Adams Autohjælp Anmeldelser

4,9

Stor imødekommenhed ved bestilling af en bugseringsopgave med ganske kort varsel. Aftaler blev holdt til punkt og prikke, og opgaven blev løst venligt og professionelt.

Super service, og kanon flinke folk - og til en rigtig god pris. Jeg ringede og aftale 1 time efter. Blev ringet 15 min efter og de kunne være ved bilen om et kvarter. Da jeg kom derud 20 min efter, h... Vis mer

1. Bilberging

Hos Adams Autohjælp har vi stor erfaring med transport af køretøjer. Med mange års erfaring i branchen indenfor bugsering, autohjælp, kan vores mandskab i dag, yde 100% kundetilfredshed. Vores priser på Autohjælp er konkurrencedygtige, men det skal aldrig forhindre os i at yde et professionelt og kvalitets arbejde, hvor kunden altid er i fokus.

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

15 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Blev tilbudt at få fragtet min bil…

Blev tilbudt at få fragtet min bil aften inden den reelle tid og det blev bare gjort nemt og hurtigt, selvom bilen skulle hentes op fra en parkeringskælder. Tusinde tak for hurtig eksekvering og god kommunikation hele vejen igennem forløbet.

2. september 2026

Varm anbefaling

2. september 2026

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Rimelig pris og alt ifølge aftale med hurtig respons og altid hurtig svar. Kan kun anbefales

5. august 2026

Tak Adam

Nu er det 2. gang jeg bruger Adams transport og jeg kunne ikke ønske mig nogen anden til 3. gang og 4. og 5 osv, men som også Adam siger håber vi ikke der bliver flere gange, Adam er så sød og hjælpsom, et dejligt menneske at møde på sin vej. Tak Adam ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

23. juni 2026

Hjalp os med af få redet vores kat ud…

Hjalp os med af få redet vores kat ud efter at den havde klemt sig ind i karosseriet på en bil - vi ringede kl 00:20 en nat efter søndag - klokken 01:00 var katten My fri igen. Hurtigt, perfekt og gnidningsfrit - stor tak!

22. juni 2026

Super service

Super service! Jeg fik dem til at transportere en specialbygget paradevogn, og hele opgaven blev løst uden problemer. Chaufføren var venlig, professionel og ankom til tiden. Alt forløb som aftalt, og jeg følte mig tryg gennem hele processen.

Kan varmt anbefales! 👍🚛

6. juni 2026

Super service

Min kobling var gået på motorvejen og forsikringen havde afleveret bilen på et værksted hvor det kostede 17500 at få den rep. Efterfølgende fik jeg 4 tilbud hvor det dyreste og bedste kostede 6900. Jeg fik Adams autotransport til at hente bilen på værkstedet, bringe den til det nye værksted. Det gik super hurtigt. Adam var mega hjælpsom og sød, vil helt sikkert bruge ham igen. Tak for hjælpen og god vind fremover.

19. mars 2025