Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Simomedic is een Nederlandse online apotheek, gevestigd in Amsterdam en geregistreerd bij het CIBG. We helpen mensen die op zoek zijn naar verantwoorde online zorg voor gewichtsbeheersing, met persoonlijke begeleiding door geregistreerde artsen en een gevestigde BIG-apotheker. Wat ons onderscheidt is de combinatie van gemak en zorgvuldigheid. Patienten doorlopen een uitgebreide medische intake online, waarna een Nederlandse arts beoordeelt of een behandeling passend en veilig is. Pas na goedkeuring stelt onze apotheker het geneesmiddel ter hand. Geen quick-fix, wel een serieuze digitale variant op het traject van huisarts en apotheek om de hoek. Onze ambitie is om de stap naar effectieve zorg laagdrempeliger te maken, zonder concessies te doen aan kwaliteit of veiligheid. We werken volgens de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz), onder toezicht van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ), en sluiten aan op het Nederlandse medicijnverificatiesysteem (NMVS) voor de echtheidscontrole van elk geneesmiddel. Bestellen verloopt via een beveiligde checkout. Levering is discreet, traceerbaar en verzorgd door een ervaren logistieke partner. Algemene vragen worden beantwoord door een Nederlands klantenserviceteam, en medisch-inhoudelijke vragen lopen altijd via onze apotheker of een van de aangesloten artsen. Heb je een goede, minder goede of gemengde ervaring met Simomedic? We horen graag wat we beter kunnen doen. Eerlijke feedback helpt ons, en helpt andere patienten een geinformeerde keuze te maken voordat zij hun zorgvraag online stellen.
Kontaktopplysninger
Zeemagazijnkade 3, 1018LE, Amsterdam, Nederland
- info@simomedic.com
- simomedic.com
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Proces van beoordeling in duidelijke…
Proces van beoordeling in duidelijke stappen uitgelegd door Wouter. Goede uitleg van Charlotte en komen afspraken na. Nu beginnen met Wegovy. Heel spannend welke bijwerkingen ik ga krijgen en hoop op een goed resultaat

Svar fra Simomedic
Het gesprek met de dokter was erg fijn
Het gesprek met de dokter was erg fijn. Hij kon mij veel vertellen over de werking en de eventuele bijwerkingen. De levering was ook erg prettig, de bezorger belde keurig vooraf om het exacte tijdstip aan te kondigen

Fijn contact gehad
Fijn contact gehad.
Duidelijke uitleg over de werking en hoe toe te passen.
Zonder te vragen advies gehad over wanneer ik aan de bel moet trekken.
Zeer tevreden.

Professioneel
Het is bij een digitale apotheek altijd wat onzeker maar hier werken echte artsen.

Svar fra Simomedic
Werd vriendelijk te woord gestaan en…
Werd vriendelijk te woord gestaan en alle vragen die ik had zijn beantwoord. Niks op aan te merken.

Svar fra Simomedic
Intake was prettig en deskundig
Intake was prettig en deskundig, alle vragen beantwoord. Aanrader!

Svar fra Simomedic
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.