Shine Anmeldelser 4 043

4,7

Effektiv kundebehandling. Dette er andre gang jeg er i kontakt med Marhe, iløpet av de siste mnd. Første henvendelse var i en tid med stor oppdragsmengde for regnskapsførere og fikk da klar beskje... Vis mer

Bra tjeneste, brukte til å finne regnskapsfører. Første tilbud jeg fikk var fra en ikke autorisert regnskapsfører som jeg hadde en mindre hyggelig opplevelse med. Dersom du er ute etter en regnskapsfø... Vis mer

Svært positiv opplevelse av å bruke Ageras sine tjenester. Jeg fikk svar bare minutter etter at jeg sendte en forespørsel. Ble oppringt umiddelbart av en svært serviceinnstilt og hyggelig person.... Vis mer

Da vi har flyttet adresse for selskapet til Bergen fra Stavanger, kontaktet vi Agera Norge for hjelp til å finne nytt regnskapsbyrå i Bergen. Regnskapsfirma er nå på plass, men prossessen tok leng... Vis mer

4,7

Enestående

4k anmeldelser

Har svart på 33 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Det er 3. gang jeg benytter meg av denne tjeneste.

Utrolig kjapp med å finne relevant samarbeidspartner, sendte løpende oppdateringer, vennlig og engasjert. Det er 3. gang jeg benytter meg av denne tjeneste.

6. oktober 2023

Svar fra Shine

Hei Petra. Tusen hjertelig takk for dine ord, det setter vi pris på! Glade og fornøyde kunder er vår første prioritet.

Carl, Ageras Norge

Rask og effektiv

Rask, dyktig og flink til å følge opp forespørselen jeg sendte, anbefales på det sterkeste ☺️

28. september 2023

Svar fra Shine

Hei Ali. Tusen hjertelig takk for dine ord, det setter vi pris på! Glade og fornøyde kunder er vår første prioritet.

Carl, Ageras Norge

Fant rett samarbeidspartner

God tilbakemelding med ett alternativ som viste seg å fungere for oss

22. august 2023

Hei Svein Olav.

Carl,
Ageras Norge

Effektiv kundebehandling.

Effektiv kundebehandling.
Dette er andre gang jeg er i kontakt med Marhe, iløpet av de siste mnd.
Første henvendelse var i en tid med stor oppdragsmengde for regnskapsførere og fikk da klar beskjed om at det ikke var mulig og hjelpe.Overaskelsen var stor da jeg nå fikk en Mail om at Agregas og Marhe kunne bistå meg med å finne en høvelig regnskapsfører .Stor takk til Marthe.
Mvh
Jan Erik

8. september 2023

Svar fra Shine

Hei Jan Erik. Tusen takk for din tilbakemelding! Vi er glade for å høre at du er fornøyd med vår tjeneste. Vennlig hilsen, Carl, Ageras Norge

Relevante tilbud uten mas

Fordi det kom greit inn med relevante tilbud uten noe himla mas og oppfølging fra vår side.

11. september 2023

Svar fra Shine

Hei Steinar. Tusen hjertelig takk for dine ord, det setter vi pris på! Glade og fornøyde kunder er vår første prioritet. Vennlig hilsen, Carl, Ageras Norge

Jeg fikk raskt tilbud i fra flere…

Jeg fikk raskt tilbud i fra flere kandiater. Dette var en veldig grei måte å løse behovet for regnskaptjenester på. Anbefales.

31. august 2023

Svar fra Shine

Hei Jan. Tusen hjertelig takk for dine ord, det setter vi pris på! Glade og fornøyde kunder er vår første prioritet. Vennlig hilsen, Carl, Ageras Norge

Fikk rask respons av kundebehandler

31. juli 2023

Svar fra Shine

Hei Roy. Vi ønsker å takke deg for dine hyggelig ord. Tilbakemeldinger betyr mye for oss, og viser at vi er på riktig spor! Vennlig hilsen, Carl, Ageras Norge

Meget hyggelig prat rask tilbakemelding…

Meget hyggelig prat rask tilbakemelding om mulige partner bra oppfølging er meget godt fornøyd med vedkommende jeg pratet med

1. august 2023

Svar fra Shine

Hei Harald. Tusen hjertelig takk for dine ord, det setter vi pris på! Glade og fornøyde kunder er vår første prioritet. Vennlig hilsen, Carl, Ageras Norge

Fantastisk opplevelse

Fantastisk opplevelse, jeg startet samarbeidet med revisoren så jeg anbefaler Ageras.

11. juli 2023

Svar fra Shine

Hei Aleksander.Vi ønsker å takke deg for dine hyggelig ord. Tilbakemeldinger betyr mye for oss, og viser at vi er på riktig spor! Vennlig hilsen, Carl, Ageras Norge

Veldig fornøyd med tjenesten

Veldig rask tilbakemelding og tilbud som endte i en avtale. Veldig fornøyd. Kan anbefales.

11. juli 2023

Svar fra Shine

Hei Pål. Tusen hjertelig takk for dine ord, det setter vi pris på! Glade og fornøyde kunder er vår første prioritet. Vennlig hilsen, Carl, Ageras Norge

Super hjelp!

Kom i kontakt med Amanda Randler, og fikk kjempegod hjelp fra begynnelsen av. Allerede etter første match fikk jeg en ny regnskapsfører som kan hjelpe vår bedrift! tusen takk :)

2. juli 2023

Svar fra Shine

Hej Johanna! Tack så mycket för ditt omdöme och tack för att du använt dig av Ageras. Ha en fortsatt trevligt dag! Med vänlig hälsning, Carl på Ageras

Godt hjelp

Fikk tilpasset hjelp så fortest mulig. God oppfølging gjennom prosessen

26. juni 2023

Svar fra Shine

Hei. Tusen hjertelig takk for dine ord, det setter vi pris på! Glade og fornøyde kunder er vår første prioritet. Vennlig hilsen, Carl, Ageras Norge

Super service fra en utrolig hyggelig…

Super service fra en utrolig hyggelig dame👌🏽

7. juni 2023

Svar fra Shine

Hei Tommy. Tusen hjertelig takk for dine ord, det setter vi pris på! Glade og fornøyde kunder er vår første prioritet. Vennlig hilsen, Carl, Ageras Norge

Rask respons

Jeg fikk god og rask respons. Overraskende effektivt.

26. mai 2023

Svar fra Shine

Hei Geir. Tusen takk for din tilbakemelding! Vi er glade for å høre at du er fornøyd med vår tjeneste. Vennlig hilsen, Carl, Ageras Norge

Hjelp med skattemelding

Ble satt i kontakt med en dyktig person til hjelp med skattemelding. Bare positivt å si.

24. mai 2023

Svar fra Shine

Hei Robert. Vi ønsker å takke deg for dine hyggelig ord. Tilbakemeldinger betyr mye for oss, og viser at vi er på riktig spor! Vennlig hilsen, Carl, Ageras Norge

Fikk raskt egnede henvendelser

Fikk raskt egnede henvendelser, og hadde gode alternativer å velge blant. Meget positiv opplevelse.

1. mars 2023

Svar fra Shine

Hei Åge. Tusen hjertelig takk for dine ord, det setter vi pris på! Glade og fornøyde kunder er vår første prioritet. Vennlig hilsen, Carl, Ageras Norge

Agerte raskt

Agerte raskt, gjorde et grundig søk, og fikk tilbudt 2 alternativ raskt.

Et minus, portalen virket ikke opp mot valgt firma når jeg sendte melding. De fikk ikke e post varsel sikkert.

28. april 2023

Svar fra Shine

Hei Are. Tusen takk for din tilbakemelding! Vi er glade for å høre at du er fornøyd med vår tjeneste. Vennlig hilsen, Carl, Ageras Norge

Rask og effektiv service!

28. april 2023

Svar fra Shine

Hej Jahn. Tusen hjertelig takk for dine ord, det setter vi pris på! Glade og fornøyde kunder er vår første prioritet. Mvh, Cathy, Ageras Norge