op te kunnen splitsen

27. mars 2025

Hallo,

Wat vervelend om te vernemen dat je niet tevreden bent met onze service. Als je contact opneemt met onze helpdesk en uitlegt wat je precies wilt doen, dan kunnen we zeker een oplossing vinden voor jouw probleem.

Op dit moment kan ik geen vragen van jouw kant aan onze helpdesk vinden. Dus als je contact met ons opneemt, helpen we je graag bij het oplossen van het probleem dat je hebt zodat je tevreden kunt zijn met de website en onze diensten.

We wachten op je bericht zodat we je verder kunnen helpen.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Her bestellen ging snel en makkelijk

Her bestellen ging snel en makkelijk
Dit is dus ook gelijk het gevaar van het overstappen. Voor de mensen die hier niet dagelijks mee bezig zijn. Ik mis nu heel veel belangrijke mail. Even niet zomaar over te zetten en je kan dus ook niet van een mail programma backup op aan verder wel soepel en makkelijk omgezet.

28. januar 2025

Goedemorgen,

Bedankt voor het schrijven van jouw review.

Ik stuur je een link naar ons helpdesk artikel waarin precies wordt uitgelegd hoe jij de inhoud van jouw e-mailadressen naar ons kunt overzetten.

Het is echt een kwestie van een paar klikken, aangezien we deze innovatieve en handige functie hebben ingebouwd in het dashboard op onze website.

Als er nog iets anders is, neem dan gerust contact op met onze helpdesk.

Site.nl

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv