Tutaj niema co pisać, perfekcja w każdym calu. Przez 25 lat działania w IT, naprawdę nareszcie mam usługodawcę skrojonego na miarę. Niema rzeczy niemożliwych, na cuda trzeba odrobinę poczekać. Elastyc... Vis mer
Se hva andre synes
Proces migracji stron po przejęciu klientów z lokoz to totalna porażka. Przenosili nam kilka serwerów i niemal z każdym serwerem były jakieś problemy. Brak sensownego rozplanowania migracji i rozeznan... Vis mer
Selskapet har svart
Jesteście jedyną firmą na Polskim rynku (jaką znam) która uczciwie i przejrzyście przedstawia swoje ceny i specs - bez zawału serca przy odnawianiu na kolejny rok. Kudos i trzymać tak dalej! 👍
Selskapet har svart
Z usług SEOHOST korzystam już od wielu lat, nie wiem czy nie od początków serwisu i od początku jest to owocna współpraca. Po pierwsze ceny nie mają konkurencji. Po drugie support, szybka i rzetelna p... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Oferujemy bezpieczny i szybki hosting oraz tanie domeny internetowe.Zapraszamy!
Kontaktopplysninger
Obornicka 330, 60-689, Poznań, Polen
- bok@seohost.pl
- seohost.pl
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Niezawodny hosting
Korzystam z usług SEOHost i jestem bardzo zadowolony. Hosting działa szybko, strony ładują się bez problemów, a wsparcie techniczne zawsze odpowiada na moje pytania. Idealne rozwiązanie dla małych i dużych stron internetowych!

Przeniesienie Sklepów
Jestem bardzo zadowolony z usług Seohost. Cały proces przeniesienia moich sklepów internetowych przebiegł sprawnie i bezproblemowo — wszystko zostało szybko skonfigurowane, w tym SSL, PHP oraz poczta, która działa bez zarzutu.
Szczególne podziękowania kieruję do Pana Tomasza W., z którym miałem doskonały kontakt. Wyróżnia go ogromna wiedza techniczna, cierpliwość i przede wszystkim ludzkie podejście — potrafi jasno wytłumaczyć każdy szczegół i zawsze reaguje błyskawicznie.
Profesjonalizm, życzliwość i realne wsparcie — tak powinno wyglądać podejście do klienta. Z pełnym przekonaniem polecam Seohost każdemu, kto szuka solidnego i pomocnego partnera hostingowego.

SEOhost bardzo dobry hosting
Przenieśliśmy praktycznie cały hosting od innego operatora który przejeła grupa (Netart) - tragedia.
W seohost wszystko chodzi super szybko, intuicyjny panel zarządzania, wybór wersji PHP'a, SSL'e, czego człowiek nie wymyśli to tam jest. Całość bezawaryjnie, z super pomocnym supportem który odpisuje nadzwyczaj szybko, POLECAM!

Wysoka jakość usług
Wysoka jakość usług, akceptowalne ceny i wspaniale działający Helpdesk (szczególne wyrazy podziwu za cierpliwość dla p. Szymona!)

Super obsługa
Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Czy to rano czy wieczór, zawsze ktoś z pracowników służy pomocą, przez to czuję się zaopiekowana i moje problemy ze stroną są błyskawicznie rozwiązywane. Ogromnie polecam! ;)

Świetne wsparcie !!!
Świetne doświadczenie z SEOHOST! 🚀
Przenosiny serwera z innej firmy przebiegły szybko i bezproblemowo dzięki ich profesjonalnemu wsparciu. Po kilku tygodniach pojawiły się problemy techniczne na stronie – zespół SEOHOST zareagował błyskawicznie i skutecznie je rozwiązał
(indywidualne podziękowania do p. Jakuba G., który prowadził cały nasz temat 💪).
Bardzo dobry kontakt, miła obsługa i naprawdę szybka pomoc. Polecam każdemu, kto szuka solidnego hostingu z prawdziwym wsparciem dla klienta!

Amazing service
Amazing service! Very quick response and ticket resolve time.
The team is very helpful and friendly.
Would highly recommend

Svar fra SEOHOST Sp. z o.o.
Myślałem, że w mim wieku już nic mnie nie zaskoczy
Mam spore doświadczania w korzystaniu z hostingu. To, co zaoferował mi SeoHost mocno mnie zaskoczyło, gdyż było czymś nowym. Nie łatwo się ze mną pracuje, bo jestem średnio kumaty w kwestiach informatycznych i mam już swoje lata.
SeoHost dał mi coś, co dla porównania, w branży gastronomicznej się nie zdarza. Aby zjeść smacznie, tanio i szybko trzeba odwiedzić trzy knajmy. W branży hostingowej załatwia to SeoHost.
Niezmiernie polecam.

Najlepszy support na świecie
Najlepszy support na świecie.
Najszybszy. Szczególnie jeśli trafi Ci się łukasz Góralski.
rozwiązujesz problemy w 10 min. Lepsi niż Google

Magificient quality
Very helpful people working there. Quickly respond to your questions. Very fast working hosting.

Svar fra SEOHOST Sp. z o.o.
Obsługa klienta na najwyższym poziomie
Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Zadałem pytanie w nocy oczekując że rano będę miał odpowiedź - dostałem ją w 5 minut. Natomiast rano następnego dnia wszystko mieliśmy już ustalone (zejście z wyższego planu na niższy - gdzie zazwyczaj zawsze jest problem żeby się dogadać). Technicy załatwili wszystko za mnie :) Mnie pozostało się cieszyć szybkim rozwiązaniem sprawy w sposób wręcz błyskawiczny. Musze też dodać że ich usługi nie mają fa*kapów, od 3 lat żadnych.

Zawsze na wysokości zadania
Zespół SeoHost zawsze stoi na wysokości zadania. Indywidualne podejście do klienta sprawia, że jako mały przedsiębiorca, mam na dzień dzisiejszy 3 domeny i swoich znajomych również kieruję do SeoHost, bez jakiegokolwiek zawahania.

Svar fra SEOHOST Sp. z o.o.
Dobra cena i dobra obsługa
Dobra cena i dobra (jak na drogę via chat/mail) usługa wsparcia technicznego. Byłem sceptyczny do braku telefonicznej infolinii, ale okazuje się, że to działa.

Svar fra SEOHOST Sp. z o.o.
od 5 lat korzystam z usług seohost.pl i…
od 5 lat korzystam z usług seohost.pl i bardzo cenię ich za wsparcie techniczne, obsługę klienta.
W praktyce pomogli mi kilka razy, a raz w sytuacji bardzo podbramkowej, gdzie zespół okazał się empatyczny i przychylil się do prośby mojego klienta po zaniedbaniu z jego strony. Sprawa skończyła się pozytywnie dla klienta pomimo, że wina leżała po jego stronie, co mnie baaaardzo pozytywnie zaskoczyło i z chęcią dzielę się tym doświadczeniem w tej opinii.

Migracja serwera mailowego
Potrzebowałem migrować serwer mailowy. Ekipa pomogła i wykonała swoją robotę w 100% w miarę szybkim tempie. Po udanym incydencie nadal byli ze mną w kontakcie oraz pomogli mi jeszcze w do konfigurowaniu aplikacji poczty. Polecam, nie wiem natomiast czy serwery działają bez problemu ale plusem jest jeszcze przystępny pakiet cenowy.
Pozdrawiam Pana Krzysztofa, Pawła i innych co mi pomagali

Świetny support
Bardzo pomocny i co najważniejsze szybki support. Hostingi bardzo szybkie. Polecam!

Svar fra SEOHOST Sp. z o.o.
Bardzo szybkie wsparcie ze strony…
Bardzo szybkie wsparcie ze strony supportu.

Najlepszy hosting ever
Najlepszy hosting ever! Pomoc odpowiada w kilka minut i nie jak w innych firmach wysyłając instrukcje jak zrobić, tylko bardzo często sami rozwiązują problem i informują, że już wszystko poprawione <3

Szybki i kompetentny support

Szybki i niezawodny hosting
Korzystam z usług Seohost.pl i serwery działają naprawdę stabilnie. Strona ładuje się błyskawicznie, a bezpieczeństwo stoi na najwyższym poziomie.

Svar fra SEOHOST Sp. z o.o.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.