Informasjon om virksomheten

4. Læresenter
  5. Markedsføringsbyrå
  6. Online-markedsføring

Skrevet av virksomheten

SchoolUP to innowacyjna formuła nauki digital marketingu. Zawsze online, z dostępem do najlepszych trenerów i Twoim własnym planem szkoleniowym! Z nami osiągniesz swoje cele. Lepiej i szybciej niż kiedykolwiek. Potrzebujesz nauki od podstaw? Chcesz zagłębić wiedzę z jednego kanału reklamowego? Masz problem ze swoimi kampaniami? Chcesz zautomatyzować raportowanie? Chcesz zwiększyć wiedzę z zakresu atrybucji? potrzebujesz zinterpretować zestaw danych? Niezależnie od tego, jaki masz cel Twój trener w SchoolUP pomoże Ci go zrealizować. Otrzymasz od na materiały niezbędne do nauki, będziesz miał możliwość zadania pytań i poszerzenia swojej wiedzy. W SchoolUP stawiamy na aktywne nauczanie, w związku tym będziemy razem pracować nad planowaniem, strategią, implementowanie kampanii oraz analityką. Dzięki szkoleniom z Google Ads, Facebook Ads, Twitter Ads, LinkedIn Ads, Tik Tok ADs i innych systemów reklamowych szybko nabędziesz praktycznych umiejętności. Nauczysz się tworzyć strategie kampanii, szacować efekty, poznasz sposoby bidowania, dobre praktyki związane z kreacjami reklamowych, a także wskaźniki, na które powinieneś zwrócić szczególną uwagę. Dzięki szkoleniom nabędziesz również pewności w komunikacji, płynności w poruszaniu się po strukturze kampanii i trafności w analizach wskaźników marketingowych. Wciąż niezdecydowany? Wystarczy, że wypełnisz formularz online, a my w ciągu 15min opowiemy jak możemy pomóc Ci zrealizować Twoje cele. Poznasz swojego przyszłego trenera, ustalisz plan szkoleniowy i wybierzesz dogodny termin!

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Dominika

Świetne szkolenia, polecam każdemu! Krystian przekazuje wiedzę w przystępny sposób i łatwo jest załapać nawet skomplikowane rzeczy.

14. januar 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Miałem okazję skorzystać z usług firmy…

Miałem okazję skorzystać z usług firmy oferującej szkolenia z Google Ads na godziny i muszę przyznać, że jestem pod ogromnym wrażeniem! Szkolenie było dostosowane idealnie do moich potrzeb, a trener z łatwością tłumaczył nawet najbardziej zawiłe kwestie. W krótkim czasie dowiedziałem się, jak efektywnie optymalizować kampanie i unikać typowych błędów.

19. desember 2024

10/10

W sieci jest wiele szkoleń gdzie prowadzący posiadają dużą wiedzę lecz najczęściej nie potrafią jej odpowiednio przekazywać. Zajęcia z ADS w SchoolUP okazały się pod każdym względem profesjonalne. Olbrzymia wiedza poparta praktyką, świetne dopasowanie przekazywanej treści do poziomu kursanta, wysoka kultura osobista, dużo praktyki. Miałem przyjemność uczestniczyć w zajęciach prowadzonych przez Panią Anetę i Panią Joannę. Oprócz merytorycznego przygotowania obie Panie cechują się bardzo dobrą umiejętnością przekazywania wiedzy - bez chaosu, w odpowiednim tempie i z dużą cierpliwością. Jako były nauczyciel kompetencje obu Pań oceniam bardzo wysoko i z czystym sumieniem polecam zajęcia w SchoolUP.

14. oktober 2022

Wielkie dzięki

Witam
Bardzo serdecznie chciałbym podziękować SchoolUP i w szczególności Panu Krystianowi pełen profesjonalizm i elastyczność. W 2 h tygodniowo zrobilibyśmy więcej od firm które zatrudniałem do prowadzenia i promowania mediów społecznościowych.
Zyskuje dzięki temu naukę i realny wpływ na zarządzanie swoimi zasobami. 👌

12. oktober 2022

Schoolup

Lekcje są bardzo praktyczne i to jest największa przewaga. Można przejść na żywo przez konkretne kampanie, ustawienia, poznać wskaźniki, nauczyć się analizować dane i optymalizować reklamy. Fajny zespół rozmowy są luźne i można o wszystko dopytac.

28. juli 2022

Uczestniczyłam w zajęciach SchoolUP

Uczestniczyłam w zajęciach SchoolUP - miałam okazje poznać systemy reklamowe Facebook oraz Google od środka. Zajęcia były mega angażujące, widziałam na bieżąco duży postęp, jest sporo ćwiczeń, które trzeba regularnie wykonywać, ale dzięki temu czułam, że bardzo szybko nabieram praktyki. Świetna sprawa zamiast standardowych jednodniowych szkoleń!

26. juli 2022
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv