No Northtrampoline Anmeldelser 105

3,7

Veldig fin trampoline og virker som god kvalitet. Vi har oval Pioneer 5m og synes vi fikk mye for pengene. Ingen knirking fra fjærer slik billigere trampliner ofte har. Vi var uheldige og fikk ødela... Vis mer

Tok først kontakt på mail, tok mange dager før jeg fikk svar. (Dette skjedde et par runder) Ringte inn og fikk hjelp straks. Ønsket først et produkt som da ikke var nedsatt i pris (kampanje på) spur... Vis mer

3,7

Middels

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 66 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Lite bærekraftig og dyre reservedeler

Bra kundeservice men reservedelene burde vært bedre. Om du skal kjøpe toppfester følger det ikke med skruer. Da må du i tillegg kjøpe en hel pakke med alle mulige små reservedeler. Håpløst opplegg -lite bærekraftig med så mye svinn. Nesten umulig å få tak i skruene andre steder.

8. mai 2026

Mangler ved leveransen og kundeservice…

Mangler ved leveransen og kundeservice som ikkje kan hjelpe men henviser videre til reklamajonsskjema som ikkje virker.

1. mai 2026

Hei,

Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss. Vi beklager virkelig at det manglet deler i leveransen, og at du samtidig opplevde problemer med reklamasjonsskjemaet vårt.

Det er selvfølgelig ikke den kundeopplevelsen vi ønsker å gi, og vi forstår godt frustrasjonen når man blir henvist videre til en løsning som ikke fungerer som den skal.

Vi har nylig lansert en ny reklamasjonsportal for å gjøre reklamasjonsprosessen enklere og smidigere for kundene våre. Tilbakemeldingen din viser tydelig at vi fortsatt har arbeid å gjøre for å sikre at løsningen fungerer så godt som den skal, og vi setter derfor stor pris på at du gjorde oss oppmerksomme på dette.

Oversiktlig og ryddig side

Oversiktlig og ryddig side, enkelt og finne det jeg trrengte.

14. mai 2026

Hei Gunnar,

Tusen takk for den hyggelige anmeldelsen! Det gleder oss å høre at du opplevde nettsiden som oversiktlig og ryddig, og at det var enkelt å finne det du trengte.

Vi ønsker deg mange glade hopp på trampolinen i sommer.

Kanonrask service og levering

Kanonrask service og levering. Nå blir det trampolinefest på 17. mai :)

12. mai 2026

Hei,

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både service og levering!

Trampolinefest på 17. mai høres jo helt fantastisk ut – skulle nesten ønske vi kunne vært med vi også.

Vi håper dere hadde en flott feiring og får mange morsomme stunder på trampolinen fremover.

Hei,

Vi takker for anmeldelsen og er glade for å høre at det dere trengte kom raskt frem.

Vi håper dere får mye glede av trampolinen videre.

Kjapp levering

Kjapp levering, enkel å montere, god sprett

30. april 2026

Hei,

Så hyggelig å høre! Det er flott at trampolinen kom raskt frem, var enkel å montere og hadde god sprett.

Vi håper trampolinen vil gi dere mange morsomme stunder fremover.

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice.

Trampolinen kom fort og virker bra, men det kom feil deler og håper det skulle fikses fort, men kundeservicen er elendig. Det er skikkelig vanskelig å få de til å sende riktige deler. De er ikke hjelpsomme på kundeservice og antyder at du prøver å lure dem for ekstra gratis deler.

Styr unna om du ikke er glad i masse styr og krangling.

30. april 2026

Svar fra No Northtrampoline

Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss, både det som fungerte bra og det vi dessverre ikke har klart å leve opp til.

Vi er glade for å høre at trampolinen kom raskt frem og fungerer som den skal, men det er selvfølgelig ikke godt nok at du mottok feil deler og opplevde kundeservicen som vanskelig og lite hjelpsom.

Vi beklager oppriktig frustrasjonen og inntrykket du har sittet igjen med. Det er aldri vår intensjon at kunder skal føle seg mistrodd eller at det skal være unødvendig komplisert å få løst en sak.

Vi håper at saken din allerede har blitt fulgt opp og løst, men dersom det fortsatt er noe som gjenstår, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss direkte, så skal vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg så raskt som mulig.

Telefon: 21 95 92 28
E-post: info@northtrampoline.no

Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din og tar den med oss videre for å forbedre både rutinene våre og kundeopplevelsen fremover.

Når kommer varene

Når kommer varene ? Hva betyr «venter på informasjon» ?

Revisjon: Fikk kompensert for sen start på levering

31. mars 2026

Hei Gunnar,

Takk for at du tok kontakt med oss, og vi beklager virkelig problemene du har hatt med bestillingen din.

Vi har vært i kontakt med deg angående leveransen og har sendt deg oppdatert sporingsinformasjon. Bestillingen din er nå sendt fra vårt lager.

Dersom det skulle oppstå flere spørsmål eller utfordringer underveis, er du hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice.

Med vennlig hilsen,
North Trampoline Team

Veldig fin trampoline og virker som god…

Vi var uheldige og fikk ødelagt en del i en storm. Reservedeler var heldigvis på lager, men de var litt dyre.

9. april 2026

Hei Hans-Jacob,

Tusen takk for tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at dere er fornøyde med trampolinen og at kvaliteten og den stillegående fjæringen lever opp til forventningene. Veldig leit at dere ble rammet av storm, men godt at reservedeler var tilgjengelige slik at trampolinen kunne repareres. Vi håper dere får masse glede av trampolinen videre!

North Trampoline

Jeg ringte med spørsmål og møtte en hjelpsom dame. Se over!

Jeg ringte med spørsmål og møtte en utrolig trivelig dame som undersøkte og svarte på mine spørsmål og som også sendte meg e-postinformasjon i etterkant av samtalen. Et oppfølgingsspørsmål noen dage4 seinere ble også raskt og hyggelig besvart.

1. april 2026

Hei Ingeborg,

Tusen takk for at du deler denne fine opplevelsen med oss! Det er ekstra hyggelig å høre at du følte deg godt ivaretatt, både under samtalen og i oppfølgingen etterpå. Vi setter stor pris på slike ord, de betyr mye for oss.

Ikke nøl med å ta kontakt igjen hvis det er noe som helst vi kan hjelpe deg med.

Varme hilsener,
The North Trampoline Team

Kvalitet og bra ettermarked

Fornøyd med trampoline som har levd et hardt liv i mange år. Stort pluss at reservedeler er å oppdrive mange år etter kjøp.

28. mars 2026

Hei Roar,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er skikkelig hyggelig å høre at trampolinen har tålt mange år med flittig bruk. Og ekstra kjekt at reservedelene har kommet til nytte underveis.

Takk for at du valgte oss og for at du deler erfaringen din.
Vi er alltid her hvis du trenger noe.

Varme hilsener,
The North Trampoline Team

Rask levering og enkel installasjon

Jeg bestilte trampoline 28 mars og fikk den levert 31 mars. Satte den opp alene på ca en time. Super enkelt! Anbefales

28. mars 2026

Hei Oystein,

Takk for anbefalingen og for at du delte opplevelsen din! 😊

Det er imponerende å høre at trampolinen var rask å montere, og ekstra kjekt at alt gikk så smidig alene.
Vi setter stor pris på tilbakemeldingen og håper trampolinen blir et populært innslag hjemme hos dere.

North Trampoline Kundeservice

Trampolinen kom på et blunk og var…

Trampolinen kom på et blunk og var relativt enkel å sette opp. Ble bestilt en søndag og kom allerede på tirsdag. Vi gjorde noen små feil av og til, men alt i alt helt grei å få opp.

29. mars 2026

Hei Merete,

Så hyggelig å høre og tusen takk for den fine tilbakemeldingen! 😊

Det er godt å høre at trampolinen kom raskt frem, og at monteringen stort sett gikk greit, selv med noen små justeringer underveis.
Skulle du ha noen spørsmål, eller trenger hjelp med noe som helst, er kundeservicen vår alltid klar til å hjelpe.

Vi håper dere får masse glede av trampolinen fremover!

De beste hilsener,
North Trampoline Kundeservice

Manglet en enkelt del ( én skumgummi…

Manglet en enkelt del ( én skumgummi padding pute ) i forsendelsen. Greit nok tenker man, det burde jo være enkelt å få ettersendt. Men hos North må du sende minst 10 mails frem og tilbake før du får beskjed om å fylle ut et skjema som ikke fungerer . De markedsfører seg som premium, men leverer alt annet enn en premium handel. Kjøp trampoline et annet sted:)

31. mars 2026

Hei Per!

Takk for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding, selv om vi selvfølgelig skulle ønske du hadde hatt en bedre opplevelse hos oss.

Vi beklager oppriktig at en skumgummi‑padding manglet i leveransen din. Dette er nå løst, og vi har opprettet en ny ordre som er sendt til deg for å ettersende den manglende delen.

Vi er også lei for at prosessen opplevdes som tungvint. Det har aldri vært vår intensjon, og vi tar tilbakemeldingen din på største alvor. Som et plaster på såret ønsket vi å tilby deg en kompensasjon for tiden og bryderiet dette har medført, og har derfor forsøkt å nå deg på telefon. Du er hjertelig velkommen til å ringe oss tilbake eller svare på e‑posten, så ordner vi dette med én gang.

Takk for tålmodigheten, og igjen beklager vi for opplevelsen. Vi håper vi får muligheten til å gi deg et bedre inntrykk av oss fremover.

Team North Trampoline

God service, raskt svar og rask forsendelse.

25. mars 2026

Hei Kjetil,

Takk for din fine tilbakemelding! Vi er glade for å høre at både servicen og leveransen stod til forventningene 😊

Vennlig hilsen,

Veldig god service

Veldig god service, rask levering!

15. mars 2026

Hei Susanne,

Så hyggelig å høre! Takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding 😊

De bedste hilsner,