Dejama Singing Bird Box Anmeldelser

4,7

I love these birdboxes. I use them for wellbeing relaxation sessions alongside other musical and non musical sounds. They are very effective. When I had queries about my order, Dejama went out of th... Vis mer

Fijne website, bijzonder dat er een boompje wordt geplant nav mijn bestelling. En ook nog eens een mooie korting omdat ik meerdere exemplaren bestelde. De bestelprocedure verliep prima. De zending d... Vis mer

This is a wonderful product. The birdsong is beautiful. I made the mistake of using weak(used) batteries, and the birdsong did not stop, BUT...with new powerful AAA batteries the birdsong fades awa... Vis mer

Op de site stonden 2 verschillende vogelgeluiden. Het was mij niet duidelijk of je kan kiezen, of dat er geen keuze is. Ik kreeg snel antwoord: 'De vogelhuisjes die via onze website zijn verkocht zij... Vis mer

1. Interiørbutikk

Dejama Singing Bird Box™ - een bewegingsgeactiveerd apparaat dat de rustgevende geluiden van vogelgezang in jouw huis, badkamer of andere ruimte brengt. Ontworpen om een ​​serene omgeving te creëren, simuleert dit innovatieve apparaat de zachte melodieën van vogels. Ervaar de sereniteit en rust van de natuur met de Dejama Singing Bird Box™. Met zijn natuurlijke houteffect en veelzijdige ophang- of plaatsingsopties past de Dejama Singing Bird Box™ moeiteloos in elk interieur en voegt het een vleugje natuur toe aan je omgeving.

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

29 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Geweldige aankoop!

Snelle levering, goede communicatie via mail over bezorging. En het singing bird boxje is geweldig!! Een feestje naar de wc te gaan, heel relaxed blijf je langer zitten..

20. september 2025

Leuke ‘zingende vogeldoosjes’…

Wat een leuke ‘zingende vogeldoosjes’ zijn dit! Ik heb er al meerdere besteld om cadeau te doen. Dejama heeft bij mijn laatste bestelling een klacht heel netjes opgelost. Zo hoort het!

18. september 2025

Prachtige singingbird box

Prima website, waarop je de verschillende mogelijkheden prima kon beluisteren, ook verschillen in tijdsduur en afbeeldingen op de box kon je bekijken. Niet erg duur en werd na bestelling snel geleverd. Klinkt prachtig en de bewegingssensor werkt goed. Kortom helemaal gelukkig hiermee.

3. august 2025

Fijne website

De bestelprocedure verliep prima. De zending duurt een paar dagen. Nu wil iedereen alles meteen de dag na bestelling al op de mat vinden. Maar het is het wachten waard, ik geniet ontzettend van het hele heldere en natuurlijke geluid van de birdbox

25. mai 2025

Nog niet geleverd

Pakket werd niet geleverd waarna de mensen van Dejama dit commercieel snel hebben opgelost.

24. mai 2025
Logoen til Dejama Singing Bird Box

Svar fra Dejama Singing Bird Box

Hartelijk dank voor uw bericht. Onze oprechte excuses voor het ongemak. We hebben inmiddels privé contact met u opgenomen om dit verder op te lossen.