Alles verloopt snel en makkelijk. Ik wist niet precies welk pakket het beste was en kon niet goed de verschillen herkennen. Het script wat ik wilde gebruiken had eigenlijk een heel ander pakket nodig.... Vis mer
Se hva andre synes
Wij zijn onlangs met meerdere websites overgestapt van Versio naar Site.nl en onze ervaring is zeer positief. De migratie verliep verrassend eenvoudig en alles is zonder enige downtime overgezet.... Vis mer
Voorafgaand aan een domein, DNS en website verhuizing had ik contact gezocht met de support afdeling (toch 1 van de belangrijkste afdelingen van een hosting provider) Dat ging niet alleen erg soepe... Vis mer
Edit: intussen is het binnen 24 uur opgelost met de hulp van een medewerker, er hangen nml speciale eisen aan een .it domein. Domein alsnog goed geregistreerd. Ze hebben een zeer goede prijs/kwal... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Site.nl biedt de alles-in-één oplossing voor domeinregistratie en webhosting. Registreer eenvoudig je domeinnaam bij ons of verhuis je bestaande domeinnaam en alle diensten zijn inbegrepen. Met slechts één simpele muisklik activeer je onze webhosting, websitebouwer of e-mailbeheer. Je website is bovendien altijd veilig dankzij de inbegrepen SSL (https) beveiliging. Kies voor Site.nl en profiteer van onze betrouwbare en gebruiksvriendelijke diensten.
Kontaktopplysninger
Landdrostdreef 124, 1314 SK, Almere, Nederland
- support@site.nl
- site.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 80 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Goed en goedkoop
Goedkope hosting met goede service. Ik had wat problemen, en via de chat snel opgelost (zelfs 's avonds!)
Ik had een probleem en het was…
Ik had een probleem en het was kennelijk wat druk. De oplossing kwam dus niet meteen op dat moment, maar kort daarna. En toen was het ook meteen volledig opgelost. Fijn gedaan, hartelijk dank.
2 domeinnamen geen websitebouwer
Nou ik dacht door 2 domeinnamen te nemen en een hostingpakket ook de websitebouwer erbij te hebben.
Maar helaas de tekst op de website is zo onduidelijk en in mijn ogen misleidend dat ik nu dus zonder websitebouwer zit....of ik moet een websitebouwerpakket erbij nemen a €5 per maand.
Dus let goed op wat je aanschaft want anders krijg je een verrassing.
De tekst zegt zo mooi: "Het beste van alles is dat onze websitebouwer wordt meegeleverd bij de aankoop van je eigen domeinnaam als je kiest voor een van onze optionele pakketten."
En ik heb contact gehad met klantenservice hierover maar daar wuiven ze het gewoon weg.
Ten opzichte van mijn vorige ervaring met site.nl een grote teleurstelling.

Svar fra Site.nl
Helaas moet in mijn Review aanpassen…
Helaas moet in mijn Review aanpassen want je komt pas echt achter hun service als het mis gaat.
Ze doen zich voorkomen als een Nederlands bedrijf maar nu blijkt het resellers te zijn en in Juni waren wij met ons bedrijf 4 weken slecht bereikbaar en konden klanten geen ticket kopen. Via de mail waren wij niet bereikbaar voor klanten
Financieel schade opgelopen en hun reactie jammer dan maar wij vergoeden niets.
Er zijn betere dus ga vooral niet hier je website laten hosten

Svar fra Site.nl
goede service en snelle reacties op…
goede service en snelle reacties op mijn vragen.
Duidelijkheid
Prijstechnisch interessant,
Duidelijkheid geven dat alleen webhosting niet voldoende is om voor een niet technische persoon (leek) site te bouwen,
Volgens uw site, makkelijk te bouwen website,
Totaal prijs is dan te hoog,
Bestelproces gaat makkelijk en vlot
Bestelproces gaat makkelijk en vlot. Veel mogelijkheden voor weinig geld. Wel wat moeite met geïnstalleerd krijgen van Wordpress, maar dat kan aan mij liggen :-)
Ik kende site.nl niet
Ik kende site.nl niet. Maar een zoektocht op internet zag ik veel mensen tevreden. Dus zelf ook geprobeerd. Het verliep allemaal lekker vlot.
Goed geautomatiseerd systeem om wat…
Goed geautomatiseerd systeem om wat onbekendere domeinen te registeren zoals .es
Alles prima verlopen.
Alles prima verlopen.
E-mailadressen makkelijk toe te voegen,
Een eenvoudig menu waar je alles terugvind wat je nodig hebt.
Snel geregeld en vriendelijke…
Snel geregeld en vriendelijke mensen die met je willen meedenken
Goede hoster, maar wel aandachtspuntjes.
Verhuizen van websites was eenvoudig. Redelijk complete pakketten.
Jammer dat de documentatie nauwelijks toegankelijk is. Daardoor ben je vaak afhankelijk van de chat: wel deskundig, maar niet vlot. Als je niet zo bedreven ben als website eigenaar is het best lastig om je weg te vinden.
De prijs maakt veel goed: ik was voorheen het vijfvoudige kwijt.
Nooit problemen en goede ondersteuning
Persoonlijk nooit problemen gehad met site.nl. Heb maar liefst 9 domeinen & pakketten en loopt allemaal soepel. Ook altijd goede ondersteuning op de helpdesk.
Website offline, en flinke schade opgelopen
Wat ging er mis, opeens was de website een dag offline.
Er geen enkel bericht kwam er van hun maar via via zag je opeens op X een bericht.
Klanten waren allemaal offline en er kwam geen enkel antwoord van ze, wij hebben enorm schade geleden en tot op heden 1 juli zijn alle problemen nog niet weg. Refund... ze zeggen dikke doei.. Mensen ga hier geen website nemen want service is slecht als je eenmaal die 30 dagen voorbij bent of je verhuizing compleet is.
Vandaag 2 juli wederom weer niet bereikbaar, ik denk dat we met zijn allen eens er werk van moet maken en een schadeclaim indienen aangezien het nu al weken duurt.
Kerryl heeft me bij heel het proces van…
Kerryl heeft me bij heel het proces van de site omzetten en verhuizen goed begeleid. Perfect.
Low price and great quality
Low price and great quality, using their webmail, simple to connect
Reageren uren later
Reageren uren later. Totaal geen hulp. Een ftp instellen is een fluitje van een cent. Behalve bij hun. Onprofessioneel.
Kies een betrouwbare partner maar niet hun. Slecht bedrijf!!!

Svar fra Site.nl
I bought an available domain, which is not available
I bought a nice available domain. Then you said it is not available, it was really not available anymore. I felt that you bought that site, i hope i am wrong. Whois data is not accessible.

5 stars for Kerryl
5 stars for Kerryl, who helped me (a newbie) fix an issue with my DNS settings. The pricing for site.nl is quite affordable, and having such awesome support... amazing!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.