Fantastisk service fra første opkald til endelig afslutning. Professionelt, skarpt og virkelig en god oplevelse hele vejen igennem. Jeg har ikke den store erfaring med bil branchen eller lign. Men... Vis mer
Jeg blev kontaktet via en dba annonce. Meget respektfuldt og udførligt. Vi talte i telefon og lavede en hurtig aftale om afhentning af min gamle bil til skrot. Aftalen blev overholdt, jeg blev guide... Vis mer
Super service! 30 minutter efter ringet om hjælp, var han ved bilen, og fik den transporter hjem, var nok den bedste oplevelse jeg har haft med autohjælp, og så var prisen yderst rimelig, sparede 13... Vis mer
Vores dedikerede kundesupportteam er tilgængeligt døgnet rundt for at håndtere eventuelle spørgsmål, ændringer eller bekymringer du måtte have
God mand der hjalp mig med bilen. Det gik hurtigt og det virkede!🙏🤟

Svar fra SH Autotransport
Kan varmt anbefale. Service i top og havde styr på det hele. Prisen var god og kom hurtigt efter bilen. Bedste autotransport i Københavnsområdet. :)

Svar fra SH Autotransport
Fantastisk service fra første opkald til endelig afslutning.
Professionelt, skarpt og virkelig en god oplevelse hele vejen igennem.
Jeg har ikke den store erfaring med bil branchen eller lign. Men samarbejdet jeg havde med SH var på alle områder en fornøjelse!
Kan kun anbefale det hele her fra.

Svar fra SH Autotransport
Aftale med det samme . Ringede da han kom tidligere . Var meget venlig og professionel . Har styr på hvad han laver . Vil helt klart anbefale ham . Har gemt hans nr til en anden gang .

Svar fra SH Autotransport
Vanvittig hjælpsom og venlig service. Hurtigt fremme, og til en meget fair pris. Kan klart anbefale!

Svar fra SH Autotransport
Den bedste pris og service! Jeg skulle have kørt min bil fra København til Ringsted, og SH autotransport var super fleksibel og gav en god og retfærdig pris.
Kæmpe anbefaling herfra!

Svar fra SH Autotransport
Flink fyr og hurtig hjælp. Fik hjælp på stedet til at komme videre, og god orientering til værkstedet om hvad der var gjort. Fik ovenikøbet en sms, om jeg var kommet godt frem :-) Sådan!

Svar fra SH Autotransport
Fin oplevelse med afhentning af “død” bil fra hjem til aflevering på autoværksted. Fik sms med video, da bilen var parkeret og nøgle droppet i boks 👌

Svar fra SH Autotransport
Kontaktede dem her til morgen og bilen var fragtet sikkert fremme allerede 1½ time efter.
God service, til fornuftig pris, kan klart anbefales!

Svar fra SH Autotransport
Hurtig, effektiv og meget venlig og hjælpsom.
Super god service, og meget flink chauffør, som kom 20 min efter jeg havde ringet.

Svar fra SH Autotransport
Kan kun anbefale SH autotransport. Shvan kom hurtigt og hentede bilen, også selvom det var søndag aften, og afleverede den helt som aftalt. Derudover var han utrolig flink og hjalp mig, der ikke aner en dyt om biler, med at forstå, hvad der kunne være galt med bilen, og hvad jeg kunne overveje at gøre ved det. Det er sgu god stil - og god service!

Svar fra SH Autotransport
Helt fantastisk service og den sødeste hjælp i presset situation.
Jeg vil anbefale SH Autotransport til enhver tid og selv benytte firmaet fremover hvis jeg får brug for hjælp med min bil.
Bare TAK!

Svar fra SH Autotransport
Virkelig venlig fyr, som var hurtigt ude og hente min bil, jeg vil helt klart bruge dem igen.
Prisen var virkelig fair og billigere end andre.

Fantastisk service.
Jeg ringede også kom han ud med det samme. Prisen var også acceptabel i forhold til hvor lang tid det tog og hvor vanskeligt det var.
Endnu en gang mange tak for den store hjælp.👍

Svar fra SH Autotransport
Leder du efter en super Autotransport så brug denne! Super flink og meget hjælpsom ! Han hjalp mig på kort tid med transport helt uden noget :)
Kan KLART anbefales !:)

Svar fra SH Autotransport
Hurtig levering og god service, kan varmt anbefales 😊

Svar fra SH Autotransport
Hurtig, venlig og effektiv med et smil i øjet. Fik hentet en bil og bragt den på værksted i løbet af en time. Prisen er det halve af Falck, servicen den samme. Klar anbefaling herfra.