Det er længe siden, jeg sidst har besøgt Rosengårdcentret, og jeg var desværre ikke opmærksom på deres nye parkeringsregler. Jeg så hverken skilte eller automat, da jeg ankom – skiltningen må simpel... Vis mer
Parked at Rosengårdcenter Odense for 2 hour and got ticket in my eboks. We are already paying lots of taxes here in denmark still we have to pay these stupid parking fine. Govt has to control these fr... Vis mer
Parkering ved Rosengårdcentret Vi var i rosengårdcentret og handle i lidt over en time, da vi er kørt ud fra parkeringspladsen, bestemmer vi os for at spise på McDonald. Vi kører ind i omr... Vis mer
D. 11 juli var vi i Rosengårdscentret. Vi købte lidt tøj en hurtig frokost og gik til sidst ned i Power for at købe en ny pc'er. Da vi kommer ud til skærmen på p-pladsen taster vi bilens reg.nr ind og... Vis mer
Lad trygt bilen stå hos os - vores automatiske system gør betaling og administration nemt og enkelt, og din bil er altid i trygge hænder hos os.
Sydvestvej 98, 2600, Glostrup, Danmark
- kundecenter@sikkerparkering.dk
- sikkerparkering.dk
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Parkering for 8,- i Hillerød…
Parkering for 8,- i Hillerød slotsarkaderne blev så til 258,- føj
250,- for en computer der printer et stykke papir ud. Og igen er det sikkert en fejl i deres system, da vi bruger EasyPark med kamera parkering. Sikkert er de utilfredse med at man ikke vil bruge dem.

Arrogant og ligeglad virksomhed
Parkeringsanlæg i slotsarkaderne i Hillerød ude af drift. Resultat 8,- parkering bliver til 258,-. Arrogant og ligeglad kommunikation fra “sikker parkering” da jeg kontakter dem pr. Tlf. Havde fået 0 stjerner hvis det var muligt.

Svar fra Sikkerparkering
Har gentagende gange måtte ringe til…
Har gentagende gange måtte ringe til Easy Park for at tjekke bilen ud da jeres camera ikke gør det i Frederiksberg Center det er ikke I orden

Svar fra Sikkerparkering
jeg har Abonnement på flextid som…
jeg har Abonnement på flextid som fungere super godt i hverdagen, men weekend skal jeg betale samme pris som alle andre, hvilket er fint... jeg går ud fra at de trækker parkeringsprisen fra mit kort da vi har en abonnement løsning.
MEN NEJ
Sikker parkering sender regninger dateret 1 måned tilbage i tid, hvilket vil sige jeg i snart 2 måneder skal betale 250 kr. pr. DAG!? i administrationsgebyr for "ikke betalt parkering" hver parkering. hvilket løber sig op i flere tusinde kroner... de nægter at slå dem sammen så jeg kun betaler 1 gebyr og den parkeringstid jeg nu har parkeret... VIRKELIG DÅRLIG SERVICE!
og hvad er det lige den administration er?? i har bilen i jeres bøger? KÆMPE AMATØRE.
Røveri ved højlys dag!

Svar fra Sikkerparkering
Byens værste sted at parkere
Byens værste sted at parkere. Gør det aldrig igen.
Elendigt
Elendigt. Har abonnement til parkering. I dag vil den pludselig ikke acceptere min bil grd "lav højde" det er den samme bil jeg har parkeret der i 2 år. Ingen nye dæk. Ingen grene under den.
De siger "du må jo tage en anden parkering så" men vil ikke refunderer udlæg. Udlæg jeg har fordi deres anlæg ikke virker men de oplyser de ikke er forplig til at refunderer da jeg har ansvar for, at min bil overholder "sikkerhedsmål " helt elendigt. Bliv væk.
Virkelig dårlig oplevelse - Deres kamera virker ikke
Deres kamera virker ikke - og når man så ringer ind for at tjekke ud kan de ikke se at man er kørt ind og alligevel får jeg 3x rykkere. Hellere parkere på gaden ind i centre hvor de bruger sikker parkering!
Ansæt en til jeres kundeservice
Ansæt en til jeres kundeservice, manden jeg snakkede med kan jo ikke snakke med kunder.
Har aldrig oplevet så uduelig kundeservice
Hvis man kunne give 0 stjerner
Hvis man kunne give 0 stjerner, så var det det, jeg ville give. I forbindelse med en parkering i Lyngby Storcenters parkeringskælder tjekker jeg p-skiltet. Der står klart og tydeligt, at hvis din nummerplade er tilmeldt EasyPark, skal jeg ikke foretage mig yderligere i forbindelse med parkering. Alligevel modtager jeg en opkrævning fra Sikker Parkering, som forklarer at kamerafunktionen skal være slået til. Det fremgår ingen steder og derudover har jeg ALDRIG oplevet en mere nedladende kundeservice, end den jeg fik, da jeg ringede til Sikker Parkering. Det er da godt, at de ikke skal leve af kundeservice. Men de laver sikkert en god omsætning på opkrævninger, som ikke burde være sendt ud.
Sagen slutter ikke her. Jeg er heldigvis helt fortrolig med lovgivning omkring skiltning og lignende, så jeg opgiver på ingen måde at få ret.
Hvis jeg kunne sende Sikker Parkering en medarbejder, der taler mindre nedladende til sin kunder, så havde jeg gjort det.
Forfærdelig service
Forfærdelig service, med enormt høje og uproportionale gebyrer.
Hvis man kunne give 0 stjerner havde…
Hvis man kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det… imponerende så stor en virksomhed som står for parkeringerne ikke har mere styr på deres systemer… måned efter måned er der problemer med vores parkering og gang på gang man ringer til deres “kundeservice” så det dum i arbejde medarbejdere der er ansat… man kan hverken få fat i en der kan fikse problemerne men man kan sende en e-mail der aldrig bliver svaret på…. Udover det skal man gentage sig selv minimum 85% af samtalen fordi de ikke lytter til problemerne….
Jeg prøver i flere dage at tilkøbe et…
Jeg prøver i flere dage at tilkøbe et abonnement til Amager centret, men deres betalingssystem virkede ikke, hvilket jeg ringede og skrev frem og tilbage med dem om i flere dage. I perioden hvor det ikke virker betaler jeg fuld parkering for 8 timer pr. dag. Da jeg endelig får et abonnement, overser jeg desværre at man skal holde på plan 7 og op.
Det resulterer i at jeg har fået 4 regninger på i alt 1600 kr. for 4 dage, da de lægger gebyr på. Jeg indrømmer min fejl og spørg om jeg ikke kan betale regningerne uden gebyr, da jeg har et abonnement og allerede betaler for parkering. Dette afvises og jeg har sammenlagt betalt over 3000 kr. for en måneds parkering når jeg har modtaget brevene med regningerne på de 4 dage.
Der kunne måske godt være en smule forståelse for deres side af da jeg allerede betaler parkering. Men jeg får bare af vide at reglerne er sådan fordi de har brugt penge på papir, brev og forsendelse.
Elendigt på alle måde.DOKK1 gik…
Elendigt på alle måde.DOKK1 gik ned…biler lukket ned i 10 timer,ingen information,ingen medarbejdere, ingen reaktion.Grædende børn og minimum 50 familier der ikke kunne komme hjem.Ingen reaktion bagefter.Får kun en stjerne, fordi man ikke kan give 0.
Friis Aalborg har fået ny p vagt…
Friis Aalborg har fået ny p vagt selskab, og hold nu kæft det er op ad bakke med dem.
Jeg har altid holdt i Friis Aalborg, lige indtil at de skiftede fra Apcoa til Europark/Sikker Parkering.
Efter skift til Europarks app, var automatisk parkeringskontrol ikke slået til, det var det første jeg gjorde da jeg installerede appen, netop for at undgå evt. bøder, og for at skulle undgå køen ved betalingsautomaterne.
Men appen registrerede ikke at jeg slog denne funktion til.
Da min telefon har notifikationer slået fra opdager jeg for sent at appen ikke har registreret parkering, dette resulterede i 2 bøder for parkeringer på henholdsvis 12 og 42 kr - med et administrations gebyr på 250 kr pr bøde.
Jeg skriver sammen med Europark som ikke vil anerkende at appen har lavet fejl, og herefter henvender jeg mig til Sikker Parkering.
Den ene næsvise og arrogante medarbejder efter den anden får jeg i røret.
Jeg stod desværre lidt uheldigt økonomisk da bøderne kom ind med posten, og under første kontakt med Sikker Parkering får jeg aftalt at betaling vil ske d.01/08.
Den 26/7 kommer der så rykker breve på de 2 bøder, og jeg ringer for at brokke mig - her siger Sikker Parkering, at en medarbejder ikke bare lige sådan kan give tilladelser til senere betaling, og da jeg ikke fik dette på skrift så var der ikke noget at gøre med rykker gebyrene, jeg beder dem om at få gravet min samtale frem fra min første kontakt og bliver herefter bedt om at ringe igen efter en time, kun for at få at vide at de ikke kunne finde min samtale i deres arkiv - trods dato og præcist tidspunkt for min henvendelse.
Medarbejderne fortæller mig herefter på en ret hidsig måde at nu kunne han ikke gøre med og jeg skulle bare betale ved kasse 1.
Jeg får hidset mig lidt op og forklaret at det ikke er mit problem at deres medarbejder ikke har sørget for at dokumentere en aftale og jeg ikke har bevis byrden her.
Medarbejderen siger at han vil dykke længere ned i deres arkiv og jeg bedes om at ringe tilbage inden ugens udløb, dette indvilger jeg ikke i, og siger at de må ringe til mig når de har fundet ud af noget, medarbejder siger "ok" og lægger røret på.
Ved ugens udløb har jeg fortsat ikke hørt noget, og derfor er denne dårlige anmeldelse nødvendig.
Bøderne er nu betalt, som aftalen lød på, selvom de ikke mener at der var en aftale, så mon ikke jeg når at få endnu et par rykker breve.
Næste skridt på være parkerings klagenævnet såfremt de fortsætter denne aggressive og arrogante måde at føre forretning på.
Ny leverandør i Friis Aalborg :-(
Min kone parkerede i Friis Aalborg efter de har skiftet til ny leverandør - Sikkerparkering, hun kører ind i parkeringshuset, den første time er gratis, og hun holder parkeret der så hun skal betale for 1 time dvs. 14 kroner. Hun betaler i automaten, taster nummerpladen på bilen, automaten siger 14 kroner, som hun betaler, går over til bilen og kører ud af P-huset.
1 lille uge efter modtager vi en opkrævning fra sikkerparkering om manglende betaling i P-huset. Der står så at hun har holdt der 2 timer og derfor skal betale 28 kr + 250 kroner i administrationsgebyr. Det kan vi så ikke forstå, så vi ringer til sikker parkering. I første omgang siger de, at det er fordi hun har holdt der i 2 timer og ikke i 1 time, men man kan jo ikke ændre på det beløb automaten oplyser. Så påstår de at det er fordi hun har brugt for lang tid på at køre ud, det kan min kone ikke forstår eftersom hun er gået direkte ned til bilen og kørt ud. Ifølge sikkerparkering har man 15 minutter til det. Jeg graver lidt videre i min frustration, og kan se på Friis's hjemmeside, står der at man har 30 minutter til at forlade P-huset hvilket så kun gør det endnu mere usansynligt at min kone ikke har nået at køre ud. Jeg ringer så igen til sikkerparkering, og fortæller dem, at jeg kan se at man har 30 minutter til at forlade P-huset. Det har de så ikke så meget at sige til, andet end så er det "nok korrekt" Jeg beder derfor om dokumentation på hvornår de kan se vi har betalt i automaten, og hvornår deres videovervågning har registreret min kone forlade P-huset. Det kan ikke lade sig gøre at få noget dokumentation på dette !!! Jeg har allerede tidspunktet for hvornår min kone har forladt P-huset, for der var vedhæftet billede og tidspunkt på opkrævningen.
Desværre havde min kone ikke kvittering fra automaten mere, så jeg kontaktede min bank for at få et tidspunkt på hvornår betalingen er gået igennem. Min bankmand kontakter NETS, men fordi det er betalt med ApplePay, kan de ikke se tidspunkt, heldigvis ligger der i historikken på min kones mobil, lige netop denne betaling i applepay, og jeg kan derfor dokumentere at hun har brugt 4 minutter på at forlade P-huset.
Jeg ringer så igen til sikkerparkering, og de vil have mig til at sende et skærmprint at dette. De vender så tilbage med, at det kan de ikke bruge til så meget !!!! Ej stop nu!! Men hun vil så langt om længe undersøge hvornår den er betalt. Hun vender så tilbage på mail, og denne gang er der så en ny forklaring på hvorfor vi skal betale. De mener så at min kone har tastet forkert nummerplade ind !!! Men denne ene gang vil de så tilbagebetale administrationsgebyret. Så jeg ender med at få de 250 kr retur. Dvs.min kone har allerede betale 14 kroner i P-huset, og derefter 28 kroner yderligere, selvom hun kun har holdt der 1 time.
Jeg kan slet ikke få den forklaring til at give mening, for hvis hun har tastet forkert nummerplade, så har hun jo betalt for en anden bil end vores. Dvs. at vores bil aldrig er blevet stemplet ud, og det er jo ikke tilfældet.
De sejler rundt i den ene søforklaring efter den anden, og de har ikke dokumentation for noget som helst. Så for jeres egen skyld, parker et andet sted, ellers sørg for at gemme jeres kvittering, og tage billeder af automaten når i betaler som dokumentation.