Banner for Voordelig Design Sanitair

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Top service. Ik had een fonteinset besteld. Daar zat een produktie fout in, waardoor we deze niet konden monteren. Ik moest foto's sturen en binnen een uur kregen we reactie dat er al een nieuwe onde... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hebben de,wastafel nog niet in gebruik, staat nog in de doos ivm voortgang verbouwing. Maar levering was vlot, gecheckt of alle onderdelen erbij zaten, is ook oke. Echter moeten we wel wat terugsturen... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb eind 2023 een doucheset bij dit bedrijf gekocht , 2 maanden geleden deed de thermostaat kraan het niet meer en kon de kraan alleen heet of koud . Nadat ik contact heb op genomen met voorde... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Na het verbouwen van de badkamer hadden we mat zwarte kranen en een mat zwarte regendouche geplaats met nog wat andere accessoires in het mat zwart. Dit begon na een kleine 4 jaar wat af te bladderen.... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Baderomsforhandlere
  2. Baderomsoppussing
  3. Forhandler av dusjkabinett

Om Voordelig Design Sanitair

Skrevet av virksomheten

Voordelig Design Sanitair

Waarom kiezen voor Voordelig Design Sanitair?

🚚 Gratis bezorging
Bestellingen boven de €100,- worden gratis thuisbezorgd.

↩️ Recht op retour
Mocht uw product niet naar wens zijn, dan kunt u dit binnen 14 dagen na ontvangst eenvoudig retour sturen.

⚡ Snelle levering
Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis.

📦 Direct uit voorraad leverbaar
98% van ons assortiment is direct uit voorraad beschikbaar.

🔒 Veilig winkelen
Onze website is goed beveiligd en betalingen verlopen via betrouwbare verbindingen zoals iDEAL.

📞 Goed bereikbaar
Wij staan klaar voor al uw vragen. Elke werkdag telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 17:00 uur.

Over ons

Een luxe badkamer hoeft niet duur te zijn.
Bij Voordelig Design Sanitair vind je design sanitair voor de scherpste prijzen. Van badkamermeubels, baden en toiletten tot kranen, spiegels, tegels en accessoires.

Wij vinden dat iedereen een luxe designbadkamer verdient – zonder onnodig veel te betalen!

Onze belofte

Skrevet av virksomheten

Sanitair dat niet alleen functioneel en betaalbaar is, maar je interieur naar een hoger niveau tilt.
Bij Voordelig Design Sanitair beloven wij betaalbare kwaliteit en stijlvol design voor iedereen. Wij maken luxe badkamers toegankelijk zonder dat je daar de hoofdprijs voor betaalt. Ons familiebedrijf werkt elke dag met passie en vakmanschap aan een assortiment dat verrast en een service die voelt alsof je bij een goede vriend koopt. Geen poespas, wel eerlijk advies, een scherpe prijs en altijd met oog voor jouw wensen. Kortom: sanitair dat niet alleen functioneel is, maar je interieur naar een hoger niveau tilt.

Onze garantiebelofte

5 jaar garantie en

5 jaar garantie en

Bij Voordelig Design Sanitair willen we het voor onze klanten zo makkelijk mogelijk maken om hun droombadkamer te realiseren. Daarom doen we een aantal heldere beloftes:

🚚 Snelle levering
Bestel je op een werkdag vóór 15:00 uur, dan wordt je bestelling diezelfde dag nog verstuurd. In 99% van de gevallen heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis. Bovendien is bezorging gratis vanaf €100,-.

↩️ Retourrecht
Ben je toch niet helemaal tevreden met je aankoop? Geen probleem!
Bij ons heb je 14 dagen de tijd om je bestelling eenvoudig te retourneren.

🛠 Garantie
En om het helemaal zorgeloos te maken: op ál onze producten geldt standaard 5 jaar garantie.
Zo weet je zeker dat je bij ons altijd goed zit.

Met deze beloftes willen wij het verschil maken:
Een luxe designbadkamer voor de scherpste prijs én met de zekerheid van een betrouwbare service.

Kontaktopplysninger

Promotion box for Voordelig Design Sanitair

Ontdek ons assortiment

Iedere maand hebben we nieuwe, super scherpe aanbiedingen.

4,7

1 stjerne

Har svart på 96 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Misleidende tekst bij spiegel

Misleidende tekst bij spiegel: "Ovale badkamerspiegel Alessandro mat zwart met verwarming, LED verlichting en touch sensor 40x80cm".

In de tekst staat dat de rand geborsteld is en van aluminium. Dit klopt niet, de rand is van kunststof en niet geborsteld. Erg misleidend. De spiegel heeft hierdoor een goedkope uitstraling. Je betaalt voor geborsteld aluminium.

Een misleidende tekst bij de advertentie en dan ook nog 25 euro retourkosten moeten betalen.

11. mars 2026
Logoen til Voordelig Design Sanitair

Svar fra Voordelig Design Sanitair

Beste Mcp,

Wat vervelend om te horen dat u dit zo heeft ervaren.
Wij willen graag verduidelijken dat de rand van deze spiegel volledig van aluminium is gemaakt. Wij verkopen geen spiegels met een kunststof rand. Daarnaast staat in de producttekst niet vermeld dat de rand geborsteld is. Bij een mat zwarte afwerking is dit ook niet van toepassing, omdat deze wordt gespoten en niet geborsteld.
Wat betreft de retourkosten: deze staan duidelijk vermeld in ons retourbeleid, waar u vooraf mee akkoord bent gegaan bij het plaatsen van uw bestelling.
Mocht u nog vragen hebben, dan helpen wij u uiteraard graag verder.

Voordelig Design Sanitair

Snel opgelost

Handdoekhouder was binnen een jaar stuk. Werd direct opgelost en nog voordat ik het wist was er al een nieuwe op de post gedaan. Top!

18. mars 2026

Top service

Top service. Ik had een fonteinset besteld. Daar zat een produktie fout in, waardoor we deze niet konden monteren. Ik moest foto's sturen en binnen een uur kregen we reactie dat er al een nieuwe onderweg is.
Helemaal top!

17. mars 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv