Netjes en snel verzonden. De producten zijn van goede kwaliteit en zien er mooi uit. Ik had twee placemats en een gymtas gekocht. Mijn dochter is enorm fan van Fien & Teun en was dan ook superblij toe... Vis mer
Se hva andre synes
Ik had tuinklompen besteld en deze vielen qua maat kleiner uit dan gedacht. Zonder problemen werd er meteen een nieuw paar opgestuurd in een grotere maat. Ik werd telefonisch te woord gestaan door een... Vis mer
Ik vind de site overzichtelijk, de verzending is netjes en snel! Klantenservice is uitermate lief! De producten zijn geweldig! Wij verblijven elk jaar op het park en de mensen daar zijn altijd vriende... Vis mer
Onze bestelling met 2 knuffels werd begin vorige maand niet geleverd door PostNL. De klantenservice van PostNL is schandalig slecht, daar werden we van het kastje naar de muur gestuurd. Daarna contact... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Van Hoorne Shop is een online speelgoedwinkel en onderdeel van de Van Hoorne Groep. Met een groot assortiment speelgoed van populaire kindermerken als Fien & Teun, Mike & Molly, Stip de Pony en meer maken zij het mede mogelijk voor kinderen om beleveniswerelden te creëren en plezier te maken met hun favoriete idolen. Kids Toys World maakt speelgoed een belevenis!
Kontaktopplysninger
Polderweg-oost 5, 2973AN, Molenaarsgraaf, Nederland
- 0184726686
- info@kidstoysworld.nl
- shop.vanhoorne.com
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Snelle service en vlotte bezorging.
Snelle en goede verzending
Super snel geleverd
Super snelle levering
Super snelle levering. Dag erna in huis. Netjes in een doos verpakt en 3 mooie knuffels ontvangen.
Pakket werdt netjes bezorgd maar had…Ali verpakking?
Pakket werdt netjes bezorgd maar had het niet in een Ali verpakking verwacht
Verder mooi 't shirt
Super snelle levering!
Super snelle levering en dat is tegenwoordig, bij andere webwinkels, niet meer zo vanzelfsprekend. Keurig stevig verpakt en helemaal blij met onze aankoop
Snelle levering en goede kwaliteit
Snelle verzending..
Snelle verzending.'s avonds om 20.00 besteld, volgende dag al in huis. Er zat een kleurplaatje van Fien en Teun bij met een reclame foto van de film. Onze dochter dacht dat ze post had gekregen van Fien en Teun. Erg leuk.
Dvd besteld en de volgende dag al binnen
Bestelling prima in orde
Bestelling prima in orde. Levering netjes gebracht. Mooie website.
Alleen jammer dat er geen automatische korting was bij Fien en Teun 45 cm. Nu volle prijs betaald terwijl er korting zou zijn.
Het is snel geleverd
Het is snel geleverd. Helemaal perfect.
Groetjes Hennie ter Maaten
Heel tevreden!
Onze dochter was zo blij toen het mooie dekbed van Fien en Teun binnen was gekomen! Meteen gewassen en op haar bedje. Ze heeft heerlijk geslapen!! 🥰
Leuke website, leuke artikelen
Duidelijke, overzichtelijke website. Leuke artikelen. Snelle levering.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.