Keurig bericht van ontvangst bestelling. Verder wordt verzending steeds doorgegeven en aankomst gemeld. Bel je voor een vraag dan wordt er netjes en vlot antwoord gegeven en verder geholpen. Beste... Vis mer
Se hva andre synes
Snelle correcte bezorging van goede lekkere producten en prima afhandeling. [ en ik vind de naam " aardig geitje" zó leuk, zo kun je nog eens een aardiggeitje terugdoen hè?!].
Had een online bestelling gedaan die per post als kadootje naar iemand verzonden zou worden. Ze hebben netjes contact met mij gezocht en wegens de extreme warmte hun producten op dat moment niet wilde... Vis mer
Pakketje voor mijn vader zijn verjaardag was na 1,5e week nog niet aangekomen door vertraging bij bezorgdienst. Fijn contact gehad met de Mekkerstee, zowel per e-mail als telefoon. Ze hebben gezorgd v... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Op geitenboerderij De Mèkkerstee beleef je de charme van het boerenleven. Ervaar de wellness van onze geiten en bezoek onze vernieuwde kinderboerderij. Geniet tussendoor van ons zelfgemaakt ijs of bezoek ons restaurant voor een heerlijke kop koffie met appeltaart. In onze kaasmakerij zie je hoe onze kaas wordt gemaakt en in onze landwinkel kun je terecht voor allerlei streekproducten. Je kunt nu ook al jouw favoriete boerderij- en streekproducten online bestellen in onze webshop.
Kontaktopplysninger
Hofdijksweg 34, 3253 KB, Ouddorp, Nederland
- 0187 684050
- info@demekkerstee.nl
- shop.demekkerstee.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Leuk pakketje voor door de brievenbus
Leuk pakketje voor door de brievenbus, goede prijs-kwaliteit verhouding en snel geleverd, bedankt!
Gewoon goed
Snel en goed
Goede service en keurig op tijd…
Goede service en keurig op tijd geleverd
Goede prijs en kwaliteit verhouding
Het bezorgde poduct was heerlijk en…
Het bezorgde product was heerlijk en mooi verzorgd!
Ook het contact met de mekkerstee was ,vriendelijk en correct!
Op tijd geleverd en netjes verzorgd
Really good quality products and prompt…
Really good quality products and prompt delivery.
Zeer tevree met de Mékkerstee!
Ik heb dit heerlijke pakje bij een vriendin laten bezorgen, die wel hard toe was aan een lief gebaar..
Door dit heerlijke brievenbuspakket hoefde ik ook niet bang te zijn dat ze wakker zou worden van de bel.
Ze was er helemaal ondersteboven van, het was ontzettend goed verzorgd, en super lekker!
Echt een aanrader!
Levering was correct
Levering was correct; alleen was slechts een gedelte van de tekst op de kaart opgenomen
Netjes op tijd geleverd
Netjes op tijd geleverd
Na dat ik een fout adres had opgegeven
En gebeld had
Is het keurig netjes bezorgd waar het bezorgd moest zijn
Dus een dikke pluim
Leuk om iemand mee te verrassen!
Nooit zelf gekregen maar diverse keren verstuurd naar anderen waarvan de reacties positief waren! Netjes verpakt en snel verzonden.
Mooi verzorgd pakket
Snakelijk…
Werd door de ontvanger als heerlijk ervaren. Goede verse producten: boterkoek en bitterkoekjes. Netjes verpakt en op de gewenste datum verstuurd.
Uitstekend
Het was uitstekend verzorgd en een overheerlijke koek, voor herhaling vatbaar
We kunnen een mooie doos uitkiezen.voor…
We kunnen een mooie doos uitkiezen.voor degene die ziek zijn if jarig zijn. Twordt netjes verpakt en krurig opgestuurd.nooit klachten
Het zag er goed uit
Het zag er goed uit, redelijke prijs en netjes op tijd bezorgd, niet geweldig, maar netjes...
De stroopwafels likeur is erg lekker.
De stroopwafels likeur is erg lekker.
Bedankt daarvoor
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.