Goede begeleiding en echt een hele fijne community!
Ik heb de opleiding tot appointment setter bij SHE Social gevolgd en ben echt heel tevreden over het traject. Vanaf het begin voelde ik dat er veel aandacht was voor begeleiding, persoonlijke groei en het daadwerkelijk toepassen van wat je leert.
Wat ik vooral mooi vind, is dat de begeleiding niet stopt zodra je je certificaat hebt behaald. Ook daarna kun je blijven terugvallen op de support, feedback vragen en sparren over situaties waar je tegenaan loopt. Dat gaf mij juist veel vertrouwen, omdat je niet ineens het gevoel hebt dat je er na de opleiding alleen voor staat.
Daarnaast vond ik het heel waardevol dat SHE Social ook echt helpt bij de stap naar het vinden van een opdrachtgever, hier komt natuurlijk ook je eigen inzet bij kijken. Via de opdrachtgeverpool worden er kansen gedeeld, maar daarnaast heb ik zelf ook veel gehad aan de connecties die ik binnen de community heb opgebouwd. Juist door het contact met andere vrouwen, het delen van ervaringen en de verschillende mogelijkheden die voorbij komen, ontstaat er echt een netwerk waar je ook na het traject nog veel aan hebt.
De community vond ik sowieso een van de grootste pluspunten. Je leert niet alleen van de coaches, maar ook van elkaar. Iedereen zit in verschillende fases, waardoor je veel praktische tips meekrijgt en merkt dat je niet de enige bent die soms ergens tegenaan loopt.
Wat ik persoonlijk ook fijn vond, is dat er echt gekeken wordt naar hoe jij jezelf kunt ontwikkelen en zodra je ook inzet toont en actief bezig bent dat ook echt opgemerkt wordt. Je krijgt feedback, wordt uitgedaagd om uit je comfortzone te stappen en leert stap voor stap hoe je professioneler en zekerder wordt.
Voor mij is SHE Social daarom veel meer geweest dan alleen een cursus appointment setting. Het heeft me kennis, praktijkervaring, begeleiding, een netwerk en vooral veel meer vertrouwen gegeven om hier daadwerkelijk mee aan de slag te gaan.
Ik zou het traject zeker aanraden aan vrouwen die appointment setting serieus willen leren en daarbij niet alleen een cursus zoeken, maar ook begeleiding en support willen bij de stap naar het vinden van hun eerste opdrachtgever.
30. desember 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring