Tutaj niema co pisać, perfekcja w każdym calu. Przez 25 lat działania w IT, naprawdę nareszcie mam usługodawcę skrojonego na miarę. Niema rzeczy niemożliwych, na cuda trzeba odrobinę poczekać. Elastyc... Vis mer
Se hva andre synes
Proces migracji stron po przejęciu klientów z lokoz to totalna porażka. Przenosili nam kilka serwerów i niemal z każdym serwerem były jakieś problemy. Brak sensownego rozplanowania migracji i rozeznan... Vis mer
Selskapet har svart
Jesteście jedyną firmą na Polskim rynku (jaką znam) która uczciwie i przejrzyście przedstawia swoje ceny i specs - bez zawału serca przy odnawianiu na kolejny rok. Kudos i trzymać tak dalej! 👍
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Oferujemy bezpieczny i szybki hosting oraz tanie domeny internetowe.Zapraszamy!
Kontaktopplysninger
Obornicka 330, 60-689, Poznań, Polen
- bok@seohost.pl
- seohost.pl
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Problemy z kontaktem
Dałem szansę głównie ze względu na cenę. Jak się później okazało, jest ona relatywnie niska ze względu na praktycznie brak wsparcia, czy nawet kontaktu do firmy.
Brak infolinii (jakiejkolwiek, o całodobowej już nie wspomnę) w 2026 roku jest absolutnie niedopuszczalny. Zwłaszcza dla firmy świadczącej usługi hostingowe.
Na maile nikt nie odpowiada (nie doczekałem się żadnego kontaktu przez cały dzień w absolutnie banalnej sprawie), nie ma nawet żadnego autorespondera, żeby móc się dowiedzieć, czy wiadomość dotarła oraz jaki jest numer sprawy.
Edit: sprawa została rozwiązana. Problemem była wysyłka maili po stronie SeoHost do Outlooka.

Svar fra SEOHOST Sp. z o.o.
Mam hosting od kilku dni
Mam hosting od kilku dni. Póki co wszystko działa b. dobrze. Bardzo pomocny support, pomoc w migracji z poprzedniego serwera. No i cena hostingu, co dla mnie jako osoby, która nie ma sklepu internetowego, a jedynie wizytówkę (jestem freelancerem), jest istotne.

Svar fra SEOHOST Sp. z o.o.
Z usług SEOHOST korzystam już od wielu…
Z usług SEOHOST korzystam już od wielu lat, nie wiem czy nie od początków serwisu i od początku jest to owocna współpraca. Po pierwsze ceny nie mają konkurencji. Po drugie support, szybka i rzetelna pomoc. Z racji wykonywanego zawodu korzystam z wielu serwerów zarówno dla siebie jak i klientów, mam do czynienia z różnymi usługodawcami. Puki co lepszych od SEOHOST nie znalazłem. Polecam jak najbardziej.

Svar fra SEOHOST Sp. z o.o.
Jestem bardzo zawodowola z…
Jestem bardzo zawodowola z przeprowadzonej migracji. Wszystko bardzo sprawnie i na każdym etapie byłam informowana, jak wygląda sytuacja. Pracownicy mieli do mnie dużo cierpliwości i odpowiadali na wszystkie pytania. Polecam

Svar fra SEOHOST Sp. z o.o.
Migracja z innego usługodawcy…
Migracja z innego usługodawcy przebiegła szybko i bez problemu. Bardzo dobry kontakt i wsparcie ze strony SEOHOST

Svar fra SEOHOST Sp. z o.o.
Zdecydowanie 5 gwiazdek za…
Zdecydowanie 5 gwiazdek za bezproblemowe i skuteczne wykonanie migracji przez Pana Tomasza Wasiaka. Polecam migrację do aktualnie jednego z najbardziej opłacalnych kosztowo miejsc hostingowych!

Svar fra SEOHOST Sp. z o.o.
Błyskawiczny feedback i wsparcie!
Jestem niesamowicie pozytywnie zaskoczony czasem reakcji i bardzo ludzkim podejściem do klienta.
Seohost nie zostawiło mnie samego wspierając w konfiguracji, a co najważniejsze - dostosowując przekaz do moich umiejętności :)
Absolutnie polecam!

Svar fra SEOHOST Sp. z o.o.
Transfer strony internetowej i poczty
Bezproblemowe przejście. Prawdziwi Fachowcy. Wszystko sprawnie przeprowadzone.

Svar fra SEOHOST Sp. z o.o.
SEOHOST ma kompletnie archaiczną…
SEOHOST ma kompletnie archaiczną procedurę wydania kodu AuthInfo do transferu domeny. W 2026 roku wymaganie papierowego wniosku i wysyłki pocztą to absurd i niepotrzebna bariera, która w praktyce utrudnia przeniesienie domeny do innego operatora. Taki proces powinien być realizowany online w panelu klienta, zwłaszcza w firmie działającej w branży hostingowej. To podejście jest nieprzyjazne konsumentowi i wygląda jak sztuczne utrzymywanie klienta przez proceduralne utrudnienia.

Świetna obsługa klienta
Świetna obsługa klienta, nie dość że sama platforma jest bardzo intuicyjna w obsłudze to w razie potrzeby support zawsze jest na zawołanie, odpowiadają i rozwiązują problemy w kilka minut. Super!

Super !
Zdecydowanie, chyba najlepszy hosting WWW w Polsce i najtańszy. Bardzo tanie domeny. Intuicyjny i złożony interfejs. Wszystko to działa szybko i skutecznie. Ostatnio testowałem CRONa. Osobiście jestem zadowolony z działania mojej strony wspartej przez bazę MySQL. Aha no i zasady nieograniczona ilość baz danych, oraz transferu.

Svar fra SEOHOST Sp. z o.o.
Korzystam z SEOHOST i niestety…
Korzystam z SEOHOST i niestety potwierdzam problemy opisywane w innych recenzjach. W moim przypadku:
panel administracyjny działa niestabilnie / potrafi być niedostępny,
pojawiają się problemy z DNS (MX/TXT), co potrafi rozwalić pocztę (brak dostarczania / brak automatycznych maili),
były też sytuacje z nieskutecznymi filtrami antyspam i brakiem sensownej diagnozy,
support: odpowiedzi wolne, często ogólniki, a rozwiązanie przeciągane.
Straciłem czas i pieniądze (biznesowo to jest krytyczne). Zamiast stabilnej usługi — ciągła walka i proszenie się o reakcję. Odradzam.

Svar fra SEOHOST Sp. z o.o.
Bardzo dobry i szybki support
Bardzo dobry i szybki support. Pomagają bez problemów nawet w sprawach wykraczających poza sam system Seohost

27.12.2025
Od ok. 5 godzin serwer przestał odpowiadać – sklep na WooCommerce był praktycznie nieosiągalny (timeout / brak odpowiedzi). Objawy wskazywały na awarię po stronie infrastruktury/hosta (brak stabilnej dostępności usług), a nie problem aplikacyjny po mojej stronie.
Największy problem to brak komunikacji operacyjnej: w odpowiedzi dostawałem jedynie „administrator pracuje”, bez ETA, bez status page, bez regularnych aktualizacji i bez zaproponowania sensownego planu awaryjnego (np. failover/migracja na inny węzeł, uruchomienie instancji zastępczej, szybkie odtworzenie z backupu). Przy prowadzeniu sklepu online to krytyczne.
Skutek: musiałem wyłączyć reklamy i mam wymierne straty: ok. 500 zł zmarnowanego budżetu reklamowego + ok. 2 000 zł utraconego przychodu, bo klienci nie mogli złożyć zamówień.
Oczekuję rzetelnego post-mortem (przyczyna, zakres, timeline, działania naprawcze) oraz rekompensaty zgodnej z SLA za niedostępność. Na dziś: nie polecam do projektów produkcyjnych/e-commerce.

Rewelacja
Rewelacja. Oprócz cen, intuicyjnego systemu, sprawnej migracji, szybkiego hostingu oraz profesjonalizmu chcę szczególnie wyróżnić wsparcie mailowe. Jest niesamowite. Ekipa BOK robi najlepszą pracę, jest super zgrana i zawsze szybko pomaga w każdej sprawie. Dziękuję wam bardzo 🔥

Svar fra SEOHOST Sp. z o.o.
Sprawna i szybka migracja domen i poczty
Sprawna i szybka migracja domeny, hostingu oraz kilkudziesięciu kont pocztowych. Cały proces przeprowadzony bezproblemowo, świetna pomoc techniczna i błyskawiczne reakcje. Do tego bardzo korzystne ceny hostingu. Zdecydowanie polecam.

BOK na medal!
Szybka i profesjonalna obsługa!
Przeniesienie hostingu od innego dostarczyciela usług internetowych z ekspertami z SEOHOST okazało się być prawdziwą przyjemnością!
Pomoc w wyborze odpowiedniego hostingu i parametrów serwerów, przeniesienie stron internetowych, zainstalowanie szyfrowania, przeniesienie skrzynek pocztowych wraz z całym archiwum...
Za darmo, konkretnie i szybko!
Pełna profeska!!!

Svar fra SEOHOST Sp. z o.o.
Polecam! Bardzo dobry hosting.
Polecam. Bardzo szybki hosting.
Mila obsługa, szybka pomoc w razie potrzeby :)
Oby tak dalej! :-)

Wielogodzinna awaria
Przez caly czas miałem neutalne uczucia - ani mnie nie zachwyciła obsługa hostingu, ani nie było dużej wtopy. Ale wczoraj sklep internetowy mojego klienta, którego obsługuje informatycznie nie działał przez kilkanaście godzin z powodu domniemanego ataku DDoS na serwer. Ponieśliśmy olbrzymie straty w wyniku braku sprzedaży w szczycie sezonu.

Svar fra SEOHOST Sp. z o.o.
Nieoceniona pomoc przy odzyskiwaniu stron
Gdybym mógł wystawić więcej gwiazdek z pewnością bym wystawił.
Dzięki panu Jakubowi udało się odzyskać obie strony w ogóle nie naruszone. Miałem przykre doświadczenia z poprzednim hostingiem. Nie wiadomo jakim sposobem (miałem wykupione dodatkowe zabezpieczenia) wszystkie domeny zostały przejęte i shakowane - tłumaczenia poprzedniego hostingu były takie że nie da się tych stron odzyskać ale mogą odwirusować za ogromną opłatą. Po tej sytuacji zdecydowałem się przenieść obie strony na seohost i po rozmowie z panem Jakubem udało się bezproblemowo odzyskać obie strony, bez żadnych wirusów, wszystko działa idealnie i sprawnie. Kontakt był bezproblemowy, niesamowity człowiek na odpowiednim stanowisku! Bardzo pomocny, doradzał na każdym etapie i byłem o wszystkim powiadamiany.
Hosting również jak na razie polecam, nie mam z nim żadnych problemów. Wszystko działa jak należy. Panu Jakubowi zdecydowanie należy się podwyżka!! Bo takich ludzi obecnie to ze świecą szukać - że sami od siebie chcą klientowi pomóc i naprawić problem.
Bardzo bardzo wszystkim polecam!!

Svar fra SEOHOST Sp. z o.o.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.