Jeg har returnert produktet, men Klarna krever fortsatt betaling. Satana.no svarer ikke på henvendelser – ingen respons på e-post og det er umulig å komme gjennom på telefon. Fullstendig mangel... Vis mer

Helt på trynet. Bestilte en vare, med oppgitt leveringstid på 2-4 dager. Jeg venter og venter men ingen vare. Sporingen sier ikke noe annet enn tungt gods og ingenting tyder på at varen i det h... Vis mer

Bestilte en liten kompressor til å bruke i bilens sigarettenner. Det sto at det var 3 meter ledning på den. Den kom som bestilt, men ledningen var alt for kort. Manglet nesten 1.3 m. Rakk ikke e... Vis mer

1,9

Under middels

Har ikke svart på negative anmeldelser

Kjøpte ledlys

Kjøpte ledlys. Utrolig dårlig kvalitet. Det blinker helt ekstremt i taket, lysene lager masse lyd og lyset er så ubehagelig at det ikke går an å ha på bordet når du sitter der. Angrer ekstremt på dette kjøpet. Nå må jeg bruke 135 kroner for å kunne returnere det. Så dette kjøpet ender med at jeg kun taper penger, og må ut å handle nye. Aldri hatt problemer med andre merker tidligere, så dette var veldig skuffende.

2. desember 2023

Raskt og enkelt

Tøflene jeg bestilte kom meget raskt. Kom i postkassa med Helthjem. Null problem. Anbefaler.

29. september 2023

Elendig på alle områder

Må være den dårligste nettbutikken jeg noen gang har et borte i. Anbefaler alle å bruke Klarna hvis dere bestiller noe hwr for det er liten sjanse for at varene dukker opp og i tillegg er kundeservice ganske så ubrukelige da de slutter å svare på mail.

6. september 2023

Hej
Vi sender naturligvis altid alle vores ordre. Bortkommer pakken under fragten tilbyder vi at sende en ny eller refundere pengene. Vi besvarer ligeledes alle vores mails.
Jeg har desværre ikke mulighed for at undersøge sagen nærmere uden nogen af dine oplysninger.

Med venlig hilsen Rikke

Superrask levering av flotte produkter

Jeg bestilte to ulike sett med telys holdere. Jeg betalte med Klarna. Bare 6 dager etter bestillingen var gjort, fikk jeg pakke på dørmatten, og begge telys holderne, var superfine, og fremsto akkurat som på bildet. Det fulgte til og med batteridrevne telys, med det ene settet med telys holder. Jeg er superfornøyd!

19. juli 2023

Jeg kjøpte svetteslange veldigt dårlig…

Jeg kjøpte svetteslange veldigt dårlig kvalitet. Ikke brukbar. Vannen kommer ikke på siste delen.

1. juli 2023

Hej Nisanth
Det beklager vi mange gange, det lyder uheldigt. Vi er kede af at du ikke har kontaktet kundeservice, så vi har mulighed for at løse det.

Skoene som ble bestilt i str 40

Skoene som ble bestilt i str 40, kom i 40/41, så de ble et nummer for store.Kan brukes til nød, men anbefaler ikke å kjøpe dem på nett.Står ved det jeg har skrevet. Bestilte i str 40, 2 par,så ikke tallet 41. Hadde aldri bestilt disse,men 39 / 40..Det må virkelig komme tydeligere frem at det er dobbeltnummer. 39/40 hadde vært midt i blinken

19. juni 2023

Hej Ellen
Jeg kan desværre ikke se din ordre uden flere oplysninger fra dig.
Hentydes der til vores slippers, så er de alle med dobbelt størrelser, det fremgår også på hjemmesiden.

Med venlig hilsen Rikke

satana.no|dk lekebutikk eller svindel?

Bestilte to playstation 4 kontrollere, betalte med vipps. Jeg fikk ikke ordrebekreftelse eller noen form for informasjon fra den såkalte "butikken". Sendte inn en support melding som ble svart på en uke senere som kunne informere følgende:
"Jeg kan se at din bestilling ikke er gået igennem og er annulleret.
Du er naturligvis velkommen til at lave en ny ordre. " ( noe som IKKE kommer til å skje! ). Ser beløpet er fremdeles reservert på konto, spent på hva som skjer med dem.

13. april 2023

Hej Jan

Når en ordre ikke går igennem på hjemmesiden, så får vi ikke besked om dette. Det sker dagligt at kunder fortryder et køb inden de godkender betalingen, vi kan ikke informere alle kunder om at deres ordre ikke er gået igennem og derfor står som annulleret.

Ligeledes sendes der ikke en ordrebekræftelse når ordren ikke er gået igennem hos os, derfor har du intet modtaget.

Det sker automatisk at pengene reserveres hos banken når der forsøges at lave en ordre, vi har dog ikke mulighed for at hæve pengene når ordren ikke er gennemført.

Med venlig hilsen Rikke

varen kjøpt var som forventet

varen kjøpt var som forventet, men når man betaler ekstra for "helt hjem", men likevel må kjøre nesten to mil til nærmeste postkontor for å hente varen. Hva innebærer egentlig konseptet "Helt hjem"?

20. januar 2023

Hej Ingjerd.
Det er vi meget kede af, men det er ude af vores hænder når vi først har sendt det og derfor også kede af det er os du giver dårlig anmeldelse og ikke fragtfirmaet.
Men forstår udmærket du er sur over det når du har betalt for det og det er også meget træls for os når det sker for det er os det går ud over når fragtselskabet laver fejl. :(
Louise

Jeg la inn en bestilling i dag 15.01.23…

Jeg la inn en bestilling i dag 15.01.23 brukte klarna. Jeg prøvde både med visa kredittkort og med faktura.
Aner ikke hva som skjer, for etter betalingsinfo kom jeg bare tilbake til handlekurv. Både med kort og faktura. Jeg slettet handlekurven, men aner ikke om jeg har bestilt eller ikke?
Hva er dette for noe?

14. januar 2023

Hej Anette.
Det lyder godt nok mystisk. Det har jeg ikke lige hørt om før. Har du kontaktet kundeservice så de kan se om der er lagt en ordre fra dig?

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice. Bestilte i god tid før jul. Skjønte etterhvert at varen ikke kom til å bli levert før jul og sendte derfor avbestilling. Fikk ikke svar før varen omsider var sendt men unnskyldning om at "varen var jo nå sendt og derfor ikke kunne avbestilles". Ankom Norge nesten to uker etter jul.
Styr unna.

2. januar 2023

Hej Gry.
Det beklager vi. Ved ikke hvad der er sket eller hvorfor den har været så lang tid undervejs. Kan være en fejl fra fragtfirmaetsside for vi sender hurtigt efter bestilling.
Men håber du har fået styr på det med vores kundeservice.
Louise

Bestilt hos dere med en lovnad om at…

Bestilt hos dere med en lovnad om at varen skal være levert mellom 3-10 dager!! Har gått langt over det nå!! Så da er det en liten gutt som ikke får sin julegave fra meg!!!???!! Veldig irriterende!
Ikke fått ordrenr for å følge pakken!
Svarer ikke på Mail med ordrenr!!
Går ikke an å ringe har ringe tid 2 timer i uken!! Noe som gjør at du sitter i kø i 2 timer uten svar.!!
Svindel hele greia! Får anmelde dere ingen annen utvei!
FRYKTELIG IRRITERENE OG SKUFFENDE!! Forbannet ødelegger så utrolig mye !! Lite respekt ovenfor kundene sine! Håper at dere får en fin jul for her blir det uten pakke!!!!

21. desember 2022

Fornøyd til slutt

Ventet lenge på min vare som aldri dukket opp. Tok kontakt på mail og fikk til svar (etter litt lang tid kanskje) at den var blitt borte under sending. Fikk pengene refundert uten problemer. Får 5 stjerner pga servicen der:)

12. desember 2022

Dårlig pakket vare, ingen kundeservice

Mottok et hule bygger sett (det store) i en plastpose og ikke fint pakket i eske. Foreslo i mail et avslag ettersom jeg selv må kjøpe en passende eske,- det er en julegave.
Fikk bare et formelt reklamasjons ark på mail og beskjed om å returnere varen (julegave) TIL DANMARK 14 dager før jul.
Forferdelig dårlig kundeservice.
UNNGÅ denne nett butikk!

7. desember 2022

Slicer Dicer

Kjøpte Slicer Dicer, gikk i stykker på første forsøk, knivene løsnet.
Elendig kvalitet på produktet.

25. juni 2022

Hej Thor
Det beklager vi, det lyder uheldigt. Du er meget velkommen til at kontakte kundeservice.

Med venlig hilsen Rikke

Lang levering. Ok kvalitet.

Tok veldig lang tid før jeg fikk produktet, og det kom aldri noe ordrebekreftelse eller melding om at varen var sendt. Ble derfor veldig usikker på om jeg kom til å motta noe - men det gjorde jeg.

Produktet jeg kjøpte var ok, men ikke av noe særlig kvalitet. Betalte såpass lite - så du får det du betaler for. Det er jeg innforstått med.

Konklusjon:
• Du får det du betaler for.
• Veldig lang leveringstid , manglende bekreftelser.

15. mars 2022

Hej Helene
Det beklager vi. Jeg har desværre ikke mulighed for at følge op på det da du ikke har oplyst dit ordrenummer eller mail.

Hei Rikke

Hei Rikke!
Du fortalte meg sist at det tar 7 til10 dager toppen før pakken ankommer. Det har nå gått 10 dager har enda ikke mottatt sporings nummer, det vil si at pakken ikke har ankommet destinasjon den skal til, da kommer det til å ta mye lengre tid en hva du skrev til meg sist. Veldig uproft å skrive at det tar mellom 7 til 10 får pakken ankommer. Når det har mye lengre tid enn det.

3. februar 2022

Hej Omar
Vi har en leveringstid til Norge på 7-10 hverdage.
Du har lavet din bestilling d. 24. januar 2022 kl. 20:48 , der tælles fra d. 25 , det betyder at der i dag er gået 8 hverdage og pakken burde være hos dig senest tirsdag d. 8 . Dog kan jeg se at Helthjem skriver følgende på deres hjemmeside :
OPPDATERING: Akkurat nå kan levering ta noe lenger tid enn normalt. Vi oppdaterer deg så snart pakken er på vei til deg!

Jeg er ked af at du laver denne anmeldelse, da leveringstiden endnu ikke er overskredet.