Helaas ben ik erg teleurgesteld in mijn eerste en meteen laatste bestelling bij deze webshop. Bij mijn bestelling ontbrak een onderdeel. Ik heb hierover gebeld, maar kreeg te horen dat ik een... Vis mer
Selskapet har svart
Selskapet har svart
Très bonne expérience. La livraison n'étant pas arrivée à la date prévue, j'ai fait un mail de demande de remboursement. J'ai reçu une réponse dès le lendemain me proposant un nouvel envoi pour cau... Vis mer
Mooie en goede resultaten met de 40cm ronde regendouchekop. Duurzaamheid moet de komende weken en maanden blijken. Het bewchermingsfolie was al van de douchekop verwijderd. Behalve aan op de wat sch... Vis mer
Mijn bestelling is netjes en snel aangekomen. Geen problemen ondervonden. Schwertz & co is een Prima zaak.
Schwertz & Co staat voor stijlvol, kwalitatief sanitair dat comfort en design samenbrengt. Wij bieden zorgvuldig geselecteerde badkamerproducten met oog voor detail, duurzaamheid en gebruiksgemak. Van moderne toiletten tot verfijnde afwerkingen: bij Schwertz & Co kiest u voor kwaliteit waarop u kunt vertrouwen, met service die net zo sterk is als onze producten.
Achterdijk 1F, 3043NW, Rotterdam, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 30 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
ik moest een bestelling annuleren, en kreeg zonder gedoe het bedrag teruggestort
Snel geleverd en product nog mooier dan verwacht!
Normale, volledige, juiste en tijdige levering conform bestelling. Waarvoor mijn dank.
Het product is geleverd. De termijn van evt terugsturen is 14 dgn vanaf de aankoop. Het product werd echter pas na 7 dgn geleverd, zodat de tijd van controle en beslissen nogal beperkt is. Termijn zou moeten beginnen vanaf datum levering. Tevens is de retourzending voor eigen rekening en om het kennelijk te ontmoedigen staat erbij dat een verzekering afsluiten verstandig is want het gaat kennelijk nogal eens mis en dan zijn de kosten van het product, in mijn geval 300 euro, plus verzendkosten voor mijn rekening en heb ik nog geen douchkolom. Gaf niet zo'n fijn gevoel. Er zat geen papier factuur bij de levering.

Svar fra schwertz & co
Meermaals aangegeven dat "voor 1800 besteld morgen in huis" niet klopt. Vrijdag besteld is dinsdag in huis. Ik heb door deze belofte de koop gedaan, dus teleurstellend. Reageren wel snel, dus daarom 2 sterren.

Svar fra schwertz & co
Mijn bestelling zou het volgende dag bezorgd zijn, maar helaas nu bijna een week geleden en nog steeds niet geleverd

Svar fra schwertz & co
Alles correct verzonden en zag er goed uit 👍voor een goede prijs !
Schwertz heeft een juist artikel verstuurd, de werking weet ik nog niet. Hij moet nog geïnstalleerd worden. De verpakking was open gemaakt voor dat ik hem heb ontvangen.
Ik had het om 10 uur ‘s morgens besteld en het was om 13:00 geleverd! In 3 uurtjes ik heb nog nooit zo een snelle bezorging gehad.
Zeer tevreden!
De communicatie was uitstekend, vanaf het begin tot aan de levering. Ik werd zelfs van tevoren gebeld over de bezorging, wat ik erg netjes vond. Alles is perfect verlopen. Kortom: zeer tevreden!
De levering ging vlot en de wc die ik kocht is degelijk. Nadat we een beschadiging hadden ontdekt aan de pot bij het uitpakken was Schwertz & Co schappelijk, klantgericht en goed bereikbaar. We mochten kiezen voor een korting of een nieuwe pot. De pot werd netjes opgehaald en omgeruild voor een nieuwe. Voor ons een goede ervaring.
Super service en fijn contact. Toilet besteld, waar nog niet alle onderdelen leverbaar van waren. Zodra het beschikbaar was is het direct geleverd. Persoonlijke service en snelle reactie. + Het ziet er prachtig uit. Nu nog even laten installeren, maar kan me nu al inbeelden dat het een prachtig geheel gaat worden in onze nieuwe badkamer!
Deel bestelling kwam kapot aan, melding gedaan maar werd niet vergoed want niet “binnen vijf dagen gemeld”. Dit is niet in lijn met consumentenrecht maar het interesseert de verkoper niks. Betalen of je zit met een wc zonder bril, Let op dat je elke individueel onderdeel direct opent en geheel controleer want anders wordt je genaaid.

Svar fra schwertz & co
Super blij met onze aankopen de wc met bidet en wastafel. Het is keurig netjes op tijd geleverd en goed verpakt.
Super goede service,
Ik ben zo tevreden over dit bedrijf, ik had de verkeerde wc pot besteld,
Deze was zo zwaar ik kon deze niet naar een dhl punt brengen .
Ze zijn hem komen omruilen, ik was hier zo blij mee ,
En mooie kwaliteit spullen hebben ze daar!
Blij mee😊
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.