Godt fornøyd. Trengte mere av et produkt jeg hadde kjøpt i butikk tidligere og hadde produktnummer. Eneste var at jeg stusset på at det tok lang tid (nesten en uke) fra posten hadde fått melding o... Vis mer
Jeg kjøpte tekstil 826701 , fra deres butikk i Drammen . Viste seg at dem ikke hadde nok , men kunne bestille . Bestilte på nett , og viser seg at rillene på dette var vesentlig større . I tillegg... Vis mer
Dere har det beste utvalget av tekstiler og utstyr. God kvalitet på vareutvalget. Det er derimot krevende at der ikke er en tilsvarende butikk mellom Oslo og Trondheim. Det er stor forskjell å se og t... Vis mer
Rask levering. Jeg oppdaget at et produkt manglet i leveringen. Jeg sendte e-post til kundeservice, og fikk svar kort tid etter - med en bekreftelse på at produktet var lagt til ettersending. Dagen et... Vis mer
- Nr. 2 av de 2 beste virksomhetene i kategorien Tekstilutsalg
- Nr. 6 av de 10 beste virksomhetene i kategorien Hobbybutikk
- Nr. 1 av de 3 beste virksomhetene i kategorien Strikketøybutikk
- Nr. 1 av de 1 beste virksomhetene i kategorien Sysaker
Om Selfmade Norge AS
Selfmade® – materialer til deg som vil skape selv
Hos Selfmade® finner du metervarer, symønstre, garn og sytilbehør i god kvalitet. For deg som vil sy, strikke og skape dine egne plagg og prosjekter. Vi henvender oss både til den erfarne og til deg som er i gang med ditt aller første prosjekt.
Familieeid virksomhet med erfaring siden 1980
Vi er en familieeid virksomhet med røtter tilbake til 1980. Det betyr mange års erfaring med tekstiler og håndverk, og en solid respekt for kvalitet, fagkunnskap og ryddighet i alt vi gjør.
8 fysiske butikker og en trygg nettbutikk
Du finner oss både på nett og i våre 8 fysiske butikker. Her kan du oppleve materialene, kjenne kvaliteten og få faglig veiledning ansikt til ansikt. Foretrekker du å handle på nett, kan du gjøre det trygt og sikkert i vår nettbutikk.
Materialer og veiledning som hjelper deg i mål
Vi selger ikke ferdige produkter. Vi gir deg materialene og kunnskapen du trenger, slik at du kan komme trygt i mål med prosjektet ditt. Sortimentet vårt er nøye utvalgt med fokus på funksjon, holdbarhet og design som fungerer i hverdagen.
En god handleopplevelse hele veien
Enten du syr klær til deg selv, barna dine eller hjemmet ditt, skal det være en god opplevelse å handle hos oss. Derfor jobber vi kontinuerlig med å gjøre nettbutikken oversiktlig, produktbeskrivelsene tydelige og kundeservicen hjelpsom og tilgjengelig.
Kvalitet, åpenhet og god service
Vi legger vekt på kvalitet, åpenhet og god service. Sortimentet vårt følger tidens uttrykk, men holdningen vår er den samme som alltid. Ryddighet, fagkunnskap og respekt for håndverket.
Har du handlet hos oss?
Da vil vi veldig gjerne høre om din opplevelse.
Raskt og enkelt
Frakt fra 69 kr | Fri frakt ved kjøp over 699 kr
Postboks 695 Strømsø, 3003, Drammen, Norge
- norge@selfmade.com
- selfmade.com/nb-no
Har svart på 85 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Enkel og grei måte å skaffe stoffer på
Enkel og grei måte å skaffe stoffer på, når en vet hva man skal ha
På tide med forandring i klesstoffene.
På tide og få inn flere kvaliteter i stoff til klær. Veldig dårlig utvalg av kåpestoffer og jersey til voksene. Synes de er gammeldagse i stoffmønstret på det meste. Prisene har også blitt stive i forhold til før. så jeg handler mindre og mindre på selfemade.
Det lille jeg handler der nå kjøper jeg ofte på nett siden hjelpen i butikkene er så variert om hvem du møter. Nettbutikken har hvert raske og effektive, derfor gir jeg 3 stjerne. Når det gjelder utvalget og kvaliteter innen søm til klær vil jeg gi de 2

Svar fra Selfmade Norge AS
Rask og effektiv levering.
Veldig rask levering
Veldig rask levering, og varene var som forventet. Veldig fornøyd☺️
Det tok 14 dager før jeg fikk varene
Det tok 14 dager før jeg fikk varene. På nettsiden står det 2-5 virkedager. Syns ikke det er så greit

Svar fra Selfmade Norge AS
Alltid seriøst å handle herfra.
Jeg dobbel bestilte tok kontakt og de…
Jeg dobbel bestilte tok kontakt og de rettet opp etter meg. Fikk varen raskt og er veldig fornøyd med kvalitet og service.
Varene kommer for sent
Varene kommer mye senere enn de estimerer, selv når de er "på lager".

Svar fra Selfmade Norge AS
Jeg fikk en liten gul lapp ,med en…
Jeg fikk en liten gul lapp ,med en personlig hilsen . Veldig koselig. Og jeg er veldig fornøyd med produkter jeg har kjøpt hos dere.
Godt utvalg og hyggelige folk
Godt utvalg, fine lokaler. Veldig hyggelige folk som jobber der!
Overraskende godt utvalg av stoffer som…
Overraskende godt utvalg av stoffer som var gruppert og merket meget greit. Hyggelig og behjelpelig betjening.
Onsdag formiddag var et vellykket tidspunkt.
Anbefales!
Veldig fornøyd med kvalitet og gode tilbud! Tok litt lang tid å få varene.
Superbra kundeopplevelse
Var innom butikken på Alnabru i dag. Fikk utrolig god hjelp av alle de tre ansatte som var på jobb. Både til klipp av stoff, glidelåsproblemer og i kassen. Alle fremstod kunnskapsrike og . Jeg blir ordentlig glad av sånne opplevelser:)
Dårlig kundeopplevelse i Kristiansand
Skulle inn for å få hjelp med et syprosjekt. Da jeg er nybegynner sa jeg at jeg gjerne ville ha hjelp da jeg ble kontaktet av deres medarbeider. Jeg viser oppskriften og spør hva hun vil anbefale at jeg bruker av stoffer for å sy vottene. Plutselig sier hun at hun må gå fordi hun skal ha lunch, og at jeg bare skal se i butikken og henvende meg til hennes kolleger og bare gikk. Jeg la hele kurven tilbake i hyllene og gikk pent ut av butikken igjen. Svært skuffet og har aldri opplevd lignende. Self made Kristiansand.