Mijn bestelling is door automatisch invullen wat je op je telefoon hebt mijn bestelling naar een verkeerde adres verzonden. Is allemaal geautomatiseerd bij Sibelle dus ja. Kan ik hun niet kwalijk neme... Vis mer
Se hva andre synes
Commande passée, paiement débité, mais aucune réponse J’ai passé commande le 16 septembre 2026 (commande n° 20213383) et le paiement a bien été débité par carte bancaire. À ce jour, je n’ai... Vis mer
commande passée le 14 septembre. Pas de nouvelles de la livraison.J'ai essayé de les contacter par mail, l'adresse indiquée est obsolète. Je vais voir avec Paypal si je peux être remboursée.
J'ai commandé des sandales compensées en tissu rayé , parfaitement appropriées pour une fête " esprit guinguette". Je suis ravie de cet achat ! Très bon rappport qualité/ prix, ces sandales étaient... Vis mer
Selskapet har svart
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 37 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Une honte
Une honte, aucune réponse a mes différents mails.
Robe achetée le 2 juin, nous sommes le 27 juillet et toujours pas de livraison ni de remboursement, bien sûr.
Que faut il faire pour n'avoir qu'un simple retour du service client?
Site a fuir absolument
NIETS BESTELLEN
NIETS BESTELLEN, Of met kopersbescherming via Paypal. Dat heb ik uit zekerheid gedaan. Want je bestelling wordt niet geleverd. En als je wat vraagt middels mail, krijg je ook geen antwoord. Sibelle Fashion lekker overslaan in je leven.
Commande jamais reçue
J’ai commandé une paire d’escarpins le 22 juin, jamais reçue. Aucune réponse malgré 2 mails. 45€ de volés. J’aurais dû regarder les avis avant de commander.
Oplichting
Bestelling geplaatst en kreeg een email dat de bestelling in behandeling is en zodra die verzonden wordt ik weer een email kreeg.Dat zou 2-5 dagen duren.Deze tijd is inmiddels verstreken en ik heb nog steeds geen bericht dat deze verzonden is.
Het bedrijf heeft twee telefoon nummers waarvan 1 niet werd opgenomen en de ander werd opgenomen en niks gezegd.Meerdere keren nog op dit nummer proberen te bellen maar ze nemen niet meer op.
Geen idee of ik deze bestelling nog ga ontvangen.Maar netjes is het bedrijf niet!
Geen bericht over vertraging...
Bedrijf totaal niet te bereiken en komt de levertijd niet na...aangifte zal ik zeker gaan doen want zo kun je niet met klanten omgaan...maar 1 belangrijke les heb ik wel geleerd! KOOP NOOIT ZOMAAR BIJ ELKE WEBSHOP!!
U kunt ook met de verkoper afspreken dat uw aankoop op een bepaalde datum wordt geleverd. Bijvoorbeeld op de verjaardag van uw zoon. Of op de dag voor uw bruiloft. Dit noemt men een vaste levertijd of vaste leverdatum.
Wordt het product op die dag niet geleverd? En wilt u het daarna niet meer hebben? Dan mag u de koopovereenkomst meteen ongedaan maken (ontbinden). U hoeft de verkoper dan geen extra tijd te geven om het product nog te leveren. En u hoeft het product niet te betalen. Hebt u (een deel) vooruit betaald? Dan moet de verkoper u uw geld teruggeven.
zou de verkoper dit dan ook lezen...Bij deze wil ik mijn geld terug want ik koop geen zomer schoenen om ze in de winter geleverd te krijgen! Als ze ooit wel van plan zijn geweest om te leveren🤪
Ze leest het schijnbaar wel allemaal maar reageren op mails of telefoon opnemen doet ze niet.Wel de levertijd opeens veranderen op internet naar 20 dagen.In de mail staat 5 dagen! Ongeloofelijk hoe vies mensen kunnen zijn...
Een transparant bedrijf hoeft zich niet overal te verstoppen en update zijn klanten over hoe de bestelling ervoor staat..
1 star only so I can write this review.
1 star only so I can write this review.
This is not a serious business but a SCAM. I place an order 4 weeks ago and ... nothing. No communication, no delivery!
SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM
Ik bestelde een jumpsuit en wou deze…
Ik bestelde een jumpsuit en wou deze retourneren. Na het formulier in te vullen kreeg ik geen reactie, na enkele mails zeiden ze steeds dat ze niks hadden ontvangen en kreeg ik geen antwoord meer. Heb het artikel dus nooit kunnen retourneren, ik vind dit geen klantenservice

Commande non reçue
J’ai commandé des bottes le 8 juin , elles devaient arriver dans un délais de 2 à 5 jours , nous sommes le 19 juin je n’ai aucune nouvelle malgré un mail envoyé pour comprendre la situation . Ce site n’est vraiment pas fiable du tout .

Commande passée le 7 juin
Commande passée le 7 juin, envoi d'un mail pour demander le suivi, on me répond que ce sera envoyé le 14 et que je recevrais à ce moment la, un mail avec toutes les infos, mail jamais reçu, le statut colis est effectivement passé en envoyé puis rien, envoi de 2 mails supplémentaires pour redemander le suivi, personne ne répond, nous sommes le 17juin et tpujours rien, ni de réponse, d'après les conditions de vente, les délais sont de 2 a 6 jours....vraiment passez votre chemin, pas sérieux du tout
Snelle levering, schoenen waren iets te klein, contact opgenomen en na enkele dagen schoenen in maat groter ontvangen. Zeer tevreden van de service
Niet tevreden
Leuke jurkjes gekocht. Helaas toch niet helemaal wat ik ervan had verwacht. Ik heb de jurkjes geretourneerd. Omdat ik niks kreeg te horen heb ik gevraagd of het retour was aangekomen. Het antwoord was ja. Nu zijn we 1,5 week verder en ik heb niks meer gehoord. Wil graag mijn geld terug
surtout un site pas fiable si vous…
surtout un site pas fiable si vous faites un retour.
j'ai reçu mon bon de retour très tardivement après avoir envoyé beaucoup de message.
cependant lorsque j'ai enfin reçu mon bon, j'ai tout de suite retourné une paire de chaussures début avril et depuis plus rien
j'attend toujours mon remboursement
c'est du vol!!!!
surtout site à fuir!!!!!

Ronduit slechte klantenservice
Jumpsuit besteld in een bordeaux rode kleur. Na twee weken nog niets binnen, contact gezocht en toen bleek dat mijn pakketje beschadigd was in het verzendproces en bij ze terug was gekomen. Vervolgens na twee dagen alsnog ontvangen maar in de verkeerde kleur namelijk knal paars. Mail gestuurd, contactformulier op de website ingevuld en retour aangemeld, maar we zijn ruim een week verder en nog steeds geen reactie. En ondertussen is de datum waarop ik dit item nodig had voorbij.
Effectivement cette entreprise n'est…
Effectivement cette entreprise n'est pas sérieuse. Elle vend un produit décrit comme étant en cuir cependant je reçois des chaussures en tissu. Je demande un retour et remplis le formulaire et je n'ai aucune nouvelle à ce jour.
Vorige week iets besteld...nog niks…
Vorige week iets besteld...nog niks ontvangen..en al 2 mails gestuurd zonder antwoord.... had dit kleed nodig voor trouw feest morgen helaas...hier bestel ik niks meer
Mvg caluwe conny

Ik had 2 paar laarzen gekocht
Ik had 2 paar laarzen gekocht. Helaas ging er iets niet goed bij verzending en waren ze zodanig beschadigd dat er nieuwe opgestuurd werd. Maar de ene kon niet meer geleverd worden. Dus mocht ik nieuwe uitzoeken. Super geregeld!
Koop hier niet
Mijn advies: koop hier niets
Zeer slechte manier van klantenservice geven.
Ik heb een jurk nog geen minuut aangehad en volgens hun is de jurk zodanig beschadigd dat ze mijn 90,- euro in hun zak steken.
Ik heb meerdere pogingen ondernomen om er gezamenlijk uit te komen, maar nul meedenken of tegemoetkoming. (Ondanks dat ik het onbegrijpelijk en oplichterij vind dat een jurk ineens heel beschadigd retour bij hun komt)
Ook leuk, je bent mevrouw. Geen naam, heel onprofessioneel en onpersoonlijk. Nog nooit zo een vervelende online shop-ervaring gehad en nare communicatie.
Ze houden de betaalde jurk met het excuus dat ik zelf de verzendkosten terug moet betalen.
Makkelijk geld verdient.
Daarnaast duurde levering erg lang, maar niets is hun schuld. Al staakt de DHL dan kun je alsnog klantgericht reageren.

Déception !!!
Je n'ai jamais reçu ma commande (que j'avais payée bien entendu). Et ce malgré plusieurs relances par mail, durant plusieurs semaines. Je ne recommande pas ce site qui pour moi est une arnaque.
Retourzending
Twee paar laarzen besteld die beide helaas niet pasten dus met retourticket teruggestuurd, de 14 werkdagen waarna het geld teruggestort zou worden zijn allang verstreken maar nog niks ontvangen en ze reageren ook niet op mijn mails.
Na app-contact hebben ze zich verontschuldigd dat er 2 zieke personeelsleden waren en dat het geld zsm op mijn rekening gestort zou worden. Vanmorgen stond het geld op mijn rekening
Goede ervaring
Schoenen besteld, zitten als gegoten, snelle levertijd...alles keurig verpakt, een aanrader.
ENVOI RAPIDE DU CHOIX ET PRIX…
ENVOI RAPIDE DU CHOIX ET PRIX INTERESSANT
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.