Schoonenberg HoorSupport - Venray Poststraat Anmeldelser 49

4,6

Beliggenhet

Bytt filial

Poststraat 13, 5801BC Venray, NL

Het was een heel goede ervaring. Ze hebben veel moeite gedaan om mij tevreden te stellen. De mevrouw was zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik ben heel tevreden!

Annemieke heeft me heel goed geholpen. Ze heeft geluisterd naar mijn ervaring met het nieuwe uit te proberen hoorapparaat. Ook ben ik Schoonenberg dankbaar voor de korting.

Wat beter kan is vooral meer tijd en echte aandacht voor de klant. Iedereen van de medewerkers is altijd heel druk en aan het rennen. Is voor mij, als klant, niet prettig om te zien en te merken.... Vis mer

1. Høreapparatbutikk
  2. Helsekonsulent
  3. Reparatør av høreapparater

Een melig gesprek in de kroeg. De praatjes van je kinderen op de achterbank of je geliefde die lacht om je grapjes. Onbenullige dingen? Onmisbare dingen! Die wil je horen, die wil je blijven horen. Bij Schoonenberg investeren we daarom constant in de nieuwste innovaties en zorgen we ervoor dat je mee kan blijven doen. En dat je kan ervaren wat we beloven. Horen zoals je nog nooit hebt gezien.

Goed horen betekent mee blijven doen

Ons motto, in twee woorden: doe mee.
Wist je dat 1,6 miljoen Nederlanders slechthorend zijn? De impact hiervan op hun dagelijks leven is groot. Toch wachten veel mensen lang voordat ze naar een audicien stappen. Twijfel je wel eens over jouw gehoor? Bij Schoonenberg kunnen we je helpen. Al meer dan 95 jaar verkopen wij hooroplossingen waar mensen écht iets aan hebben. Dat zou best eens de reden kunnen zijn waarom Schoonenberg sinds 1926 dé hoorspeciaalzaak van Nederland is. Wij verkopen niet alleen producten, maar bieden als enige HoorSupport. Dit is een begeleidingsprogramma dat we samen met de afdeling KNO van het VUmc Amsterdam hebben ontwikkeld. Want wij vinden het belangrijk dat je mee kunt blijven doen met het leven. Ons motto, in twee woorden: doe mee.

Niet tevreden, geld terug

Wij vinden het belangrijk dat u met plezier uw hoortoestellen draagt

Wij vinden het belangrijk dat u met plezier uw hoortoestellen draagt
Om u hierbij te helpen, hebben wij in samenwerking met VUmc in Amsterdam het HoorSupport® Programma ontwikkeld. Bij aankoop van uw hoortoestellen krijgt u een HoorSupport® boek en HoorSupport® Digitaal e-mail programma aangeboden. Het is belangrijk zowel het boek als het e-mailprogramma te doorlopen. Bovendien raden wij u aan uw hoortoestellen vanaf het begin veel te dragen. Hoe meer u ze draagt, hoe sneller u eraan went en hoe beter u gaat verstaan. Uw gehoor met hoortoestellen kan tot een jaar na aankoop nog steeds verbeteren. Bent u desondanks toch niet tevreden met uw hoortoestellen of kunt u er niet aan wennen, dan biedt Schoonenberg u de ‘Niet tevreden, geld terug’ garantie. Deze garantie laat uw wettelijke rechten en verplichtingen in geval van non-conformiteit bij een consumentenkoop onverlet.

• Poststraat 13, 5801BC, Venray, Nederland

• 9006007008

4,6

Enestående

Ik werd fijn geholpen, vriendelijk en bekwaam

Ik werd fijn geholpen , het in stappen alles duidelijk maken , vriendelijk , bekwaam en welkom. Alleen die mevrouw achter het bureau ( lang haar met bril ) was heel onvriendelijk. Ook bij mijn tweede bezoek. Hard spreken ,kortaf en vloog ook een andere medewerkster in de haren , waarbij de aangevallen mevr. niets zei. Ik kwam de tweede keer binnen en zei dat ik een afspraak had en ze viel me in de reden, heel kortaf. Ik moest maar wachten , punt uit.

28. september 2025

Prima geholpen

Prima geholpen. En tijd genoeg om verschillende hoorapparaten uit te proberen.

31. mai 2025

Svar fra Schoonenberg HoorSupport - Venray Poststraat

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent over uw ervaring.

goede uitleg en voldoende tijd genomen

goede uitleg en voldoende tijd genomen; begripvol; op alle vragen antwoord met het nodige geduld.

12. mai 2025

Geweldig geholpen

Duidelijke informatie, heel veel tijd genomen om alles goed uit te leggen, zorgvuldig gewerkt en steeds weer goed gecontroleerd en heel vriendelijk geholpen.

6. februar 2025

Goed geholpen door Annemieke

3. januar 2025

Correcte behandeling

Correcte behandeling, aandacht en verzorging.
Luisterend oor, en pas tevreden als alles in orde is.

21. desember 2024

Fijn contact

Fijn contact, alles werd duidelijk uitgelegd

21. desember 2024

Svar fra Schoonenberg HoorSupport - Venray Poststraat

Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. We hopen u snel weer te zien.

Vakkundige uitleg

Goede uitleg, meerdere opties/toestellen besproken en de voordelen en nadelen uitgelegd.
Ook het nieuwste toestel kwam aan bod.

16. september 2024

Svar fra Schoonenberg HoorSupport - Venray Poststraat

Beste bedankt voor het delen van je positieve ervaring.

Zeer vakkundige audicien.

Zeer vakkundige audicien.
Alle moeite gedaan om hoortoestellen optimaal in te stellen.
Vervolg afspraken om te ervaren hoe de hoortoestellen bevallen en deze indien nodig nog te optimaliseren.

16. august 2024

Svar fra Schoonenberg HoorSupport - Venray Poststraat

Beste bedankt voor het delen van je positieve ervaring.