ServiceRight ✅  Anmeldelser 1 215

TrustScore 3 av 5

3,2

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Na het lezen van reviews, kwam ik bij Vandaag Auto's terecht. Aangezien mijn APK snel zou verlopen, moest mijn auto snel worden nagekeken en ik kon bij Autobedrijf Lorist gelukkig vrijwel de volgende... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Waardeloos bedrijf. Onbereikbaar, mail kan niet verzonden worden. Opmerkingen met de afspraak totaal genegeerd. En gegevens die waren opgegeven van de desbetreffende auto klopten niet. Dit to... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vlotte bemiddeling via de website en email met ServiceRight auto. Koplampen moesten gepolijst worden en ik werd gekoppeld aan @mathews Car Detailing in Almere. Ik kon snel terecht en kon wachten in e... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Op zich prima geregeld als was de garage wel een stuk verder dan vooraf aangegeven was op de website...ipv 5-8 km ruim 22 km van huis...en zelfs nadat ik de bevestiging per email had gekregen dat de a... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Entreprenør

Skrevet av virksomheten

IN SLECHTS 3 STAPPEN UW SERVICE VANDAAG NOG GEREGELD! Het doel van ServiceRight is om een zo vriendelijk, kostenefficiënt en eenvoudig mogelijke service in de dienstverlening te bieden aan alle inwoners van Nederland. ServiceRight is actief in de volgende branches: ServiceRight-Autos ServiceRight-Klussen ServiceRight-Koeriers ServiceRight-Beauty ServiceRight-Boten ServiceRight-Motoren ServiceRight-Entertainment ServiceRight-Fietsen ServiceRight-Juridisch ServiceRight-Scooter ServiceRight-Elektronica ServiceRight-Financieel ServiceRight-Development ServiceRight-Marketing ServiceRight-Fotografie Bij ServiceRight bespaart u gegarandeerd! Ook wordt uw service opgevolgd door onze telefonische support medewerkers zodat ten allen tijde uw genoegen kunt uiten over hoe de dienst is verlopen. U wordt tijdens elke stap van uw gewenste auto service door een van onze support medewerkers op de hoogte gehouden. Dus als u op zoek bent naar een professionele dienstverlening met de HOOGSTE servicegehalte voor een geweldige prijs, plan dan online in of bel ons via 088 - 2222 000. Zo kunnen we uw afspraak DIRECT inplannen bij het dichtstbijzijnde ServiceRight servicepunt. (Met een landelijke dekking in Nederland is er zeker een vestiging binnen een straal van 9 tot 15 km bij u in de buurt!)

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Rare ervaring

Niet intrappen! had een afspraak via hun bij een bedrijf, Bedrijf legt netjes uit dat ik zeker via serviceright kom en dat ze voor het afgesproken bedrag en tijd niet mijn auto kunnen reinigen, inplaats van 59,00 zou het rond de 175,00 kosten.

19. oktober 2023

Nooit meer!!

Vandaag om 9u een afspraak voor een APK bij AutoMotivaton Tilburg, gemaakt via Serviceright.. mijn vriend stond daar voor een dichte deur. Het zag er ook helemaal niet uit als een garage, meer een kantoor. De buurman kwam even vertellen dat de monteur gisteren al ziekjes was en dat mijn vriend de sleutel van de auto en zijn gegevens wel bij hem mocht achterlaten. Nou mooi niet. Bedrijf gebeld, geen gehoor, Serviceright gebeld, daar 15 min. In de wacht gestaan en toen maar opgehangen. Wat een waardeloos bedrijf. Nooit meer!!

18. oktober 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Wij waren een Servicepoint van…

Wij waren een Servicepoint van SeviceRight, ik kan mijn collega's alleen maar adviseren hier zelf nooit aan te beginnen.
Mooie praatjes maar uiteindelijk kun je als Serviceright partner alleen maar op iedere opdracht flink geld toeleggen. Ze rekenen eerst een dikke premie om je te mogen aansluiten, vervolgens mag je in opdracht van Serviceright reparaties uitvoeren aan klanten auto's waarna je per opdracht 10% provisie moet betalen. Tot zover nog enigszins te doen, echter bepalen zij de prijzen die je mag vragen, de kosten van de onderdelen worden ook door dit bedrijf bepaald.
Zij willen een zo laag mogelijk prijs aanhouden zodat zij zoveel mogelijk klanten kunnen helpen. De prijzen die ze hier voor aanhouden zijn ver beneden de realiteit. Hier kun je als garagebedrijf namelijk niet voor werken! Ze rekenen ook met de goedkopere B-merk kwaliteitsproducten, iets wat ik mijn eigen klanten absoluut nooit zou adviseren. Vervolgens verwachten ze dat je een klanten auto 60 km verder op gaat ophalen, dus erheen rijden met je eigen auto, klanten auto ophalen en weer 60 km terug gaat brengen. Dan krijg je daar 20 euro extra voor ! Over die 20 euro wordt dan wel nog even 10% provisie afgetrokken.
Deze opdracht hebben wij geweigerd waarna er van ons verwacht werd dat wij wel de provisie zouden betalen. Na heel veel mailtjes en incassodreigementen hebben wij uiteindelijk de provisie maar betaald onder protest. Nu achteraf worden wij nog steeds al maanden bestookt met mailtjes, telefoontjes en dreigementen dat wij nog steeds € 16,85 provisie moeten betalen. Dit terwijl wij al lang en breed een mail hebben ontvangen van Serviceright dat wij deze provisie onterecht hebben betaald en wij deze bij de eerst volgende opdracht in mindering zouden krijgen. Wij hebben echter al verschillende keren aangegeven dat wij GEEEN opdrachten meer willen doen voor Serviceright en hebben al verschillende keren aangegeven dat wij liever het geld via een creditnota retour ontvangen. Volgens Serviceright moeten wij nu eerst zelf een factuur maken om onze € 16,85 retour te kunnen krijgen. Waar moeten wij dan een factuur voor maken? Wij hebben geen werk verricht alleen onterecht provisie betaald! Vervolgens verbreken ze dan gewoon de verbinding. Telefonisch zijn ze onbereikbaar ! Je kunt ze zelf niet bellen! Op mail reageren ze gewoon niet. Ik kan mijn collega garagebedrijven enkel en alleen adviseren blijf ver weg van samenwerking met dit bedrijf. Het heeft ons absoluut en alleen maar geld gekost. Ze beloven heel veel maar komen er niets va na. Het enige wat bij Serviceright belangrijk is dat ze zoveel mogelijk provisie opstrijken, zodra er problemen zijn geven ze niet thuis.
Inmiddels hebben wij zelf een incassobureau ingeschakeld om onze € 16,85 terug te vorderen.

6. oktober 2023

ONBEREIKBAAR; REAGEERT NIET

aankoop van 2de hands auto met een distributieketting (geen riem) dus ik geef merk en model op.
Voor 410e vervangt men de RIEM
per mail vraag ik 2 maal of men hier een KETTING bedoelt:
GEEN RESPONSE
INBELLEN OP SERVICENUMMER 088-2222000
EEN UUR IN DE WACHT
De auto heeft 245000 km op de teller dus als men verder niks weet van distributieketting vervanging dan is een nieuwe ketting geen overbodige luxe.
BIJ UITBLIJVEN VAN EEN FATSOENLIJKE RESPONS ZAL IK VAN AANKOOP AFZIEN

20. september 2023

Waardeloos bedrijf.

Waardeloos bedrijf.

Onbereikbaar, mail kan niet verzonden worden.

Opmerkingen met de afspraak totaal genegeerd.
En gegevens die waren opgegeven van de desbetreffende auto klopten niet. Dit tot 10 maal toe getracht te laten aanpassen maar geen reactie.
En de opgeven garage ver buiten ons gebied. Ook dat was kansloos.
Nooit meer.

7. september 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Afspraak niet nagekomen en onbereikbaar

Afspraak voor vandaag gemaakt. Zouden tussen 9.00 en 10.00 uur mijn auto komen ophalen. Niemand geweest, telefoonnummer meteen naar voicemail en op mails worden niet geantwoord vanuit de garage. Vanuit Service-Right zelf heb ik ook nooit antwoord gehad op mijn vragen en hun telefoonnummer is buiten gebruik. Daarna nogmaals proberen te boeken bij een ander bedrijf dat op de website staat maar zeggen dat ze geen zaken doen met hen maar weigeren bedrijf van hun site te halen. Bedrijf waar je niet op kan vertrouwen en zeer slechte service!

28. august 2023

Waardeloos

Waardeloos. Afspraak ingepland. Bevestiging op gekregen. Vervolgens de zaak gebeld die er bij zou horen. Wisten niks van een samenwerking.
Mail van sr komt nergens aan!!

21. august 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Je ontvangt verl email maar kan ze niet…

Je ontvangt verl email maar kan ze niet bereiken. Ik heb een aankoopkeuring gedaan via hun maar dit is slecht verlopen. Vervolgens totaal geen reactie
Wel een reviewverzoek maar de link werkt ook niet.
Denk dus weer een buitenlands initiatief van het prutgehaktd. Van internet afhalen dit soort bedrijven

10. august 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Afspraak voor een APK… Bedrijf gesloten !!!

Afspraak met Serviceright voor een APK gemaakt.
Snel een email ontvangen waarin stond; Plaats, datum en tijd. Prima!
Halve dag vrijgenomen voor een 10.00 uur afspraak.
Autobedrijf was gesloten... Brief in de deur geeft aan dat iedereen op vakantie tot 1 augustus warren. Dus echt gesloten!!
Mail naar Serviceright gestuurd en toch naar mijn werk gegaan. Een uur later gebeld door Serviceright,
"Ik heb je mail gelezen en ik wordt er niet blij van"...
Ik ook Niet.
Toch geen APK en vroeg als ik door wilde gaan...jaaa
Dan moet je nog een keer via de website aanmelden!
Waarrom? ze hebben alles van de originele aanmelding toch?
Nu thuis en ik zie weer een mail van Serviceright,
"Geachte Dhr.
Bij deze onze bevestiging betreft de annulering van uw opdracht met order nummer 121821."

Voor het duidelijkheid - Ik heb mijn opdracht niet geannuleerd, jullie hebben mijn opdracht uitbesteed, zonder controle, bij een bedrijf die gesloten wegens vakantie.

Jammer dat het niet mogelijk is om een score van NUL te plaatsen. Waardeloos Bedrijf!

27. juli 2023

Oplichters nr 1

Oplichters nr 1, niet te waarderen.
Als bedrijf zeg ik neem afstand het is een tijdelijke bedrijf BV ze gaan wat geld verzamelen en dan 1 jaar later is het failliet.
Als je een maal klant bent boem is voorbij. Ze nemen telefoons niet op en geen e-mail reactie, ben vanaf feb 2023 all bezig te bereiken dat ik per direct wil stopen want jullie willen alleen de begin bedrag. Als ik de bedrag niet betaald dan stuur jullie incasso bureau. Terwijl ik stemopname heb van jullie collega Julian die nog zijn van ik zal het door geven dat je bij ons stop. Zo te zien is het ook niet gelukt. Nog steeds hebben ze geen begrip, ook all weten ze dat ze slecht bezig waren. Het wordt tijd dat Tim van Varo even moet bezoeken. Wat dit bedrijf stink als het om service gaat.

16. februar 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Waar een grote organisatie klein in kan zijn. De klant is koning maar zij zijn de keizer.

Ik heb bij de aanvraag voor een grote beurt + APK het kenteken van de auto van mijn vrouw doorgegeven betreffende een Mitsubishi Space Star i.p.v. mijn kenteken betreffende een Suzuki Alto.
De fout werd meteen geconstateerd bij het ophalen van de auto.
Het bedrag voor een Mitsubishi Space Star grote beurt + APK bedraagt €355,14 en voor een Suzuki Alto €269,94.
Dit is dus een prijsverschil van €85,-
Bij het ophalen van de auto moest ik het €355,14 i.p.v. €269,94.
De Garage beroept zich op de prijs van de foutieve melding (Mitsubishi) en niet op de auto (Suzuki) die in de garage onderhoud heeft gehad.
De garage verwijst mij naar Service Right auto en Service Right auto naar de garage.

Conclusie: Nooit zaken doen met Service Right!!

12. juli 2023

Topper

wel ik ben dik tevreden en ben vastbesloten deel van het bedrijf te blijven wat mijn auto aangaat van mij een vette 8 BILLALL samen met jou tien nogmaals BEDANKT

7. juni 2023

bonus jagers

Terwijl de garage probeert een oplossing te vinden, bellen medewerkers van service right dagelijks om te ''informeren'' of ik goed geholpen ben.
Uitleg helpt niet.
Ze jagen kennelijk alleen op bonussen en hebben verder geen ander doel.
Ga niet met deze club in zee, bonussen lijkt het enige doel en verder niets!
Ik dien een klacht in bij consumenten contact.

30. juni 2023
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv