Skickat en retur för 2 veckor sen…
Skickat en retur för 2 veckor sen fortfarande inte blivit återbetald. Undvik detta.. Stort skämt.
I cancelled my membership within the legal 14-day withdrawal period according to the Swedish Distance Selling Act. Despite this, the company refuses to acknowledge my cancellation and claims that the law does not apply, insisting that I must pay for a full year of membership going forward. This is an unlawful way of handling customers and reported to Swedish ARN.
In addition to this, I purchased six towels a few months ago, and four of them have already started to fray and come apart at the edges. The quality is extremely poor — IKEA towels have better durability than this. They market their products as “high quality at a low price,” but in reality the products do not hold up at all.
Their business model feels like a scam: locking customers into long-term memberships that are practically impossible to cancel, even when consumer protection laws clearly say otherwise, while selling low-quality products under the promise of premium quality.
I strongly advise others to be very cautious before signing up.
Extremely poor quality and service. Don’t shop here.
Singular Society levererar alltid! Fantastisk kvalitet, snygg design och en känsla av exklusivitet till ett pris som känns rimligt. Som medlem får man inte bara produkter man älskar, utan också en riktigt härlig upplevelse. Rekommenderar varmt!
De har en prenumeration, men på hemsidan är bakom "säg upp prenumeration"-knappen bara en text "skicka ett mejl och berätta att du vill säga upp".
Och det tar tid, längre tid än nästa betalning, hur lång tid återstår att se.
De leverer ikke varerne. Jeg havde betalt varerne + forsendelse, og fik i første omgang en bekræftelse fra DHL, som står for forsendelsen, om at de havde modtaget besked om en forsendelse fra Singular-society.com. Siden skete ikke noget...
Først et par uger senere fik jeg besked om at de havde indsat købsbeløbet uden minus fragtomkostninger (95,-)
Nu sidder jeg med en mistanke om at de bevidst snyder kunderne for at score fragtpengene.