Makkelijk besteld via mooie website. Ophalen ging heel soepel, de bestelling lag netjes verpakt klaar. Eerlijke prijs en niet onbelangrijk: heerlijk smakelijk vlees!
Lamsgehakt besteld en ontvangen. Mooi vlees in keurige porties en zoals beloofd diep bevroren. Niets op aan te merken. 1e portie gebruikt voor een Sheperd’s Pie. Heerlijk!
heel goed dus smakelijk vlees dat is essentieel
Boerderij het veldhuis heeft ons heerlijk lamsvlees gestuurd. Ik zou het zeker aanbevelen en ga zeker nog eens bestellen.
Schapenhouderij en natuurbeheer | Webwinkel met lamsvlees van eigen dieren | Vriesvers bezorgd in Nederland
Veldhuis 2A, 3648 AX, Wilnis, Nederland

Svar fra Boerderij het Veldhuis
Heerlijk smaakvol mals vlees! Snelle reactie en fijne communicatie

Svar fra Boerderij het Veldhuis
De kwaliteit is heel goed. Ze luisteren naar de klant. De service is echt top. Zeer vriendelijk.

Svar fra Boerderij het Veldhuis
Gemakkelijk bestellen op de site, en heerlijk mals lamsvlees.

Svar fra Boerderij het Veldhuis
Aardige mensen, uitleg om bestelling op te halen was zeer duidelijk. Sympathiek bedrijf

Svar fra Boerderij het Veldhuis
Het vlees is van goede kwaliteit. En het wordt aan huis bezorgd. Ingevroren of vers.

Svar fra Boerderij het Veldhuis
Snelle levering en op de afgesproken tijd.
Het lams vlees is echt zo puur van smaak echt heel lekker.

Svar fra Boerderij het Veldhuis
Zeer vriendelijk gesprek gehad i.v.m. mijn bestelling.
Geleverd de volgende dag.
Super blij met deze bedrijf!

Svar fra Boerderij het Veldhuis
Makkelijk om te bestellen en te bezorgen.
Erg lekker en mals was het stoofvlees, heerlijk.

Svar fra Boerderij het Veldhuis
zelden zo’n verrukkelijke lamsrack gegeten.

Svar fra Boerderij het Veldhuis
Gewelding mooi lamsvlees, bezorgd en maakt gebruik van een slachterij in de buurt.
Echte aanrader!

Svar fra Boerderij het Veldhuis
Goede service, het lamsvlees was super goed. Je proeft dat het rechtstreeks bij de boer vandaan komt , aanrader

Svar fra Boerderij het Veldhuis
Heerlijke sappige hamburgers, ze zijn goed van smaak en netjes verpakt, goede service!