Dette firmaet er bånn i bötta. La en bestilling ved en feilTrykk og tok opp dette med firmaet med en gang. Det var umulig da alt er automatisert fikk jeg beskjed om. Dette svaret finner jeg som en tå... Vis mer
Adelgade 12, 1, 9000, Aalborg, Danmark
Har svart på 96 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Jeg bestilte en parfyme 23.desember. Da pakken ankom, fikk jeg hentemelding. Var på postkontoret men Ppakken forsvant i transporten, og Posten meldte at den ikke var å finne noe sted. Jeg sendte mail til Shopbetter.no i januar og fikk i svar at jeg måtte fylle ut noe skjema noe som jeg gjorde. Pakken er borte, noe Posten også bekreftet. Dette informerte jeg dem om samme dag.
De sa de skulle sjekke dette ut, men helt fram til nå har INGEN svart på på mailer som jeg har sendt dem. Kundebehandleren som snakket med meg da jeg meldte at pakken er borte, hun svarte aldri. Så sendte jeg flere mailer fra januar, fram til nå og fortsatt er det ingen som svarer meg. Jeg ville hevet kjøpet men fikk heller ikke noe svar. Hold dere unna, de svarer dere når dere kjøper fra dem, men svarer eller løser ingenting hvis ting går skjevt. Jeg kjøpte i desember, og fram til nå har de ikke svart meg, og heller ikke tilbakebetalt det jeg kjøpte. I det minste så kunne de ha sendt en ny vare, men de valgte å IKKE svare i det hele tatt. SVINDEL!
Jeg bestilte en hundemadrass 23. november. Pakken hadde forventet levering i begynnelsen av desember. Pakken forsvant i transporten, og Posten meldte 11. desember at den ikke var å finne noe sted. Jeg skrev til Shopbetter.no 15. desember at jeg hadde måttet kjøpe ny madrass i butikk, og dermed ville heve kjøpet. Madrassen var jo uansett på det tidspunktet ikke å finne noe sted i transportsystemet. Shopbetter.no svarte 16. desember at madrassen var registrert til utlevering ifølge sitt transportfirma GLS, noe jeg fra Postens hold fikk igjen bekreftet at den ikke var. Dette informerte jeg dem om samme dag, men fikk ikke noe svar før 27. januar, altså godt over en måned senere. Da skrev Shopbetter.no at pakken lå til utlevering. Jeg svarte igjen at jeg hadde måttet kjøpe ny madrass, og ikke var interessert i å hente ut pakken. Shopbetter.no svarte 3. februar at det ikke var mulig for dem å heve et kjøp etter det var sendt (og dette altså til tross for at denne pakken var forsvunnet i ukesvis!), og krevde at jeg måtte betale toveisfrakt for pakken, i og med at jeg ikke hadde hentet den ut. De mente i sitt svar at vi hadde å gjøre med en "mindre forsinkelse". Pakken ble sendt i retur i begynnelsen av februar, og igjen hørte jeg ingenting fra Shopbetter.no før jeg purret på refunderingen igjen 6. april, altså to måneder etter. I svaret jeg da fikk, fikk jeg vite at summen jeg vil få refundert er 374,95 NOK. Jeg betalte opprinnelig 1015,90 NOK for madrassen. Det også verdt å merke seg at varer de sender til Norge blir fortollet.

Svar fra ShopBetter™
Dette firmaet er bånn i bötta.
La en bestilling ved en feilTrykk og tok opp dette med firmaet med en gang. Det var umulig da alt er automatisert fikk jeg beskjed om. Dette svaret finner jeg som en tåkelegging av at de ikke vil slette en ordre om kunden ber om sletting pga feiltrykk for å abryte orderen.

Svar fra ShopBetter™
Lave priser på produkt, men når du betaler kommer plutselig mva og en kjempestor fraktkostnad. Ren svindel. Styr unna!

Svar fra ShopBetter™
Først trodde jeg de hadde for gode priser til å være sanne, men jeg prøvde likevel. Varene var helt fine og av topp kvalitet. Til slutt fikk jeg et problem med Norsk Post, hvor jeg måtte betale en ekstra skatt, selvfølgelig ganske høy. Men kundeservicen her hjalp meg UMIDDELBART, og de betalte meg hele skatten tilbake. Absolutt flott!

Svar fra ShopBetter™
Opplever at kundeservice tar meg på alvor og venter ikke ved å gi svar

Svar fra ShopBetter™
Måtte betale toll på varene jeg bestilte, noe jeg ikke skulle.Tok kontakt med kundeservice og klagde på dette. Fikk raskt svar og god oppfølging. Fikk tilbake toll og avgififter som Posten hadde krevd i løpet av noen dager. Veldig fornøyd.

Svar fra ShopBetter™
Jeg ble dessverre trukket dobbelt for skatt, både av nettbutikk og norsk toll. Jeg informerte nettbutikken pr mail, men tvilte på om jeg kom til å få hjelp. Jeg kan bare rose shop better for at de bekreftet at de hadde mottatt min lille klage over og at de har vært informative, løsningsorienterte og ryddet opp. Jeg har stor tillit til å fortsette kundeforholdet.

Svar fra ShopBetter™
Jeg bestilte 2 stk, og bare en lå i bestillingen så jeg til slutt. Når jeg får opp alternativter for leveringen så ser jeg ikke hva det koster før jeg har betalt. Prisen på produktet koster 329 og frakten ble på 229. Helt uhørt😡
Skulle ønske at det var muligheter til å se
Hvor utleveringsstedet ble og kunne velge alternativer.

Svar fra ShopBetter™
Fikk ingen ordrebekreftelse og ingen varer sendt.
og sendt mail om dette men ikke fått svar.Jeg ønsker bare og få refundert når de ikke leverer.

Svar fra ShopBetter™
fort og greit å bestille. Men har ikke mottatt varen enda:)

Svar fra ShopBetter™
Varen svarede til det viste var som den skulle være alt ok også prisen levering til tiden tak

Svar fra ShopBetter™
et ren svindel firma bestilet en 2 vare de kom ikke men de 89 kr tog de så hold jer væk

Svar fra ShopBetter™
Det jeg bestilte var meget billigere end andre steder, og så var varen helt som den skulle være. De kan sikkert regne med at jeg vil handle hos dem igen :)