Shine Crystals Anmeldelser

4,5

Ja blir så glad när ja öppnar paketet från er.Man känner värmen kryper in i kroppen, å sen så otroligt vackra kristaller å smycken älskar dessa. 😀 blir super nöjd varje gång som ja har beställt från... Vis mer

Älskar Shine Crystals! Produkterna är så fina, alltid snabb leverans och fantastiskt bemötande! Mitt favorit ställa att handla gåvor till nära och kära då jag verkligen gillar att ge gåvor med betydel... Vis mer

Snabb leverans och har nu öppnat 6 av 24 luckor. Fina kristaller i bra storlek och känns genuint och handskrivna siffror på baksidan korten för att ha koll på ordningen är riktigt bra! Beställde en ti... Vis mer

Super fin butik och man får en fin känsla när man stiger in. Servicen är alltid bra, de är så trevliga och glada. Beställt en hel del därifrån. Älskar alla mina kristaller, rökelser och tillbehör. Det... Vis mer

1. Smykkeforretning
  2. Helse- og velværebutikk
  3. Onlinemarked

Shine Crystals är en kristall- och smyckesbutik online som sprider good vibes och positiv energi. Vi vill inspirera dig att nå din fulla potential, lära känna dig själv och må bra. It’s your time to shine! ✨

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

12 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Adventskalender

Det var bara vanliga. Som samlare så fick jag inte ut nått av dem. Och korten som avslöjade vad som fanns i. Och det stod inte på den lilla påsen att den innehöll det...

24. oktober 2024

Hej Madelene!

Tack för din feedback, och vi är ledsna att kalendern inte levde upp till dina förväntningar. Vi förstår att samlare ofta söker något unikt. Dessa kalendrar har alla olikt innehåll men vi ska se över vår information om produkten för att vara tydligare.

Tack för att du tog dig tid att recensera!

Själva bandet på mitt armband gick sönder

Själva bandet på mitt armband gick sönder

20. juli 2024

Hej Ellie,

Det var tråkigt att höra! Du får gärna skicka ett mejl till hello@shinecrystals.se. Berätta hur det hände och skicka med en bild på armbandet så kan vi hjälpa dig vidare där. Ha en fin dag! 😊

ena armbandet gick sönder direkt

ena armbandet gick sönder direkt. För smal tråd.

27. mai 2024

Hej Karin,

Det var tråkigt att höra!

Ha en fin dag!

Kundtjänsten var otrevlig och…

Kundtjänsten var otrevlig och ohjälpsam. Jag kontaktade dem flera gånger utan att få någon lösning på mitt problem. Definitivt inte värt besväret.

5. mars 2024

Hej Katharina,

Jag kan inte se att du varken beställt eller mejlat med oss.

Är du helt säker på att detta är rätt företag du skrev till här?

Med vänliga hälsningar
Stephanie
Shine Crystals Halmstad AB

Bra leveranstid

Fin kalender, bra förpackat när jag beställde, bra leveranstid.

27. september 2023

Svar fra Shine Crystals

Tack Anna för din recension!

Härligt!

Duktiga
Bra produkter
Snabb leverans
Framför allt, tjejerna bjuder på kunskaper glädje och på ett underbart och genuint mycket härligt sätt.

31. august 2023

Svar fra Shine Crystals

Tack Kerstin för din fina recension!

Så nöjd!

Jag är (återigen) supernöjd med mina kristaller och smycken jag beställde! Kanonbra och snabb service också - TACK!

16. juli 2023

Svar fra Shine Crystals

Tack snälla Linn för din recension! Så roligt att du är nöjd med dina kristaller och smycken!