SEAT - Auto-Forum Roskilde A/S Anmeldelser 8

2,2

Informasjon om virksomheten

1. Bilforhandler

Skrevet av virksomheten

Velkommen hos SEAT Roskilde - din autoriserede SEAT forhandler og servicepartner. Her på vores hjemmeside finder du masser af information om nye biler, vores brugte biler samt tilbehør og værksted.

Kontaktopplysninger

2,2

Under middels

TrustScore 2 av 5

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Snyder og lyver!

Snyder og lyver!
Jeg havde min Seat fra 2020 til service d. 19/9 ved 109193km. Her blev oven i skiftet pollenfilter og bremsevæskeservice. Jeg blev faktureret knap 3800.
Værkstedet nævnte intet til SeatService 5+
Jeg har yderligere kørt 114114 km og bilen beder om olieservice. Da Roskilde ikke har tid, benytter jeg Seat Ringsted. De fortæller mig, at hvis man havde lavet det påkrævet service 5+ service OG skiftet pollenfilter og bremsevæske, havde det samlet set været billigere end de 3800 kr.
Da jeg kontakter Leif Thygesen i Roskilde, fumler den ansatte rundt i serviceintervaller, og fortæller seat5+ service var udgået i september (det var det ikke).

Roskilde:
Serviceeftersyn 1595 inklusiv moms

Ringsted
Serviceeftersyn (Seat 5+) syn inklusiv olieskift 1495

Jeg har altså betalt for samme serviceeftersyn 2,5 måned efter OG fået et olieskift oveni. Hvor havde det dog været dejligt at Seat Roskilde, havde give mig service5+ servicet inklusiv olieskiftet. Så havde jeg sparet 1500 kr!
Eller i det mindste havde tilbudt en kompensation, men så hellere snyde en trofast kunde,
Har alle dage benyttet LeifThygesen, også da de lå på vandmestervej i Tåstrup. Efter opkøbet af Roskilde og Tåstrup, er det VIRKELIG blevet dårligt!
Hold jer væk!

25. november 2025

Kære Lasse

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse – også selvom den desværre ikke har levet op til dine forventninger. Det er bestemt ikke den serviceoplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have hos os.

Vi er kede af at høre om din frustration i forbindelse med service udført hos os samt den efterfølgende information, du har modtaget i Ringsted. Vores intention er altid at rådgive korrekt ud fra bilens aktuelle servicebehov, og derfor vil vi meget gerne dykke nærmere ned i dit konkrete forløb, så vi kan give en klar forklaring og sikre, at eventuelle fejl bliver rettet.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på info@lt-biler.dk eller tlf 20906520, så vi kan gennemgå forløbet sammen og finde en løsning, du kan være tilfreds med.

Leif Thygesen Roskilde

Vurdert til 1 av 5 stjerner

FÅ ALDRIG LAVET DIN BIL HOS AUTOFORUM…

FÅ ALDRIG LAVET DIN BIL HOS AUTOFORUM ROSKILDE. De har ingen respekt for folks ejendom.!!! hvis du vil ha din bil lavet ordentligt så find et andet sted...
Ved slet ikke hvor jeg skal starte i min sag det så vildt hvor uprofessionelt et værksted det er!!!! Når men det startede med at jeg kørte galt i min bil i feb 2024 bilen har skader foran og bagved. får en tid en måned efter. Får så at vide at det vil tage 2 uger at lave den, det trækker så ud til 4uger og fair nok hvis der er noget de ikke havde regnet med ved besigtigelsen så det er ok, får så min bil tilbage hvor Allan (skadechef) siger at han har gået bilen efter og alt er som det skal være (ifølge ham).... Alt er lavet forkert som i ALT! og fyldt med sjusk og fejl!!! (Jeg ved en del om biler) Konstaterer allerede ved afhentning at der er del sjusk fejl, ting der ikke er samlet rigtig, ting de har ødelagt osv,og siger det så til Allan som er skadechef han siger så at jeg skal tage hjem og sende billeder af hvad jeg mener er galt sender så omkring 50 billeder med udførlig tekst til så vil mene det er lige at gå til. så nu er vi over i en reklamation og får så en ny tid til "udbedring" ca en måned efter første forsøg og får at vide at det vil tage en uge at udbedre, det trækker så ud til at det tager 7 uger! hvor jeg selv må ringe hver uge og høre om den er færdig og får bare den ene dårlige undskyldning efter den anden. Når men henter så min bil efter de har haft den i de ekstra 7 uger og får afvide af Allan over telefon inden afhentning at nu spiller den så glæder mig selvfølgelig til at få min bil tilbage efter så lang tid, kommer så frem til værkstedet og ser min bil (samtlige punkter på reklamation er slet ikke lavet) og konstaterer med det samme at den er helt gal og meget være end første reklamation nu er det tilføjet blandt andet maling på samtlige dele i motorrum og på mine næsten nye Cupra fælge!!! En forkofanger der slet ikke er fastgjort med skruer i den ene halvdel, forlygte vasker der hænger og dingler inde i kofangeren osv osv listen er meget lang desværre.Og er selvfølgelig mere ops på at finde fejl denne gang efter den dårlige oplevelse sidste gang opdager også at der er brændt metalspåner fast på indersiden at 3 ruder så de har stået og skåret med vinkel sliber så der er fløjet gnister rundt inde i kabinen!!! Skal pludselig også smække bag klappen meget hårdt får at lukke og han tror at han kan bilde mig ind at den lige skal køres til, det er det dummeste jeg har hørt længe.. reparation på karosseriet bag bagkofangen mangler svejsninger og er ikke rettet ordentligt ud.. det har haft min nye baglygte af ved den første reklamation og er nu fyldt med ridser/brændemærker mit gæt ville være at den har fået en tur hen over gulvet, fod aftryk inde i kabinen og helt fint metal støv over alt i kabinen. undskyld udtrykket men virkelig amatører. Ingen respekt for folks biler overhovedet .... Sender så reklamation nummer to med ca 100-150 billeder med fejl, sjusk, ting der ikke er lavet rigtigt og ting de har ødelagt.. får så min taksator og FDM med ind over da de tydeligvis ikke ved hvad de laver.!! sagen er stadig igang kunne skrive meget mere men så ænder det med en bog. Jeg valgte netop et autoriseret folkevogn/Audi/seat værksted med håb om at de vidste hvad de lavede men tog fejl big time så derfor denne anmeldelse så i andre ikke skal det samme igennem..... (Info det er en reparation til lige under 100,000kr)

13. august 2024

Svar fra SEAT - Auto-Forum Roskilde A/S

Kære Morten. Selvom vi naturligvis havde ønsket en helt anden omtale, sætter vi pris på at du giver dig tid til at beskrive forløbet. På baggrund af det beskrevne, vil vores direktør kontakte dig i uge 35, så vi kan finde en løsning på hvad der måtte være af fejl og mangler (uge 35 pga. ferie).

Du ønskes en god dag.

Vh. SEAT Roskilde

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Min bil meldte den skulle til service…

Min bil meldte den skulle til service indenfor 30 dage. Jeg kunne først få en tid om 45 dage (29/4/2024). Det bliver registreret som 29/4/2023 og det får jeg desværre ikke set. Så da jeg kommer derop og min tid ikke er registreret kan jeg ikke få lånebil så jeg kan få serviceret min bil d.d. som er langt overskreddet dato og km. for service intervallet. Jeg fortæller Victor jeg ringer tilbage senere mht. ny tid m.m., Heidi tager imod besked fra mig om Victor skal ringe mig op. Jeg har ikke hørt fra Victor som lige stod med en kunde 3 timer senere så jeg skifter værksted.

29. april 2024

Svar fra SEAT - Auto-Forum Roskilde A/S

Hej Rasmus. Det er en beklagelig og uheldig fejl vi dér fik lavet! Der er travlhed på værkstedet pt. hvorfor Victor har haft meget travlt og ikke hurtigt nok har fået ringet tilbage. Da vi ved hvem du er, vil vi forsøge at kontakte dig og finde en god løsning.
Vh. SEAT Roskilde.

Ingen hjælp at hente!

Ingen, som i INGEN interesse i at hjælpe! Henvender mig i reservedelsafdelingen som nybagt seat Toledo ejer. Vil gerne vide hvilke forlygte pærer der er anvendelige/lovlige på en Toledo. Men ingen er interesseret i at hjælpe. Det var en test Seat, nu ved jeg hvem jeg IKKE skal benytte som værksted!

19. januar 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Lånebil med sommerdæk om vinteren

1. Fik en udleveret en lånebil med sommerdæk på en af de slemme vinterdage uden de gav besked om det og de var mildt sagt temmelig lige glade, da jeg påpegede det ved aflevering
2. Udskyder reparation dagen før via sms i november og ville i første omgang først give ny tid i marts. Først efter pres og del opringninger, fik jeg tid før
3. Vender generelt ikke tilbage som aftalt. Man skal selv ringe

17. januar 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Skøn oplevelse og fantastisk ny bil!

Opgradering fra standard Seat Mii fra 2013 til Seat Ibiza FR 2023.

Fuldt ud tilfreds med hele processen!

Da jeg tilfældigvis var forbi en dag for at se, om der var noget brugt, som var bare lidt bedre end min gamle Mii, blev jeg mødt med masser af venlighed og smil, selvom jeg var iført mit lidt beskidte arbejdstøj (jeg er graver 😅).
Jeg nævner netop dette, da jeg fik den stik modsatte behandling hos en helt anden Seat-forhandler i Taastrup, hvor jeg engang fik elevatorblikket og en afvisende og nedladende attitude, bare fordi jeg ville købe en baglygte til min gamle Mii og skifte den selv. Så der havde jeg altså ikke lyst til at købe ny bil, selvom der var dér, jeg faktisk købte min Mii i sin tid.

Det oplevede jeg slet ikke hos Seat i Roskilde, hvilket var rigtig rart. Jeg havde selvfølgelig ikke tænkt mig at prøvekøre noget i den mundering, men jeg spurgte lidt ind til den Ibiza, som jeg så endte med at købe, og jeg fik svar på de hurtige spørgsmål, inden jeg skulle videre.

Få dage senere kom jeg tilbage "i civil" for at prøvekøre Ibizaen med min kære nysgerrige mor i passagersædet, og jeg blev helt pjattet med den. Jeg skrev under på slutseddel samme dag, og få dage senere blev finansiering godkendt. Jeg fik en god pris for min gamle Mii, som blev lagt oven i den udbetaling, jeg havde planlagt i forvejen.

Samme uge var bilen klar til afhentning, og jeg fik et "lynkursus" i bilens teknik samt lille introduktion til Seat Connect app'en funktioner. App'en havde dog store problemer på dagen, men virker nu - og det er jo ikke forhandlerens skyld, at der er bøvser på en app, som de ikke har kontrol over ude i forretningerne.

Jeg er så glad for min nye bil, som i øvrigt kører som en drøm, og jeg er glad for, at jeg købte den hos Seat i Roskilde. ❤️

Til sidst vil jeg lige sige, at jeg er dybt uforstående over for de 2 anmeldelser før min. Jeg siger ikke, at deres oplevelser er usande, men det er på ingen måde noget, som jeg kan nikke genkendende til. 🤔

12. mai 2023

Værste oplevelse til dato

Værste oplevelse til dato , køber aldrig en bil igennem dem igen , og vil klart anbefale andre til heller ikke at gøre det , dårlig service , dårlig kommunikation hele vejen rundt

Fortryder virkelig at have købt bil igennem dem :)

21. desember 2022
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv