Jeg stod som førstegangskøber og fik hjælp af Marvinz til bl.a. forhandling af lån. Det har været en super god oplevelse. De har taget rigtig godt hånd om hele forløbet og der har været fuldstænd... Vis mer
Selskapet har svart
Fantastisk service fra Marvinz! Vi ville gerne ind på boligmarkedet som førstegangskøbere, men med lille økonomi og udkants boligpriser var det svært at danse med bankerne. Vi gav Marvinz et skud,... Vis mer
Selskapet har svart
Dejligt samarbejde og gode løsninger! Vi har været glade for samarbejdet med Simon og Marvinz. Vi har følt også trygge hele vejen igennem processen, og det har været en fornøjelse at overlade roret... Vis mer
Selskapet har svart
Super god og tryk oplevelse vi er blevet taget med hele vejen trin for trin yderst professionelt
Selskapet har svart
Få personlig rådgivning fra et hold af specialister, der arbejder uafhængigt af bankerne. Hos Marvinz hjælper vi dig med at strukturere din boligfinansiering, så det er dig, der får mest ud af dine penge. Vi kaster et kritisk blik på dine nuværende aftaler med banken og identificerer de løsninger i hele markedet, der giver dig størst værdi. Det involverer en unik tilgang med fokus på fx kreative og smarte finansieringsløsninger, forhandling af omkostninger, gebyrer og bidragssatsen på dit realkreditlån – og det er uden, at du skal have én eneste krone op ad lommen. Det er da en win/win-situation, der er til at få øje på.
Søndre Allé 39, 4600, Køge, Danmark

Svar fra Marvinz Financial Group
Det har været en super god oplevelse. De har taget rigtig godt hånd om hele forløbet og der har været fuldstændig styr på tingene.
Jeg blev guidet godt igennem hele processen af Simon med både skift af bank, oprettelse af lån og generel økonomisk rådgivning.
Varm anbefaling her fra!

Svar fra Marvinz Financial Group
Fantastisk service fra Marvinz!
Vi ville gerne ind på boligmarkedet som førstegangskøbere, men med lille økonomi og udkants boligpriser var det svært at danse med bankerne. Vi gav Marvinz et skud, det var den bedste beslutning. Huset havde vi klar, og en stram deadline, men ret hurtigt hjalp de os i mål med en bank, med en super løsning og kompetent rådgivning.
Skal vi have omlagt lån eller en dag købe et nyt hus bruger vi klart Marvinz igen, pengene er så godt giver ud!

Svar fra Marvinz Financial Group
Dejligt samarbejde og gode løsninger!
Vi har været glade for samarbejdet med Simon og Marvinz. Vi har følt også trygge hele vejen igennem processen, og det har været en fornøjelse at overlade roret til kompetente mennesker. Det er uden tvivl ikke sidste gang, at vi skal gøre brug af deres rådgivning og services.

Svar fra Marvinz Financial Group
Vi er utrolig taknemmelige for at have haft Simon fra Marvinz med i processen omkring vores første huskøb. Som førstegangskøbere har det været uvurderligt at få sparring fra nogen, der er både professionelle, engagerede og virkelig dygtige til at rådgive.
Skal vi købe bolig igen, vil vi uden tvivl vælge Marvinz endnu en gang.
Topservice, tydelig kommunikation og en tryg oplevelse hele vejen igennem.
Vi kan varmt anbefale dem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🙏🏼

Svar fra Marvinz Financial Group
" I can warmly recommend Marvinz Financial Group, not only for the high level of expertise - which gets customized to your own needs- but also for the values which I have experimented, based on honesty and genuine interest to bring added value to the Customer. I had contacted different financial advisors and Marvinz has been the only one providing valuable advice with no intent to charge me if there were no added value. It makes a big difference when you know you can trust your Financial advisor, and hence gain serenity in your investments decisions."

Svar fra Marvinz Financial Group
Vi har brugt Marvinz i forbindelse med vores boligkøb, og vi kan varmt anbefale dem – især Simon, som fulgte os hele vejen igennem.
Simons rådgivning har været både nærværende, løsningsorienteret og båret af en ægte forståelse for vores situation. Han tog sig tid til at lytte, forklare og finde løsninger, når vi stødte på udfordringer. Man føler virkelig, at han står på ens side og vil én det bedste.
Det hele endte med, at boligkøbet lykkedes – og det havde ærligt talt ikke været det samme uden Simon ved roret. Vi er oprigtigt taknemmelige for hjælpen og det engagement, han har lagt i processen.
Kan kun give Marvinz og Simon vores varmeste anbefaling, du er i rigtig gode og kompetente hænder.

Svar fra Marvinz Financial Group
Jeg kontaktede Simon, da jeg ikke følte at min bank vejledte mig i de gode muligheder jeg burde have i min situation. Jeg havde samtidig brug for at blive rådgivet af en person som også forstod min livssituation samt de sårbarheder og ændringer der fremadrettet burde tænkes ind.
Det har været et forløb ud over alle forventninger. Jeg er blevet mødt med stor seriøsitet omkring at finde løsninger jeg kunne føle mig tryg i og samtidig udnytte rentens bevægelser. Det er til fulde blevet indfriet og med en langt langt bedre løsning end min daværende bank præsenterede mig for. Simon har virkelig tryllet og det har ændret min livssituation drastisk.
Under forløbet oplevede jeg altid super hurtigt svar på mail og god vejledning hvis jeg ikke lige kunne fremskaffe dokumentationen. Jeg har kunne stille dumme spørgsmål osv og blev mødt på meget pædagogisk vis i øjenhøjde og tingene blev forklaret på en måde jeg kunne forstå. Hele forløbet er meget håndholdt og der blev sendt "opgaver" i små og overskuelige doser, så det også har været nemt for mig at indgå i samarbejdet sideløbende med alt andet som livet byder på.
Jeg anbefaler Marvinz Financial Group til alle jeg kender, som ejer eller skal købe bolig. Jeg har mistet mange penge på at tage imod råd fra min tidligere bank og det er slut nu, hvor jeg stadig kontaktes af Simon hvis markedet ændrer sig og jeg skal omkonvertere igen. Super service!
Af hjertet tak.

Svar fra Marvinz Financial Group
Virkelig god, konstruktiv og nem løsning - Hvis tiden og overskuddet ikke er til at finde rundt i bankernes tilbud. Servicen fra Marvinz er virkelig god og man føler sig i trygge hænder hele vejen igennem! Varm anbefaling herfra!

Svar fra Marvinz Financial Group
En rigtig god oplevelse i forbindelse med huskøb og bankskifte.
Hurtige tilbagemeldinger og opfølgning med fremragende råd, vejledning og gennemsigtighed hele vejen igennem.
En stor hjælp i en uoverskuelig jungle af regler og hvad man skal være opmærksom på.
Stor tak for hjælpen hele vejen til Simon

Svar fra Marvinz Financial Group
Jeg har været i dialog med Simon i forhold til mit lån og eventuelle lånemuligheder. Jeg sender hermed en STOR VARM anbefaling.
Simon er utrolig menneskelig, helt nede på jorden og formidlede tingene i et sprog jeg kunne forstå. Jeg følte mig prioriteret uanset hvad spørgsmål jeg kom med.

Svar fra Marvinz Financial Group
Simon Martini fra Marvinz har været en kæmpe hjælp i forhold til at optimere min økonomi. Han var ekstremt professionel, god til at forklare tingene i øjenhøjde og tog sig tid til at forstå min situation.
Det resulterede i en markant forbedring af min økonomi, som jeg er meget taknemmelig for. Jeg følte mig tryg og godt rådgivet hele vejen igennem processen. Kan varmt anbefales!

Svar fra Marvinz Financial Group
Simon er altid velforberedt og imødekommende og har styr på de ting han taler om. En sand fornøjelse at benytte dem.

Svar fra Marvinz Financial Group
Jeg følte mig meget tryg i samarbejdet med Marvinz Financial group. Alt blev nemmere og der var løbende dialog gennem hele processen.

Svar fra Marvinz Financial Group
Vi skulle have hjælp til bank i forbindelse med vores første huskøb. Simon rådgav os på den mest professionelle, men også menneskelige måde.
Vi havde højst sandsynligt ikke fået vores hus, hvis ikke det havde været for hans hjælp og rådgivning. Han har været suveræn i hele processen og jeg kan give min største anbefaling til ham!!

Svar fra Marvinz Financial Group
Vi kontaktede Simon hos Marvinz Finacial Group for at få økonomisk rådgivning og hjælp til at finde den rette bank for os. Vi mødte en meget professionel rådgiver der hurtigt kunne se, at der var gode muligheder for økonomisk gevinst ved omlægning af lån og bankskifte. Vi har fået professionel hjælp gennem hele processen og er hele tiden blevet orienteret om hvor langt han er kommet. Vi kan varmt anbefale firmaet hvis du har brug for hjælp til at overskue finansielle muligheder, om de er store eller små. Vi er ovenud tilfredse.

Svar fra Marvinz Financial Group
Intet mindre end fantastisk rådgivning, sparring, åben dialog, godt humør og følelsen af at være i de bedste hænder. Anbefaler alle at tage en snak med Marvinz - både Simon og Vinzent har fået ting til at ske for os, som vi slet ikke selv ville have været i stand til.
Alt fra bankforhandling, vejledning til salg af andelsbolig, prisforhandling på huset, lånevejledning - you name it. De kan det hele!
Vi fortsætter med at anbefale jer til alle, vi kender - I er simpelthen de sejeste på markedet.
Kærlig hilsen
Nadia & Frederik

Svar fra Marvinz Financial Group
Tusind tak for jeres hjælp,som pensionister er det meget svært at komme igennem hos bankerne flot arbejde
Super god og letforståelig hjælp mht. boligfinansiering. Marvinz fik forhandlet alle gebyrer og omkostninger væk, så ud over deres eget honorar, slap vi for forskellige skjulte omkostninger. Og så tog Marvinz hele dialogen med banken, så vi kunne læne os tilbage.

Svar fra Marvinz Financial Group
Vi kan varmt anbefale Marvinz! De er meget professionelle, og har stået klar hele vejen igennem forløbet til at svare på vores spørgsmål. De er kommet med gode råd, og vi har ikke været i tvivl om at vi har været i gode hænder fra dag 1. Vi har fået en indsigt i hvordan lånemarkedet fungerer, som vi ikke havde før, men vi havde aldrig selv kunne forhandle os til så god en aftale som Marvinz har sørget for. Under hele forløbet har vi følt os godt informeret, og vi har fået masser af gode råd med på vejen. Takket være Marvinz sparer vi 13.000 kr. (!!) om måneden sammenlignet med før. Det er bestemt ikke sidste gang, at vi har benyttet os af dem og vil klart anbefale andre at gøre det samme!

Svar fra Marvinz Financial Group
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.