Direkte fra Kina!
1 stjerne.
Jeg valgte at købe hos SELVA, fordi virksomheden markedsfører sig med en grøn profil og som en dansk virksomhed. Derfor blev jeg meget skuffet over min oplevelse.
Min ordre blev sendt direkte fra Kina, og pakken ankom uden SELVA-logo, følgeseddel eller anden form for branding. Det gav mig et klart indtryk af, at produktet blev sendt direkte fra producenten, og oplevelsen mindede derfor meget om dropshipping. Samtidig var leveringstiden væsentligt længere, end jeg havde forventet, og jeg synes ikke, det fremgår tydeligt på hjemmesiden, at varerne sendes fra Kina.
Selve tandbørsterne levede heller ikke op til mine forventninger. De havde en ubehagelig lugt ved modtagelsen, og der var ingen information om materialernes behandling eller dokumentation for dyrevelfærd. Når man sælger tandbørster med dyrehår som et grønnere alternativ, mener jeg, at der bør være langt større gennemsigtighed omkring råvarernes oprindelse, eventuel kemisk behandling og produktionsforhold.
For mig stemte produktets kvalitet, den lange transport fra Kina og den manglende gennemsigtighed slet ikke overens med det bæredygtige og danske image, virksomheden markedsfører sig med. De skriver ordret på deres hjemmeside at dette ikke er greenwashing, men må indrømme at det lugter langt væk af lige netop det!

Svar fra Selva