Uitstekende webshop voor schroeven en allerlei soorten accessoires. En ook nog eens scherp geprijsd! Diverse keren hier al besteld. Onlangs was er wat mis gegaan bij de bestelling maar ook dit wa... Vis mer
Se hva andre synes
Material van goede kwaliteit. Er ontbrak één deel van de bestelling, maar na melding werd dit netjes nagestuurd. Menselijke fouten gebeuren en als dit zonder problemen wordt opgelost is dat helemaal... Vis mer
Prima website, mooie producten, goede prijs en de levering is gelukt. Klein puntje van aandacht. Ieder geleverd doosje zou een Torx bitje hebben, en dit was opgelost door een zakje bitjes los toe te... Vis mer
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Leider hat der Versand mit Hermes nicht…
Leider hat der Versand mit Hermes nicht funktioniert und das Paket kam bis heute nicht an. Der Zustelldienst kann scheinbar die Adresse nicht finden, obwohl diese korrekt ist.
Snel goed/ juiste schroeven EN bezorger…
Snel goed/ juiste schroeven EN bezorger denkt in oplossingen had de zending goed “verstopt” TOP.
Nette prijs
Nette prijs, goed assortiment, overzichtelijke website
Gute Qualität zum fairen Preis
Schnelle Lieferung, Gute Qualität, guter Preis
Netjes
Goede schroeven voor een mooie prijs. Hier blijft ik bestellen in de toekomst!
Bestelling snel en in goede orde…
Bestelling snel en in goede orde ontvangen.
De schroeven heb ik nog niet kunnen beproeven op hun kwaliteit, maar ik ga er van uit dat het goe is.
Umfangreiches Sortiment
Umfangreiches Sortiment. Sehr schnelle Lieferung
Snelle service,
Snelle service,
Goede prijzen,
Ruim assortiment
Nette en snelle reactie
Prima kwaliteit schroeven en vlot…
Prima kwaliteit schroeven en vlot geleverd. Aanrader!!
Voor 17:30 besteld morgen in huis is onzin
Schroeven besteld die ik nodig heb voor een project. Ik had expres gekozen voor een doos van 500 schroeven i.p.v 200 omdat deze de volgende dag geleverd konden worden en ik ze op korte termijn nodig had. Puntje bij paaltje zijn we zeven dagen verder, nog steeds niks vernomen. Ik telefonisch contact gezocht, werd mij verteld dat ze de volgende dag geleverd zouden worden door de leverancier en dat ze hem dezelfde dag zouden versturen. Volgende dag weer niks ontvangen. Opnieuw gebeld, zelfde verhaal, zou morgen binnen komen en dan verstuurd worden. Hier was ik het niet mee eens. In gesprek gegaan over een oplossing, enige wat ze mij konden bieden is twee doosjes van 200 schroeven voor de prijs van 500 Schroeven. Ik ben niet akkoord gegaan dat ik voor hetzelfde bedrag 100 schroeven minder zou krijgen omdat hun voorraad niet klopt. Ze nemen geen verandwoordelijkheid voor hun eigen vooraad en schuilen zich achter het "ommacht door de leverancier" Geld terug gevraagd en nooit meer hier bestellen.
Die Schrauben sind TOP
Die Schrauben habe ich zum Teil schon verarbeitet und kann eine sehr gute Qualität bescheinigen.
Die Lieferzeit ist absolut in Ordnung.
verkeerde slagpluggen
SchroevenXL had me per ongeluk de verkeerde slagpluggen geleverd, maar reageerde razendsnel toen ik dit meldde. De juiste werden meteen nagestuurd, en ik mocht de foutieve gewoon houden. Topservice — zo mag er wel vaker iets mislopen! 😄
Ein sehr guter Shop für Befestigungsmittel
Es gibt einfach nichts zubeanstanden. Ein sehr guter Shop für Befestigungsmittel.
Tevreden over klantendienst
Er was een fout in mijn levering, ik heb dit per mail aangegeven en een uur later kreeg ik al bericht van correctie en nalevering.
Hele goede klantenservice dus!
Prima schroeven snelle levering goede…
Prima schroeven snelle levering goede communicatie
Betrouwbare web-winkel.
snel en correcte prijs
de goedkoopste voor hetgeen ik nodig had.
Wat een drama....
Hadden een setje schroeven besteld voor te teseten vanwege gunstige prijs.....wat een drama: schroeven passen niet (te strak) waardoor er steeds flink ijzervijlsel los komt en de draad vertoont ook ijzervijlsel.Ze hadden overigens speciale bitjes mee gestuurd...deze hadden ook niet de juiste torx passing.Wat jammer is dat ze de klacht van een paar tientjes niet serieus nemen.Heb nu een week gewacht met schrijven van deze beoordeling.Zeer slechte ervaring met SchroevenXL.
Oplichters
De bestelde producten niet binnen de door hun zelf gestelde tijd kunnen leveren waardoor ik de bestelling moest annuleren. Vervolgens je geld terug krijgen is een uitdaging bij deze oplichters. Ja morgen is het er, en dat 3x en nog niets ontvangen. Oplichters zijn het.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.