Se Northtrampoline Anmeldelser 144

4,3

Bra studsmatta, enkel och bra funktion både för att montera upp och ner för vinterförvaring. Rätt tydlig instruktion men man får tänkta till vid något tillfälle för montera rätt. Funkar bra att sätta... Vis mer

Fick hem paketet i det skicket man kan ränkna med när postmord är inblandat. Men allt var bra packat så inga skador på trampolinen. Förutom ett knäppfäste till ett av benen. Fick supersnabb service oc... Vis mer

Snabb leverans, mycket bra studsmatta, men måste dra av för otydliga instruktioner. Upplevelsen skulle kunna vara mycket bättre med en kort mening "..flest hål i ramen uppåt.." samt något om hur de... Vis mer

Trots att jag hade en specialbeställning som inte riktigt fanns på hemsidan, så löste dom mitt önskemål utan problem. Rekommenderar både företaget och tillbehören till studsmattorna!

4,3

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 75 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Bara för att vår jump games inte funkar…

Bara för att vår jump games inte funkar o de inte kan hjälpa med den som sålt den drar jag ner betyget. Annars supernöjda med studsmatta o kundservice kring den

22. juni 2022

Svar fra Se Northtrampoline

Hej, om ni inte får Jumpgames att fungera får vi självklart reklamera den! Jag kontaktar dig mail ledes!

Leveranstid på drygt 3 månader som blev…

Leveranstid på drygt 3 månader som blev uppskjuten två gånger.
Skyddet var annars bra.

20. juni 2022

Svar fra Se Northtrampoline

Supertråkigt att du blev drabbad av långa leveranstider. Givetvis gör vi alltid allt som finns i vår makt för att skynda på dessa. Ha nu en härlig hoppsäsong!

Förbättringspotential.

Enkelt att nå kundservice och bra bemötande, men det finns vissa saker som kunde varit bättre:
• Vi behövde ringa och påminna om rabatt vi kommit överens om. Fakturan justerades sedan i efterhand.
• Reservdelarna vi beställde passade inte riktigt. Som tur var har vi verktyg hemma för att fixa det.
• Visserligen bra att man kan köpa reservdelar, men med gällande priser är det knappt lönt. Nästan billigare att köpa en helt ny studsmatta.

18. juni 2022

Svar fra Se Northtrampoline

Hej, vi får be om ursäkt för att det blev en miss med din rabatt. Toppen att det har blivit löst!
Om inte de reservdelar som du köpt passar är det alltid bara att maila oss ditt returformulär, du har 30 dagars ångerrätt.
Vi är glada att kunna erbjuda reservdelar. Alla priser höjs tyvärr och det blir en del pengar på dessa kvalitetsprodukter. Här beror det lite på vilken del man behöver ersätta också vad prislappen hamnar på. Byter man ut det efter några år håller det många år till framöver!

Bra produkter, mindre bra sälj taktik.

Bra kvalitet och använder man instruktions videon istället för manualen så går installationen enklare.

En stjärna mindre får dom för att det är skrämsel kampanjer på sidan "Passa på att köpa för rabatterat pris innan XX datum då den tar slut"
Det tar inte slut. När det valda datumet infaller kommer en ny kampanj.
Sånt inger en oseriös bild av sidan och företaget.

Svar:
Har nu kikat in på er sida och följt kampanjerna i en månad. Och jag håller fast vid svaret. Ni förlänger varje gång det tar slut och det är "Bara denna vecka" "Passa på innan XX/XX-22"
Sånt hör hemma på wish och inte på en seriös e-handel.

13. juni 2022

Hej,
Härligt att höra att du är nöjd med din produkt och att instruktionsvideon var till god hjälp.

När det gäller kampanjer så vet vi aldrig i förväg om de blir förlängda eller inte. Vissa blir det andra inte. Detta är alltid en utvärdering beroende på utfallet osv.

Funkat bra

Funkat bra. Lång väntetid dock men förstår att det ligger utanför er makt att påverka det.

10. juni 2022

Svar fra Se Northtrampoline

Tack för din förståelse! Vi är lika glada som dig att delarna har anlänt =)

Beställt reservdelar till studsmattan…

Beställt reservdelar till studsmattan som hade gått sönder. Tänkte vara ute i god tid och beställde redan i april. Nu har north trampoline skjutit fram leveransen 4 ggr. Varje fredag får vi ett nytt mail där dom ber så hemskt mkt om ursäkt och har massa bortförklaringar. Visst finns det orsaker till allt men deras ursäkter får inte mina barn att kunna hoppa i någon studsmatta vilket jag har betalat för.

10. juni 2022

Hej,
Supertråkigt att leveranserna dröjt så för er del. Detta ligger tyvärr utanför vår makt att påverka men vår logistikavdelning kämpar på de sätt de kan för att få in grejerna så fort som möjligt.

Mycket bra och personlig service

Mycket bra och personlig service!
Jag råkade beställa fel produkter och en observant tjej ringde upp och frågade om det verkligen var rätt grejer jag beställde.
Hon (jag har glömt namnet) hjälpte mig till rätta och ändrade ordern.

Stort tack! Det sparade mycket tid och energi.

7. juni 2022

Snabb leverans och överlag god kvalitet…

Snabb leverans och överlag god kvalitet men en av fjädrarna var trasiga och på första försöket att kontakta kundtjänst för att få en ersättning tappade de bort mitt mail. Efter att ha kontaktat dem via telefon löstes det dock fort och en ersättningsfjäder skickades ut.

29. mai 2022