Sikkerparkering Anmeldelser

1,3

Det er længe siden, jeg sidst har besøgt Rosengårdcentret, og jeg var desværre ikke opmærksom på deres nye parkeringsregler. Jeg så hverken skilte eller automat, da jeg ankom – skiltningen må simpel... Vis mer

Parked at Rosengårdcenter Odense for 2 hour and got ticket in my eboks. We are already paying lots of taxes here in denmark still we have to pay these stupid parking fine. Govt has to control these fr... Vis mer

Parkering ved Rosengårdcentret Vi var i rosengårdcentret og handle i lidt over en time, da vi er kørt ud fra parkeringspladsen, bestemmer vi os for at spise på McDonald. Vi kører ind i omr... Vis mer

D. 11 juli var vi i Rosengårdscentret. Vi købte lidt tøj en hurtig frokost og gik til sidst ned i Power for at købe en ny pc'er. Da vi kommer ud til skærmen på p-pladsen taster vi bilens reg.nr ind og... Vis mer

1. Parkeringshus

Lad trygt bilen stå hos os - vores automatiske system gør betaling og administration nemt og enkelt, og din bil er altid i trygge hænder hos os.

Dårlig

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

31 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Nedbrud ved automat - rykker

Jeg parkerede i Friis shopping center i Aalborg 23/09 fra 18.20-19.58.

1 time er gratis og derfor skulle jeg betale 14,- for sen påbegyndte time.
Da jeg taster nummerpladen ind på automaten siger den “ingen faktura tilgængelig”
Jeg prøver igen, at betale da jeg kommer hjem og igen får jeg samme besked.

Nu får jeg så en opkrævning på 14,- plus 250,- i administrationsgebyr.
“Kundeservice” kan/vil ikke gøre noget. Ikke noget at sige til den dårlige vurdering her på trustpilot.

23. september 2023

Sketchy forretnings

Lyngby Storcenter har ændret der parkeringtimer, og jeg glemte at betale 12 kr. Det overså jeg, men nuvel, det er betingelserne.

Uagtet modtager man et gebyr fra Sikkerparkering på 250 (!) kr. for opkrævningen.

Betalings dato'en er i overmorgen, selvom brevet var sendt i 10 dage forinden.

Jeg skriver derfor straks til Sikkerparkering og får et retursvar, at jeg kan forvente et svar på min mail inden for 48 timer.

I dag sidder jeg 12 dage efter, og har stadig ikke modtaget svar.

Så, Sikkerparkering =
1 x gebyr på 250 kr for et en 12 kroners parkering.
Forsinket brevpost.
Forsinket emailsvar.

Ikke overraskende at branchen har så ringe et ry.

4. oktober 2023

Det er fuldstændig korrupt

Det er fuldstændig korrupt. Har aldrig set til magen. Man bliver IKKE informeret om sin manglende betaling og bliver først 2 måneder efter bestukket med en rykker på 200kr!!! Selvom den stiger med 100 kr pr. gang. Skulle betale 16 kr for parkering, og de nænner alligevel at give rykkere på rykkere uden at informere om denne betaling. Deres kundeservice er heller ikke til at tale med og hjælper ikke til et kompromis. Udover det, modtager jeg et brev efter overskredet indbetalingsfrist! Er dybest set chokeret og ser at det her sted skulle tage og åbne øjnene op for den her vanvittige mængde klager. Én ting er sikkert, de får ikke betaling for 400 kr i rykker på 16 kr, uden at informere mig!!

4. juli 2023

Dårlig oplysning af parkerings pris.

Hej.
Undertegnede synes det er for dårligt,at der ikke bliver skiltet ordenligt med betaling af parkering, og især når det er første gang man skal parkerer i Slotsakaderne i Hillerød.
Jeg har hverken app og nr.plade gengivelse.
Jeg kommer fra syd Sjælland og kender ikke til jeres regler, og må nu betalte 258 kr i pakeringsafgift og kontrolafgift.

8. september 2023

Fantastisk forretningsmodel

Jeg vedkender, at vi har parket i Slotarkaderne d 10-08-23.
Efter vi havde afsluttet perkingen, kunne jeg ikke betale i automaten, den virkeret ikke.
Efter følgende prøve jeg at betale på nettet, som er beskrevet på automaten som en mulighed. På nettet var vores bil ikke registreret. Vi kunne ikke betale.
Som kronen på værket kom Jers brev først i vores postkasse efter sidste betaling frist.
Jeg har betalt de 258 kr. hvor jeg forventer at få refunderet de 250 kr.

10. august 2023

Kære Kim.
Tak for din feedback. Vi vil rigtigt gerne hjælpe dig med at få løst dit problem. Hvis du henvender dig på kundecenter@sikkerparkering.dk, kan vi behandle din sag. Oplys gerne navn, abonnementsnummer og registreringsnummer i din mail, så hører du fra os.

Mette fra SikkerParkering

Snyd på højeste niveau!!!!

Snyd på højeste niveau!!!!
Jeg parkerer i Frederiksberg centret og før jeg kører ud, afslutter jeg min P på maskinen, som siger "Bare kør ud, du betaler med easypark", intet andet. Jeg tjekker min app, der står intet. Jeg tænker, ok de har mine kortoplysninger, så bliver beløbet nok trukket derinde.
Så får man en bøde på 250 med posten og fordi man nu ikke har tjekket posten pga rejse, står jeg nu med en bøde på 250+100 kr rykker.
Når man kontakter dem er det slet ikke til diskussion, jeg får at vide at min kameraparkering i appen nok ikke var slået til, hvor skulle jeg vide det fra? Det står ikke på skærmen.
De kunne godt have sendt en påmindelse om manglende betaling før de sender deres bøder ud! Men hvad skal de med 10 kr når de kan røve 250 kr

5. juli 2023

Kære Maryam

Mette fra SikkerParkering

I anledning af åbningen af Ikea var jeg…

I anledning af åbningen af Ikea var jeg i parkeringskælder som lignede en bygningsplads rodet og ubehageligt og usikkert. Jeg så ingen parkering automat og var kun et minute.
Nu har de sendt mig en regning for 80 kroner. 30 kroner plus 50 kr gebyr.

30. august 2023

Kære Ahmed.

Tak for din feedback. Vi administrere ikke parkeringen ved Ikea.
Vi vil gerne undersøgen sagen for dig, Hvis du henvender dig på kundecenter@sikkerparkering.dk, kan vi behandle din sag. Oplys gerne navn, abonnementsnummer og registreringsnummer i din mail, så hører du fra os.

Mafia-teknik

Jeg var i Frederiksberg centeret. Glemmer at betale parkering. Kører ind igen øjeblikket efter, betaler og kører ud igen med det samme.

SikkerParkering sender så en bøde. Jeg klager. De holder de fast i bøden, fordi jeg ikke “betalte for den første parkering, men kun den anden.”

Det er intet mindre end ren mafia-teknik at true med at opkræve bøde, rykkere og retssag, som de ikke er berettiget til.

Jeg bruger dem hvert fald aldrig igen.

16. august 2023

Kære Niels.

Vi er kede af at høre, at din parkeringsoplevelse ikke har levet op til dine forventninger. Har du haft problemer med abonnement eller registrering, er du velkommen til at skrive til os på kundecenter@sikkerparkering.dk, så tager vi fat på din sag.

Hustlers i virksomhed skal

Hustlers i virksomhed skal. Der skal bare tjenes ind og forbrugeren er ofret.

Man klager over en fejl i frederiksberg centrets parkering, men man skal betale en bøde alligevel.

15. august 2023

Kære Mohammed.

Vi er kede af at høre, at din parkeringsoplevelse ikke har levet op til dine forventninger. Har du haft problemer, er du velkommen til at skrive til os på kundecenter@sikkerparkering.dk, så tager vi fat på din sag.

Mette fra SikkerParkering

Jeg plejer at parkere i Slotsarkaderne…

Jeg plejer at parkere i Slotsarkaderne i Hillerød og køre ind og ud med Easypark kameraovervågning. Det gjorde jeg også den 22. juli og havde ingen anelse om at Sikker Parkering har overtaget parkeringen.
I dag den 1. august får jeg så en påmindelse om manglende betaling af 32 kroner + 250 kroner i kontrolafgift af hvad ???
Står det nogen steder at man nu skal betale i automaten, når man er er vant til at blive opkrævet via banken ??

22. juli 2023

Kære Jytte.

Inkompetence er deres spidskompetence

Hvis du er i gang med research af denne virksomhed, inden du har tænkt dig at begynde et samarbejde med dem, så gør dig selv en tjeneste og find noget andet - de er GROTESK inkompetente, og anmeldelserne herinde, tegner et godt billede af det.

18. juli 2023

Kære Peter.

Tak for din feedback.
Tak for din feedback. Vi er kede af, at du ikke har oplevet, at vores service har levet op til dine forventninger. Vi vil som udgangspunkt rigtigt gerne hjælpe vores kunder. Hvis din sag ikke er blevet behandlet, er du velkommen til at kontakte os på kundecenter@sikkerparkering.dk, så tager vi fat på den.

Betaling med Easypark

Sikker parkering har overtaget parkeringen i SlotsArkaderne i Hillerød.
Jeg har Easy park med kamera aktivering sat til. Det virker alle andre steder, men ikke i SlotsArkaderne.
Jeg ved ikke om sikker parkering "glemmer" at sende parkeringen videre til Easy park,men de sender en opkrævning på 250 prompte ....DET virker.

Sikker parkerings forretningsmodel er at indkræve disse dummebøder, og de har en fordel i at ikke registrere folks parkering korrekt. De er umulige at få i tale.

Det er mig en gåde at SlotsArkaderne vælger at arbejde sammen med sådan et firma, jeg vil finde et andet sted at handle.

1. juli 2023

Kære Stig.

Tak for din feedback. Vi er kede af, at du ikke har oplevet, at vores kundeservice har levet op til dine forventninger. Vi vil som udgangspunkt rigtigt gerne hjælpe vores kunder. Hvis din sag ikke er blevet behandlet, er du velkommen til at kontakte os på kundecenter@sikkerparkering.dk, så tager vi fat på den.

Pengemaskine Frederiksberg Centret

Pengemaskine efter parkering i Frederiksberg Centret fik jeg en p bøde fra deres "nye" pakeringsselskab, det er ærgeligt at parkering skal gøres kompliceret, og dumt af centret da de nu har mistet en trofast kunde, trist så trist, men jeg har andre Shopping muligheder og det bliver ikke her i fremtiden

21. juni 2023

Kære Thomas.

Rystende dårlig kundeservice

Rystende dårlig kundeservice. En medarbejder siger en ting, an anden nægter, at det nogensinde er sagt. Vær opmærksom på, at deres system IKKE gør opmærksom på, hvis der er problem med easypark, når man kører ud af parkeringsanlæg (som andre herinde også har gjort opmærksom på). De tager absolut INTET ansvar og lytter heller ikke - betal ved kasse 1 er vist den eneste løsning i deres bog...

28. juni 2023

Kære Anne.

Mette fra SikkerParkering

Føj for en ringe kundeservice

Føj. Hvorfor have en kundeservice, når man overhovedet ikke lytter til kunden?? Parkerede i slotsarkaderne og skulle betale 16 kr., men kunne ikke få lov på dagen, på skærmen stod der at jeg betalte med EasyPark. Ok tænkte jeg. I går parkerer jeg der igen og betalte 8 kr på dankort. Så tænkte jeg godt nok, det var mærkeligt, jeg må hjem og se hvad der gik galt for 2 uger siden og i postkassen ligger så en bøde på 250 kr. Ringer i dag til kundeservice, men de vil slet ikke lytte - fejlen kan kun være min, da deres systemer aldrig fejler. 😡🤬😡🤬

14. juni 2023

Kære Dorte.

Rykker uden faktura

Rykker uden faktura! Uden advis! Er det lovligt?
Neutral kuvert fra “Sikker Parkering” viser dig at være fra firmaet Securitas. Det indeholder “Påmindelse om manglende betaling” for en ukendt udgift, der viser sig at være en bøde, hvor jeg var i god tro.

30. mai 2023

Kære Annelise.

Totalt plat firma

Totalt plat firma. Sender rykkere ud, selv om regningen er betalt.

28. mai 2023

Kære Erik.

Bondefangeri

Parkering til 8 kr, endte på 258.
Med så mange parter involveret, er kampen jo tabt.
PAS PÅ, hvis i har kamera godkendelse på jeres Easypark app, fra den ene dag til den anden, kan den være slettet ( og de siger man selv har gjort det )
Der er bare ikke noget logisk i at slette kamera godkendelse, når man har brugt det 18 gange før og så er den pludselig er væk.

Jeg har ikke vil tage kontakt til Sikkerparkering, da jeg er en lus mellem to fingre.
De skal jo også have deres lusede firma til at kører rundt med høje gebyrer, føj!

14. april 2023

Kære Nicolaj.